Crash Bandicoot er først klar til iOS og Android i 2021

1

Venter du spændt på, Crash Bandicoot er klar som mobilspil, så skal du vente lidt længere end først antaget. Crash Bandicoot som mobilspil er nemlig udskudt.

Crash Bandicoot: On The Run! (Foto: King)
Crash Bandicoot: On The Run! skulle have været klar inden udgangen af 2020 til iOS og Android. Men melder nu, at spillet er klar i foråret 2021. (Foto: King)

Spiludvikleren King meldte i juli måned 2020 ud, at den tidligere store spilsucces Crash Bandicoot var på vej som et mobilspil. Helt præcist hedder spillet Crash Bandicoot: On The Run.

Der er formentlig mange, som husker Crash Bandicoot fra deres ungdom. Crash Bandicoot var populær og et af de mest solgte konsolspil i dets storhedstid.

Crash Bandicoot på vej til iOS og Android

I sommer lød meldingen fra spiludvikleren, at de glædede sig til at få Crash Bandicoot til mobilen.

– “We’re really excited to bring this well-known and much-loved franchise back to mobile,” udtalte Stephen Jarrett, Vice President af spildesign i King, helt præcist i en pressemeddelelse.

I juli hed det sig, at Crash Bandicoot var klar til iOS og Android inden udgangen af 2020, men nu er meldingen en anden. Vi skal nemlig væbne os med tålmodighed lidt længere. Crash Candicoot: On The Run er klar til Android og iOS i foråret 2021. Sådan lyder meddelelsen på Twitter.

Mens der oplyses, at spillet er klar i foråret 2021, så kan man i Apples App Store se, at der står forventet lancering den 25. marts 2021.

Du kan se traileren for spillet herunder.

Du kan allerede nu forhåndsregistrere dig både på iOS og Android.

Mere til historien

Crash Bandicoot var et af de mest populære spil til PlayStation 1. Spillet blev solgt i mere end 40 millioner eksemplarer. Spillet blev genoplivet til både PlayStation 4 og Xbox One og nu er det altså også på vej til mobilen.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer