Hayu er tjenesten for dig som ELSKER reality-TV

Kardashians og The Real Housewives samt andre spektakulære reality-TV serier fra USA, gemmer sig i streamingtjenesten Hayu.

Hayu er en steamingtjeneste, som byder på alt i reality-tv
Hayu er en steamingtjeneste, som byder på alt i reality-tv. Tjek den ud her.. Sponseret link

Streamingtjenesten Hayu er måske en af de mest specialiserede tjenester på markedet. Den har nemlig speciale i reality-TV. Så er du til reality-TV, er Hayu måske noget for dig.

På Hayu får du hundredvis af amerikanske realityshows. Du får blandt andet ”Keeping Up with the Kardashians” og alle versioner af ”Real Housewives”. Så uanset om du er til The Real Housewives of Beverly Hills, dem i Dallas eller dem i Orange County – ja, så finder du altså alle sæsonerne af alle serierne på Hayu.

Er du til musik, så finder du også programmer som ”Mariahs World”, hvor du kommer tæt på Mariah Carey og hendes privatliv. Du finder ligeledes programmerne Mel B: It’s a Scary World og World of Dance.

Hayu er virkelig for dig, som ELSKER reality. Du finder de forskellige programmer i kategorier, som ”Love & Dating”, ”Fashion & Beauty”, ”True Crime” og meget andet. Der er nærmest ikke det reality-TV fra USA, som du ikke får adgang til.

Hayu er en steamingtjeneste, som byder på alt i reality-tv
Hayu er en steamingtjeneste, som byder på alt i reality-tv

Streaming og filmdownload stormer frem

Ligesom de øvrige streamingtjenester, så skal du også ”bare” downloade en app til Hayu. Herefter kan du se Hayu på mobilen, tablet og TV.

Hayu koster 49 kroner om måneden, men du kan få en måneds gratis prøvetid -læs mere om gratis prøveperiode på Hayu her Sponseret link

Mere til historien

TV 2 Play har også givet nogle brugere adgang til Hayu. Dette kræver en gavekode at få adgang til. For at få en gavekode kræver det Basis-abonnement uden reklamer, Favorit uden reklamer eller Favorit+ Sport uden reklamer til TV 2 Play. Har du derimod adgang til TV 2 Play via en partner (f.eks. Telmore, 3, Stofa, Boxer eller lignende), så vil du ikke kunne få adgang til kundefordelen Hayu.

Læs også:
GUIDE: Sådan søger du efter film på tværs af streamingtjenesterne

PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Her er det mest streamede på Apple Music i 2023

Apple Music er klar med listen over de mest streamede sange i 2023, både nationalt og internationalt. Se listerne her.

(mere…)
GTA-trilogien kommer til Netflix i december

I december kan Netflix-kunderne gratis spille klassiske GTA-titler.

(mere…)
Dette er det mest streamede på Spotify i 2023

Spotify er klar med årets lister over de mest streamede sange, albums og podcasts i 2023. Se listerne her.

(mere…)
Streamingtjenesterne hæver priserne – så dyrt bliver det

Priserne på streaming og internet stiger i øjeblikket. Få her et overblik over, hvor dyrt det bliver.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram