Nokia 8.3 5G kan nu købes med abonnement og afbetaling

Nokia er kommet på hylderne hos 3 store teleselskaber. Dermed kan Nokia 8.3 5G købes med abonnementer samt via afbetalingsordninger.

Nokia 8.3 5G
Nokia 8.3 5G er lige nu den Android-smartphone, der understøtter flest 5G-frekvenser (Foto: MereMobil.dk)

Egentlig har HMD Global, der står bag Nokia-telefonerne, i Danmark kun haft fokus på erhvervskunderne med den nyeste telefon Nokia 8.3 5G, men nu bredes tilgængeligheden af telefonen ud.

Nokia 8.3 5G bliver nu tilgængelig i netbutikkerne hos Telia, Telenor og YouSee og rammer dermed også privatkunde-segmentet. Salget fortsætter sideløbende hos erhvervskæder og erhvervsforhandlere.

De nye salgskanaler betyder, at flere danskere får adgang til Nokia 8.3 5G og de dermed kan købe smartphonen på afbetaling med forskellige abonnementer.

Nokia 8.3 5G har fået en vanskelig start, da den var planlagt til at komme på markedet samtidigt med den nyeste James Bond-film No Time To Die i foråret. Desværre ødelagde coronapandemien lanceringen af filmen såvel som mobilen.

Telefonen er overordnet set god, men det er klart, at når en smartphones udskydes i flere måneder, så flytter markedet sig imens. Og det går stærkt. RIGTIGT stærkt. I foråret ville Nokia 8.3 5G være imponerende, men her i efteråret er imponatoreffekten aftaget, da konkurrenterne har lanceret interessante alternativer.

Du kan her læse min test af Nokia 8.3 5G.

Selvom Nokia-telefonerne her i nyere tid ikke er førstevalget hos mobilkøberne, så er der andre, der har øjnene åbne for Nokia-smartphones. Senest har chipproducenten Qualcomm samt techgiganten Google investeret meget store beløb i HMD Global.

Herunder kan du i min podcast høre mere om, hvad det betyder, at Google og Qualcomm nu er en del af ejerkredsen omkring Nokia-telefonerne. Gå frem til 1:40 minutter.

Mere til historien

Husker du Nokia 3310 – den originale? Rejs med tilbage til september 2020 hvor Nokia 3310, der var udviklet i Danmark, blev præsenteret.

Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Nokias bedrift - retrokig på Nokia N95

RETRO: Vi ser tilbage på modtagelsen af Nokia N95, der var banebrydende for sin tid.

(mere…)
Nokia X20 får Android 12 opdatering

KORT NYT: HMD Global har oplyst, at Android 12 opdateringen nu er på vej til Nokia X20. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram