Sony bekræfter flere streamingtjenester er klar til PS5

Streamingtjenesterne Disney+, Apple TV+, Netflix, YouTube, Spotify og flere andre er alle klar på PlayStation 5 ved lanceringen. Det har Sony bekræftet.

PlayStation 5 Media Remote (Foto: Sony)
PlayStation 5 Media Remote er tilbehør til den kommende PlayStation 5 (Foto: Sony)

Sony er inden længe klar med den nye spilkonsol PlayStation 5. Hvis du skal have en – og den skal bruges til andet end at spille på, så kan du se frem til, at flere streamingtjenester vil være klar på PlayStation 5. Det har Sony netop bekræftet i et blogindlæg.

Sony har afsløret PlayStation 5 – her er detaljerne

Sony skrev i blogindlægget, at der vil være flere populære streamingapps klar. Disse er Apple TV+, Disney+, Hulu, Netflix, Spotify, Twitch og YouTube vil alle være tilgængelige ved lanceringen af PS5 torsdag den 12. november 2020.

Det oplyses også, at streamingtjenesterne Amazon Prime Video, MyCanal, Hulu, Peacock m.m. kommer til PS5..

Sony Xperia 5 II – 120 Hz-skærm og gaming-fokus

Den særlige PS5-fjernbetjening vil også komme med dedikerede knapper til Disney+, Netflix, YouTube og Spotify. I hvert fald på nogle markeder. Det er uvist om der på alle markeder vil være dedikerede knapper, samt om de kan være forskellige fra marked til marked.

Sikkert er det, at fjernbetjeningen er tilbehør og skal købes særskilt. Den har en pris på mellem 200-300 kroner. Så her handler det om, at holde øje med dagsaktuelle priser.

Disse PS4-spil virker ikke på PlayStation 5

PlayStation 5 konsollen kommer i to forskellige versioner – en med og en uden optisk drev (Digital Edition). Prisen afhænger af, hvilken model du vælger. Vælger du modellen med optisk drev, så koster denne 4.199 kroner, mens modellen uden drev koster 3.399 kroner.

Du finder de dagsaktuelle priser på PlayStation 5 på Pricerunner.dk.

Mere til historien

Den nye controller, DualSense, koster 699 kroner. Det er også muligt at forudbestille denne, samt andet officielt tilbehør.

Læs også:
TEST: Sony Xperia 5 II | Sonys bedste telefon nogensinde

PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
PlayStation Portal er kun til spilstreaming

Snart kan du få PlayStation Portal, der går all-in på streaming af spil.

(mere…)
Underlig begrænsning på PlayStation 5 Slim

En X-bruger har observeret at disk-drevet på den nye PlayStation 5 Slim, bliver afregistreret ved nulstilling.

(mere…)
Sony har solgt mere end 46,6 mio. PS5-konsoller

PlayStation 5 konsollerne er efterhånden blevet til at få fat i og det har givet øget vækst i salget i det seneste kvartal.

(mere…)
PlayStation 5 kommer nu i en slim-version

Sony har nu bekræftet, at der inden længe lander en opdateret PlayStation 5 i butikkerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram