Jeg har nedfrosset en smartphone - tæt på CAT S62 Pro

VIDEO: CAT S62 Pro er VILD smartphone til ekstreme forhold. Jeg har kastet med den, frosset den ned og tørretumblet Caterpillar-telefonen.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer%%%%internet på adressen%%%% på 1 minut.

På kontoret stilles specielle krav til smartphones, men det gør der bestemt også i jobs hvor forholdene er MEGET mere ekstreme. Hvis du eksempelvis befinder dig på en byggeplads i silende regn, på et skib i Nordsøen eller arbejder i omgivelser hvor det støver hele vildt, så kræver det en helt særlig arbejdstelefon.

Til det professionelle marked findes en række smartphones, der holder til ret vilde ting. Et eksempel er CAT S62 Pro fra Caterpillar. Det er en Android-baseret smartphone, der ikke blot er pakket ind i et cover. Det er konstrueret til krævende arbejdsforhold.

Et pro-telefon kræver et godt erhvervsabonnement. Skal det være billigt, så tjek her erhvervsløsninger fra OiSTER %%%%.

Mit job er ikke ekstremt. Derfor måtte jeg til lejligheden opfinde nogle vildere forhold, end jeg normalt afprøver telefoner under.

Jeg smed blandt andet CAT S62 Pro i vand og lagde æsken i fryseren. Dermed nedfrøs jeg CAT S62 Pro og måtte efterfølgende banke isen fra hinanden. Da telefonen lå inde i isblokken, kunne jeg ringe til den. Det kunne jeg også, da den var banket fri for de sidste isrester.

Derefter røg den i tørretumbleren og bestod desuden faldtesten fra 1,8 meters højde. Hvis dette ikke er nok, så kan du vaske den med vand og sæbe.

CAT S62 Pro gemmer desuden på et termisk kamera, så man på en arbejdsopgave i marken med det samme kan dokumentere utætheder.

Den massive indpakning og store forstærkede knapper gør naturligvis ikke CAT S62 Pro anvendelig som kontorsmartphone, hvor du konstant skal løse opgaver på skærmen. Til gengæld kan den noget helt andet som ikke ret mange andre telefoner kan.

Hvis Caterpillars telefon ender under gravkoens hjul og skærmen smadres, så skifter Caterpillar den uden beregning.

Caterpillar S62 Pro kommer med 128 GB lagerplads, 5,7 tommer skærm og Qualcomm Snapdragon 660 processor. Den vejer 248 gram og er meldt klar til Android 11.

Ifølge Pricerunner koster CAT S62 Pro lige under 5.000 kroner.

Hvis denne artikel var interessant for dig, så tilmeld dig her og få technyheder direkte i indbakken to gange om ugen.

Mere til historien

CAT S62 Pro kommer med i Android Enterprise Recommended og kan desuden styres via virksomhedens MDM-system, da den understøtter Zero-touch.

Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
OnePlus Nord 2T test | gentager sig selv på en god måde

TEST: OnePlus Nord 2T er næsten identisk med forgængeren, hvilket gør det til en rigtig god og prisvenlig telefon.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
Den bedste robotstøvsuger er Roomba J7+

TEST: Roomba J7+ fra iRobot er den hidtil bedste robotstøvsuger, at jeg har testet. Rengøringen er fin og så ER den smart.

(mere…)
BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram