Netflix er klar med prisstigninger – måske også i Danmark

Netflix hæver nu prisen på abonnementer i USA. Derfor er det nok kun et spørgsmål om tid før, at prisen på Netflix også stiger herhjemme.

Netflix TV remote
Netflix varsler prisstigninger på det amerikanske marked. Det er uvist om vi også får prisstigning herhjemme. (Foto: Andrés Rodríguez)

Netflix meldte i sidste uge ud, at de hæver prisen på deres abonnementer i USA. Derfor er det nok kun et spørgsmål om tid før vi også herhjemme får prisstigninger.

Prisstigningen var ventet, da Netflix-COO Greg Peters ved fremlæggelsen af det seneste regnskab fortalte, at den øgede investering i unikt og egenproduceret indhold ville betyde, at de engang imellem måtte bede kunderne betale lidt mere.

Så mange ser Netflix via en andens konti

Ifølge GSMArena så brugte Netflix 18,5 milliarder dollars at producere det unikke indhold alene i 2020.

Et standard-abonnement, som viser indhold i 1080p, stiger 1 dollar. Dermed bliver den nye pris på det amerikanske marked 13,99 dollars. Premium-abonnementet (4K) stiger med 2 dollars og får en ny pris på 17,99 dollars.

De amerikanere som har basis-abonnementet, slipper med en advarsel. Her er nemlig ingen prisstigning og det koster fortsat 8,99 dollars.

Disse film og serier så danskerne på Netflix i 2019

Får vi prisstigninger herhjemme, vil det måske være 10 og 20 kroner, selvom dollaren ikke er 1 til 10. Det kan også være, at vi er heldige at undgå en prisstigning. I januar 2020 steg priserne på Netflix-abonnementerne også.

I Danmark koster abonnementerne i skrivende stund 79, 99 og 129 kroner om måneden.

Vil du være villig til, at betale mere for et abonnement på Netflix end du gør i dag?

En anden stor ting på streaming-markedet lige nu er Disney+. Herunder kan du høre en anmeldelse af Disney+ (gå frem til 45 sekunder). Find i øvrigt flere podcasts her.

Mere til historien

Der er netop nu stor konkurrence på streamingmarkedet, hvor også Disney+ og Apple TV+ vinder indpas. Køber du et Apple-produkt får du et års gratis abonnement til Apple TV+. Mens Disney+ også har valgt at være biligere end eksempelvis Netflix.

Danskernes streaming når nye højder

TV 2 Play og DRTV driver udviklingen i danskernes streaming-lyst med blandt andet sport og dækning af tronskifte.

(mere…)
Fandt logins på Google – nu er han dømt

En mand fra Odense fandt brugernavne og kodeord til streamingtjenester via simpel søgning på Google.

(mere…)
Disney vil også stoppe konto-deling

Disney+ er klar til at følge i Netflix’ fodspor i kampen mod konto-deling.

(mere…)
HBO Max bliver til Max i Danmark – hvad med rabatten?

Max er en streamingtjeneste med indhold fra både HBO Max og Discovery+. I maj er den klar i Danmark. Følger rabatten fra HBO Max med?

(mere…)
Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
Endnu en aktion mod kontodeling af streaming

Nej tak til deling af streamingkontoen uden for husstanden, lyder det fra endnu en tjeneste.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram