Nokia 8.3 5G kan nu købes med abonnement og afbetaling

Nokia er kommet på hylderne hos 3 store teleselskaber. Dermed kan Nokia 8.3 5G købes med abonnementer samt via afbetalingsordninger.

Nokia 8.3 5G
Nokia 8.3 5G er lige nu den Android-smartphone, der understøtter flest 5G-frekvenser (Foto: MereMobil.dk)

Egentlig har HMD Global, der står bag Nokia-telefonerne, i Danmark kun haft fokus på erhvervskunderne med den nyeste telefon Nokia 8.3 5G, men nu bredes tilgængeligheden af telefonen ud.

Nokia 8.3 5G bliver nu tilgængelig i netbutikkerne hos Telia, Telenor og YouSee og rammer dermed også privatkunde-segmentet. Salget fortsætter sideløbende hos erhvervskæder og erhvervsforhandlere.

De nye salgskanaler betyder, at flere danskere får adgang til Nokia 8.3 5G og de dermed kan købe smartphonen på afbetaling med forskellige abonnementer.

Nokia 8.3 5G har fået en vanskelig start, da den var planlagt til at komme på markedet samtidigt med den nyeste James Bond-film No Time To Die i foråret. Desværre ødelagde coronapandemien lanceringen af filmen såvel som mobilen.

Telefonen er overordnet set god, men det er klart, at når en smartphones udskydes i flere måneder, så flytter markedet sig imens. Og det går stærkt. RIGTIGT stærkt. I foråret ville Nokia 8.3 5G være imponerende, men her i efteråret er imponatoreffekten aftaget, da konkurrenterne har lanceret interessante alternativer.

Du kan her læse min test af Nokia 8.3 5G.

Selvom Nokia-telefonerne her i nyere tid ikke er førstevalget hos mobilkøberne, så er der andre, der har øjnene åbne for Nokia-smartphones. Senest har chipproducenten Qualcomm samt techgiganten Google investeret meget store beløb i HMD Global.

Herunder kan du i min podcast høre mere om, hvad det betyder, at Google og Qualcomm nu er en del af ejerkredsen omkring Nokia-telefonerne. Gå frem til 1:40 minutter.

Mere til historien

Husker du Nokia 3310 – den originale? Rejs med tilbage til september 2020 hvor Nokia 3310, der var udviklet i Danmark, blev præsenteret.

HMD Global vil lancere telefoner i eget navn

Det er HMD Global, som står bag Nokia-telefoner, men de vil også lancere telefoner i eget navn.

(mere…)
Nokia G42 5G klar i ny farve

Den reparationsvenlige smartphone, Nokia G42 5G, er kommet i en ny smart farve. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Skift batteri, skærm og ladeport selv på Nokia G42 5G

HMD Global har lanceret den meget reparationsvenlige smartphone Nokia G42 5G er nu klar på hylderne hos de danske mobilforhandlere. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Nokia klar med nye farver af deres Flip-telefon

Der findes en del foldbare smartphones – enten flip- eller fold-modeller, men Nokia 2660 Flip er meget anderledes end de fleste andre konkurrenter.

(mere…)
Nokia XR21 – en smartphone du ikke kan 'slå ihjel'

Nokia XR21 skrives som en smartphone-version af Nokia 3310.

(mere…)
Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram