Apple Watch runder snart 100 millioner brugere

Apple har i de sidste par år snart rundet 100 millioner brugere af Apple Watches.

Apple Watch SE
Apple Watch SE er Apples bud på et smartwatch, hvor målgruppen måske er endnu større, da prisen er mere “budgetvenlig”. (Foto: MereMobil.dk)

Apple Watch har siden lanceringen oplevet en kraftig vækst. Dog tog det noget tid før køberne for alvor tog smartwatch-kategorien til sig. I starten hvor produkterne var på markedet, der var det begrænset, hvor mange brugere, som altså købte et smartwatch.

Men siden da er salget gået så godt, at det snart runder 100 millioner brugere. Apple har også været markedsleder i kategorien for sundheds- og wellness-enheder i længere tid. Det skriver Wccftech.com.

Apple Watch Series 6 – dette skal du vide

Salget af smartwatches kom ikke rigtigt i gang før efter de havde været på markedet noget tid.

Det krævede, at køberne kiggede efter ”den næste store ting” efter smartphones.

Faktisk så det ud til, at stemmeassistenter og smart højttalere ville være blevet populære – før smartwatches. Men de kom altså indenom.

Apple har netop sendt 6. generation af Apple Watch i butikkerne og for første gang har de også sendt en ”billig version”, Apple iPhone SE, på markedet. Det er derfor spændende, hvordan salget vil fordele sig i år. Om flest vil købe den nye version af ”det store ur” eller blot den billige variant denne gang.

Tid til et nyt ur? Hvilket Apple Watch skal du vælge?

I takt med Apple har sendt flere generationer på markedet er flere funktioner også kommet til. Senest byder Apple Watch på måling af iltmætning i blodet.

Mere til historien

Apple har valgt at fjerne strømforsyningen i deres salgsæsker. Dette har de gjort som en del af deres indsats for at reducere den skadelige påvirkning af miljøet. Du skal derfor benytte en ældre strømforsyning eller købe en ny. Det gælder ikke kun de nyeste smartwatches, men også Apple Watch Series 3 og Apple Watch Nike.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram