Singles Day – tilbuddene er klar på elektronik

11. november er kendt som ”Singles Day”, der skal fejres med selvforkælelse og være sig selv nærmest. Se nogle gode elektroniktilbud her.

Singles Day (Foto: ooceey / Pixabay.com)
Singles Day (Foto: ooceey / Pixabay.com)

Singles Day eller Bachelors day, som den oprindeligt blev kaldt, er en uofficiel kinesisk ”helligdag”, hvor butikker og lignende fejrer mennesker, der ikke er i et forhold.

Datoen 11/11 blev valgt, da tallet 1 ligner en ”bar pind”, (kinesisk: 光棍; pinyin: guānggùn), hvilket er kinesisk internetslang for en mand, der ikke gifter sig og derfor ikke kan tilføje grene til stamtræet. Og 11/11 består altså af ene 1-taller.

Siden er ”Singles Day” blevet en af de absolut største shoppe dage i fysiske butikker og webshops. Om det er denne eller Black Friday, som er størst, er forskelligt fra land til land. I Danmark har flere danskere taget Black Friday til sig, mens Singles Day også vokser mere og mere for hvert år.

Er du enten på jagt efter noget til dig selv eller allerede i gang med julegaverne. Ja, så kan du også i dag gøre dig en masse gode tilbudsløb.

Der er i hvert fald en masse spændende tilbud fra en masse webshops på denne dag. Du kan finde en masse tilbud hos Pricerunner.dk, så du får det allerbilligst.

Finder du ikke tilbud på det, som du søger. Ja, så har du endnu en chance til Black Friday. Der i år særligt bliver online på grund af coronapandemien. Da der jo er forsamlingsforbud (i skrivende stund på 10 personer indtil 22. november 2020), så ventes det ikke at butikkerne vil have alt for mange kø-tilbud og andet som får folk til at stimle sammen. Selvom det er uvist om forsamlingsforbuddet forlænges.

Stor ændring rammer Black Friday

Black Friday er i år fredag den 27. november 2020.

Herunder kan du se nogle Singles Day tilbud, der er hentet via Pricerunner Sponseret link

Mere til historien

Selvom det er Black Friday, Singles Day eller andet, hvor der er masser af tilbud. Så husk altid at sammenligne priser. Måske er der mere at spare et andet sted.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram