Magnetisk oplader til iPhone 12 er afsløret

Trådløs opladning i iPhone 12-serien får et tvist, der skal give mere effektiv opladning. Nu er en ny magnetisk oplader til den nye iPhone sluppet ud.

iPhone 12 trådløs opladning, MPOW
Trådløs opladning med indbygget magnet der fastholder opladepladen i den korrekte position (Foto: MPOW)

Den japanske tilbehørsproducent MPOW har afsløret et produkt, der kan bruges sammen med ”new iPhone” aka iPhone 12-serien.

Produktet er en trådløs opladeplade med en indbygget magnet, der kan fastholde telefonen præcis oven på opladepladen således opladeren og opladekredsløbet holdes præcist og tæt forbundet.

Et af rygterne forud for præsentationen af iPhone 12-serien er, at telefonerne har en magnet omkring det trådløse ladekredsløb. Rygterne siger, at ”MagSafe”-branded vender tilbage med denne løsning. Det skriver MacRumors.

Idéen er god, da trådløs opladning er meget afhængig af en præcis og sikker forbindelse. Hvis ikke telefonen er præcist placeret, går opladningen langsomt eller fungerer måske slet ikke.

Den magnetiske løsning er allerede kendt fra Apple Watch, der via en magnet ”snapper” opladeren til sig, så den ligger præcist og ikke mindst bliver liggende under hele opladningen.

Det nye tilbehør er ganske vist fra en tredjepartsproducent, men på tilbehørsmarkedet er producenterne rigtigt gode til at havde produkter klar før en iPhone-præsentation. Vel at mærke tilbehørsprodukter som passer til de nye iPhones selvom Apple ikke har afsløret telefonerne med design og mål for offentligheden.

På MereMobil.dk følger vi naturligvis præsentationen af iPhone 12-serien. Du kan tilmelde dig nyheder i indbakken her – eller følge med på siten i iPhone 12-kategorien.

iPhone 12 trådløs opladning, MPOW
Opbygning af trådløs oplader med indbygget magnet der fastholder opladepladen i den korrekte position (Foto: MPOW)

Mere til historien

Forud for iPhone 12 har der været mange rygter om, at Apple ikke længere vil inkludere headset og oplader. Da Apple Watch Series 6 og SE kom på markedet, var disse uden selve opladeren. Kablet til opladning var dog fortsat i æsken. Derfor er rygtet om iPhone 12 nok temmelig sandsynligt.

Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Apple har bøvl med en foldbar iPhone

JEG MENER: Har vi brug for en foldbar iPhone eller klapskærme i almindelighed?  End ikke Apple kan udvikle en foldbar iPhone, som fungerer.

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram