iPhone 12-serien er lækket – se billederne

BREAKING: Før den officielle præsentation er iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max lækket. Få overblikket her.

iPhone 12, blue
iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max er lækket inden lanceringen af Evan Blass, der har offentliggjort alle billederne af de fire iPhones.

Apple nåede ikke at sige god aften og velkommen inden iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max blev lækket ud på nettet. Det er den berømte tipster @evleaks, der står bag lækket. Han navn er Evan Blass.

Det ligger nu fast, at vi får følgende nye telefoner fra Apple:

 • iPhone 12
 • iPhone 12 Mini
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone 12 Pro Max

Fire nye farver ser dagens lys med iPhone 12. Farverne bliver sort, blå, grøn, rød og hvid. Du kan se dem i galleriet herunder.

Phone 12

 • 6,1 tommer skærm
 • Størrelser: 64 GB, 128 GB, 256 GB
 • Forsalg starter: 16/17. oktober
 • Lagerplads: 23/24. oktober
 • Pris: Starter fra 799 dollars

iPhone 12 Mini

Apple lancerer også en iPhone Mini hvor skærmen er 5,4 tommer. Denne bliver tilgængelig i de samme fire farver som iPhone 12. Skærmen bliver således lidt større end de 4,7 tommer vi finder på iPhone SE, men mindre end skærmen på iPhone 11 Pro, der er 5,8 tommer.

Som det fremgår af billederne herunder, så minder iPhone 12 Mini og iPhone 12 temmelig meget om hinanden. Udskæringen i toppen er dog lidt større på iPhone 12 Mini.

 • 5,4 tommer skærm
 • Lagerplads: 64 GB, 128 GB, 256 GB

iPhone 12 Pro

I forhold til iPhone 11 Pro forøges skærmstørrelsen, når vi taler om efterfølgeren iPhone 12 Pro. Nu er skærmstørrelsen 6,1 tomer mod 5,8 tommer på sidste års model. Det betyder også, at iPhone 12 og iPhone 12 Pro vil have den samme størrelse skærm.

iPhone 12 Pro bliver knapt så farverig som sine mindre søskende. Her kan du vælge mellem guld, sølv, grafit og blå. Forsalget af iPhone 12 Pro vil begynde den 23/24. oktober, forlyder det fra rygterne.

 • 6,1 tommer skærm
 • Lagerplads: 128 GB, 256 GB, 512 GB
 • Forsalg starter: 16/17. oktober
 • Salgsstart: 23/24. oktober
 • Pris: Starter fra 999 dollars

iPhone 12 Pro Max

Årets største iPhone bliver iPhone 12 Pro Max. Her går Apple også lidt op i skærmstørrelse. Sidste års skærmstørrelse på iPhone 11 Pro Max var 6,5 tommer. Nu er skærmen oppe på 6,7 tommer.

I modsætning til iPhone 12 og iPhone 12 Pro kommer max-modellen først på markedet hen mod midten af november. Det bliver samtidigt Apples dyreste iPhone i årets lineup med en startpris på 1.099 dollars.

 • 6,7 tommer skærm
 • Lagerplads: 128 GB, 256 GB, 512 GB
 • Forsalg starter: 13/14. november 2020
 • Salgsstart: 20/21. november 2020
 • Pris: Starter fra 1.099 dollars

iPhone med 5G er på vej

Årets iPhone-event hedder “Hi, Speed”. Titlen ventes at henvise til, at Apple introducerer 5G-varianter af de nye iPhones. Det er endnu ikke klart hvor mange af telefonerne, der vil have 5G eller om de kommer i både 4G- og 5G-varianter på de forskellige markeder.

Læs her hvordan du følger Apples iPhone 12 event.

Vi skriver flere artikler og detaljer om iPhone 12-serien i aften. Hvor Apple formentlig vil gå i detaljer med produkterne og nye features og funktioner. Hvis ikke du har tid til at følge med online, så subscribe til technyheder i indbakken. Så skal jeg nok holde dig opdateret den vej.

Mere til historien

Jeg skal lige have med, at Apple ikke officielt har bekræftet billederne og detaljerne. Men når læks kommer fra Evan Blass, så plejer de at holde meget godt.

Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
OnePlus 12 er snart på trapperne

Det tyder på, at OnePlus snart præsenterer OnePlus 12, deres nyeste flagskibs telefon.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram