Magnetisk oplader til iPhone 12 er afsløret

5

Trådløs opladning i iPhone 12-serien får et tvist, der skal give mere effektiv opladning. Nu er en ny magnetisk oplader til den nye iPhone sluppet ud.

iPhone 12 trådløs opladning, MPOW
Trådløs opladning med indbygget magnet der fastholder opladepladen i den korrekte position (Foto: MPOW)

Den japanske tilbehørsproducent MPOW har afsløret et produkt, der kan bruges sammen med ”new iPhone” aka iPhone 12-serien.

Produktet er en trådløs opladeplade med en indbygget magnet, der kan fastholde telefonen præcis oven på opladepladen således opladeren og opladekredsløbet holdes præcist og tæt forbundet.

Et af rygterne forud for præsentationen af iPhone 12-serien er, at telefonerne har en magnet omkring det trådløse ladekredsløb. Rygterne siger, at ”MagSafe”-branded vender tilbage med denne løsning. Det skriver MacRumors.

Idéen er god, da trådløs opladning er meget afhængig af en præcis og sikker forbindelse. Hvis ikke telefonen er præcist placeret, går opladningen langsomt eller fungerer måske slet ikke.

Den magnetiske løsning er allerede kendt fra Apple Watch, der via en magnet ”snapper” opladeren til sig, så den ligger præcist og ikke mindst bliver liggende under hele opladningen.

Det nye tilbehør er ganske vist fra en tredjepartsproducent, men på tilbehørsmarkedet er producenterne rigtigt gode til at havde produkter klar før en iPhone-præsentation. Vel at mærke tilbehørsprodukter som passer til de nye iPhones selvom Apple ikke har afsløret telefonerne med design og mål for offentligheden.

På MereMobil.dk følger vi naturligvis præsentationen af iPhone 12-serien. Du kan tilmelde dig nyheder i indbakken her – eller følge med på siten i iPhone 12-kategorien.

iPhone 12 trådløs opladning, MPOW
Opbygning af trådløs oplader med indbygget magnet der fastholder opladepladen i den korrekte position (Foto: MPOW)

Mere til historien

Forud for iPhone 12 har der været mange rygter om, at Apple ikke længere vil inkludere headset og oplader. Da Apple Watch Series 6 og SE kom på markedet, var disse uden selve opladeren. Kablet til opladning var dog fortsat i æsken. Derfor er rygtet om iPhone 12 nok temmelig sandsynligt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer