Sony klar med nyt PlayStation 5 event

KORT NYT: Sony har bekræftet, at de afholder endnu et PlayStation 5 event. Her er dato og tidspunkt.

Sony PlayStation 5 (Foto: Sony)
Sony PlayStation 5 er klar til julehandlen (Foto: Sony)

Sony har bekræftet, at de onsdag den 16. september 2020 afholder event om PlayStation 5. Eventen vil angiveligt vare omkring 40 minutter. Det oplyser Sony på den officielle PlayStation-konto på Twitter.

Afsløring: PlayStation 5 vil (måske) understøtte gamle spil

Her vil blive fremvist både originale og tredje-parts spil, som altså kommer til PlayStation 5 ved lanceringen og de kommende måneder. Det skriver Android Central.

Om vi til denne event vil få afsløret prisen på PlayStation 5 konsollen, det er fortsat uvist.

Eventen finder sted klokken 22.00 dansk tid onsdag den 16. september 2020. Du kan følge eventen, som streames på den officielle YouTube-kanal og Twitch.

Sony har afsløret PlayStation 5 – her er detaljerne

PlayStation 5 er klar til julehandlen, men endnu uvist præcis, hvornår den rammer butikkerne.

Mere til historien

Microsoft har officielt bekræftet, at Xbox Series S vil få en aggressiv pris på 299 dollars fra salgsstarten. Mens Xbox Series X vil have en start pris på omkring 499 dollars. Både Xbox Series X og Xbox Series S ventes, at være klar i handlen 10. november 2020 – i hvert fald på de første markeder.

Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV rækker ud til de kreative

Det er den kreative elite inden for video og lyd, der skal finde Sony Xperia 1 IV interessant. Den nye topmodel er netop offenligggjort.

(mere…)
Sony Xperia 10 IV er et bud i mellemklassen

Prisen er steget 500 kroner, men telefonen har ikke ændret sig nævneværdigt. Sonys nye bud i mellemklassen er Xperia 10 IV.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
Sony forbedrer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er på vej, forlyder det. Bedre reduktion af støj og en opdatering af lyden, det er noget af det, som WH-1000XM5, skulle byde på.

(mere…)
Det koster PlayStation Plus - se priser og indhold i pakkerne

OVERBLIK: Se priserne og indholdet i de nye PlaySration Plus abonnementer til PlayStation.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram