Jeg har nedfrosset en smartphone - tæt på CAT S62 Pro

VIDEO: CAT S62 Pro er VILD smartphone til ekstreme forhold. Jeg har kastet med den, frosset den ned og tørretumblet Caterpillar-telefonen.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer%%%%internet på adressen%%%% på 1 minut.

På kontoret stilles specielle krav til smartphones, men det gør der bestemt også i jobs hvor forholdene er MEGET mere ekstreme. Hvis du eksempelvis befinder dig på en byggeplads i silende regn, på et skib i Nordsøen eller arbejder i omgivelser hvor det støver hele vildt, så kræver det en helt særlig arbejdstelefon.

Til det professionelle marked findes en række smartphones, der holder til ret vilde ting. Et eksempel er CAT S62 Pro fra Caterpillar. Det er en Android-baseret smartphone, der ikke blot er pakket ind i et cover. Det er konstrueret til krævende arbejdsforhold.

Et pro-telefon kræver et godt erhvervsabonnement. Skal det være billigt, så tjek her erhvervsløsninger fra OiSTER %%%%.

Mit job er ikke ekstremt. Derfor måtte jeg til lejligheden opfinde nogle vildere forhold, end jeg normalt afprøver telefoner under.

Jeg smed blandt andet CAT S62 Pro i vand og lagde æsken i fryseren. Dermed nedfrøs jeg CAT S62 Pro og måtte efterfølgende banke isen fra hinanden. Da telefonen lå inde i isblokken, kunne jeg ringe til den. Det kunne jeg også, da den var banket fri for de sidste isrester.

Derefter røg den i tørretumbleren og bestod desuden faldtesten fra 1,8 meters højde. Hvis dette ikke er nok, så kan du vaske den med vand og sæbe.

CAT S62 Pro gemmer desuden på et termisk kamera, så man på en arbejdsopgave i marken med det samme kan dokumentere utætheder.

Den massive indpakning og store forstærkede knapper gør naturligvis ikke CAT S62 Pro anvendelig som kontorsmartphone, hvor du konstant skal løse opgaver på skærmen. Til gengæld kan den noget helt andet som ikke ret mange andre telefoner kan.

Hvis Caterpillars telefon ender under gravkoens hjul og skærmen smadres, så skifter Caterpillar den uden beregning.

Caterpillar S62 Pro kommer med 128 GB lagerplads, 5,7 tommer skærm og Qualcomm Snapdragon 660 processor. Den vejer 248 gram og er meldt klar til Android 11.

Ifølge Pricerunner koster CAT S62 Pro lige under 5.000 kroner.

Hvis denne artikel var interessant for dig, så tilmeld dig her og få technyheder direkte i indbakken to gange om ugen.

Mere til historien

CAT S62 Pro kommer med i Android Enterprise Recommended og kan desuden styres via virksomhedens MDM-system, da den understøtter Zero-touch.

Jabra Evolve2 Buds test | Kan du bruge et in-ear headset på job?

TEST: Telefonsamtalerne lyder bedre i Jabra Evolve2 Buds vs f.eks. AirPods Pro. Læs om kompromisserne i min Evolve2 Buds test.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram