Netflix er klar med prisstigninger – måske også i Danmark

Netflix hæver nu prisen på abonnementer i USA. Derfor er det nok kun et spørgsmål om tid før, at prisen på Netflix også stiger herhjemme.

Netflix TV remote
Netflix varsler prisstigninger på det amerikanske marked. Det er uvist om vi også får prisstigning herhjemme. (Foto: Andrés Rodríguez)

Netflix meldte i sidste uge ud, at de hæver prisen på deres abonnementer i USA. Derfor er det nok kun et spørgsmål om tid før vi også herhjemme får prisstigninger.

Prisstigningen var ventet, da Netflix-COO Greg Peters ved fremlæggelsen af det seneste regnskab fortalte, at den øgede investering i unikt og egenproduceret indhold ville betyde, at de engang imellem måtte bede kunderne betale lidt mere.

Så mange ser Netflix via en andens konti

Ifølge GSMArena så brugte Netflix 18,5 milliarder dollars at producere det unikke indhold alene i 2020.

Et standard-abonnement, som viser indhold i 1080p, stiger 1 dollar. Dermed bliver den nye pris på det amerikanske marked 13,99 dollars. Premium-abonnementet (4K) stiger med 2 dollars og får en ny pris på 17,99 dollars.

De amerikanere som har basis-abonnementet, slipper med en advarsel. Her er nemlig ingen prisstigning og det koster fortsat 8,99 dollars.

Disse film og serier så danskerne på Netflix i 2019

Får vi prisstigninger herhjemme, vil det måske være 10 og 20 kroner, selvom dollaren ikke er 1 til 10. Det kan også være, at vi er heldige at undgå en prisstigning. I januar 2020 steg priserne på Netflix-abonnementerne også.

I Danmark koster abonnementerne i skrivende stund 79, 99 og 129 kroner om måneden.

Vil du være villig til, at betale mere for et abonnement på Netflix end du gør i dag?

En anden stor ting på streaming-markedet lige nu er Disney+. Herunder kan du høre en anmeldelse af Disney+ (gå frem til 45 sekunder). Find i øvrigt flere podcasts her.

Mere til historien

Der er netop nu stor konkurrence på streamingmarkedet, hvor også Disney+ og Apple TV+ vinder indpas. Køber du et Apple-produkt får du et års gratis abonnement til Apple TV+. Mens Disney+ også har valgt at være biligere end eksempelvis Netflix.

Hvilken streamingtjeneste har en bestemt film eller serie?

TIP: Skal du finde en bestemt film og er i tvivl om hvilken streamingtjeneste, at du kan se den på? Sådan søger du på tværs af streamingtjenesterne.

(mere…)
Netflix i kovending efter kritik

Deler du din kode til Netflix med venner og familie risikerer du blokering, sagde Netflix. Nu ændres planerne.

(mere…)
Nye funktioner til Netflix' abonnenter

Netflix øger seeroplevelsen med "filmisk lydoplevelse" - men kun for Premium-abonnenterne.

(mere…)
TV 2 Play har succes med at bremse gratister

Deling af adgangskoder koster anslået TV 2 et trecifret millionbeløb om året.

(mere…)
Oister tilføjer lydunivers

Lyd-platformen Podimo bliver en del af Oistertainment-universet.

(mere…)
Sådan stopper Netflix deling af login

Netflix har meldt ud, hvordan de vil stoppe deling af logins. Deler du risikerer din konto at blive spærret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram