Hayu er tjenesten for dig som ELSKER reality-TV

Kardashians og The Real Housewives samt andre spektakulære reality-TV serier fra USA, gemmer sig i streamingtjenesten Hayu.

Hayu er en steamingtjeneste, som byder på alt i reality-tv
Hayu er en steamingtjeneste, som byder på alt i reality-tv. Tjek den ud her.. Sponseret link

Streamingtjenesten Hayu er måske en af de mest specialiserede tjenester på markedet. Den har nemlig speciale i reality-TV. Så er du til reality-TV, er Hayu måske noget for dig.

På Hayu får du hundredvis af amerikanske realityshows. Du får blandt andet ”Keeping Up with the Kardashians” og alle versioner af ”Real Housewives”. Så uanset om du er til The Real Housewives of Beverly Hills, dem i Dallas eller dem i Orange County - ja, så finder du altså alle sæsonerne af alle serierne på Hayu.

Er du til musik, så finder du også programmer som ”Mariahs World”, hvor du kommer tæt på Mariah Carey og hendes privatliv. Du finder ligeledes programmerne Mel B: It’s a Scary World og World of Dance.

Hayu er virkelig for dig, som ELSKER reality. Du finder de forskellige programmer i kategorier, som ”Love & Dating”, ”Fashion & Beauty”, ”True Crime” og meget andet. Der er nærmest ikke det reality-TV fra USA, som du ikke får adgang til.

Hayu er en steamingtjeneste, som byder på alt i reality-tv
Hayu er en steamingtjeneste, som byder på alt i reality-tv

Streaming og filmdownload stormer frem

Ligesom de øvrige streamingtjenester, så skal du også ”bare” downloade en app til Hayu. Herefter kan du se Hayu på mobilen, tablet og TV.

Hayu koster 49 kroner om måneden, men du kan få en måneds gratis prøvetid -læs mere om gratis prøveperiode på Hayu her Sponseret link

Mere til historien

TV 2 Play har også givet nogle brugere adgang til Hayu. Dette kræver en gavekode at få adgang til. For at få en gavekode kræver det Basis-abonnement uden reklamer, Favorit uden reklamer eller Favorit+ Sport uden reklamer til TV 2 Play. Har du derimod adgang til TV 2 Play via en partner (f.eks. Telmore, 3, Stofa, Boxer eller lignende), så vil du ikke kunne få adgang til kundefordelen Hayu.

Læs også:
GUIDE: Sådan søger du efter film på tværs af streamingtjenesterne

Netflix advarer danske kunder og tilbyder billigt abonnement

En advarsel mod kontodeling er på vej i mailboksen, men Netflix åbner samtidig for billig adgang til tjenesten.

(mere…)
HBO Max er nu ”bare” Max

Streamingtjenesten HBO Max har skiftet navn på det amerikanske marked og hedder nu blot Max.

(mere…)
TV 2 Play begrænser livekanaler

TV 2 strammer grebet. Slut med at se samme live-TV kanal fra TV 2 Play på to skærme samtidigt.

(mere…)
Spotify til kamp mod AI-genererede sange - hør eksempler

Spotify har fjernet i titusindvis af sange, som er genereret med AI. Hør eksempler på AI-sange her.

(mere…)
Spotify varsler prisstigninger

Meldingen fra topchefen hos Spotify, Daniel Ek, er, at der kommer prisstigninger i løbet af 2023.

(mere…)
Kontodelings-gebyr: Spanske Netflix-kunder opsiger abonnement

Der er en del modstand mod Netflix-gebyret, der dækker kontodeling. Mange spanske brugere opsiger nu deres abonnementer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram