Nokia 8.3 5G kan nu købes med abonnement og afbetaling

0

Nokia er kommet på hylderne hos 3 store teleselskaber. Dermed kan Nokia 8.3 5G købes med abonnementer samt via afbetalingsordninger.

Nokia 8.3 5G
Nokia 8.3 5G er lige nu den Android-smartphone, der understøtter flest 5G-frekvenser (Foto: MereMobil.dk)

Egentlig har HMD Global, der står bag Nokia-telefonerne, i Danmark kun haft fokus på erhvervskunderne med den nyeste telefon Nokia 8.3 5G, men nu bredes tilgængeligheden af telefonen ud.

Nokia 8.3 5G bliver nu tilgængelig i netbutikkerne hos Telia, Telenor og YouSee og rammer dermed også privatkunde-segmentet. Salget fortsætter sideløbende hos erhvervskæder og erhvervsforhandlere.

De nye salgskanaler betyder, at flere danskere får adgang til Nokia 8.3 5G og de dermed kan købe smartphonen på afbetaling med forskellige abonnementer.

Nokia 8.3 5G har fået en vanskelig start, da den var planlagt til at komme på markedet samtidigt med den nyeste James Bond-film No Time To Die i foråret. Desværre ødelagde coronapandemien lanceringen af filmen såvel som mobilen.

Telefonen er overordnet set god, men det er klart, at når en smartphones udskydes i flere måneder, så flytter markedet sig imens. Og det går stærkt. RIGTIGT stærkt. I foråret ville Nokia 8.3 5G være imponerende, men her i efteråret er imponatoreffekten aftaget, da konkurrenterne har lanceret interessante alternativer.

Du kan her læse min test af Nokia 8.3 5G.

Selvom Nokia-telefonerne her i nyere tid ikke er førstevalget hos mobilkøberne, så er der andre, der har øjnene åbne for Nokia-smartphones. Senest har chipproducenten Qualcomm samt techgiganten Google investeret meget store beløb i HMD Global.

Herunder kan du i min podcast høre mere om, hvad det betyder, at Google og Qualcomm nu er en del af ejerkredsen omkring Nokia-telefonerne. Gå frem til 1:40 minutter.

Mere til historien

Husker du Nokia 3310 – den originale? Rejs med tilbage til september 2020 hvor Nokia 3310, der var udviklet i Danmark, blev præsenteret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer