Apple TV+ er klar med Billie Eilish dokumentar

Apple oplyser, at de i starten af 2021 er klar med dokumentaren om Billie Eilish på Apple TV+ – tjenestens første musikdokumentar.

Billie Eilish
På MereMobil.dk ELSKER vi dokumentarer om musik. Derfor glæder vi os til at se den kommende Billie Eilish dokumenter (Foto: Apple)

Sidste år blev det meldt ud, at Apple havde betalt 25 millioner for rettighederne til en Billie Eilish dokumentar. I dokumentaren følges den 18-årige sanger og sangskriver efter lanceringen af hendes debutalbum i marts 2019.

Nu meldes det så ud, at dokumentaren er klar i biografer og på Apple TV+ i februar 2021. Dokumentaren er instrueret af R. J. Cutler.

Apple er nomineret til første Emmy for Apple TV+ serier

I beskrivelsen antydes det, at dokumentaren vil fremhæve øjeblikke mellem Eilish og hendes familie, samt give et indblik på hvad der sker ”behind the scenes”.

Billie Eilish er den yngste sanger/sangerinde til at lave en James Bond sang, da hun her i 2020 har lavet sangen ”No Time to Die” til James Bond-filmen af samme navn.

Billie Eilish’s vandt flere Grammy Awards for albummet ”When We All Fall Aslepp, Where Do We Go?”. Hun modtog priser for “Best New Artist”, “Album of The Year” og “Song of the Year” m.m. Samlet har Billie Eilish allerede vundet fem Grammy Awards, samt en række andre priser.

Du kan se teaseren for dokumentaren herunder.

Dette kan du se på Apple TV+

Det er ikke den første musikdokumentar, som Apple står bag, men det er den første, som får premiere på Apple TV+. Tidligere har Apple haft deres musikdokumentarer på Apple Music.

Apple TV+ er klar med dokumentaren i februar 2021, oplyser Apple. Det er spændende om flere andre musikdokumentarer vil følge i fremtiden.

Har du abonnement til Apple TV+ eller vil musikdokumentarer kunne få dig til at tegne det?

Mere til historien

Tidligere har Apple frigivet dokumentarer som Taylor Swifts ”The 1989 World Tour (Live)” og Ed Sheerans ”Songwriter”, der blev frigivet via Apple Music.

Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Nyt Apple Watch i plastik? 

RYGTE: Apple Watch SE i plastik er måske på vej. Der tales også om større skærm på det kommende Apple Watch Series 10.

(mere…)
Apples AI-funktioner vil måske kræve abonnement

Det kræver de nyeste iPhones, at få adgang til Apples AI-funktioner senere i år, men måske også et abonnement.

(mere…)
Apple forventer AI vil booste iPhone 16-salget

Apple har store forventninger til salget af de kommende iPhone 16-modeller, hvor de venter AI-funktionerne vil øge salget.

(mere…)
Apple har sløret militære områder i Danmark

Slørede militære områder i Apple Maps vækker undren.

(mere…)
Fortnite kommer snart tilbage til iPhone og iPad

Siden 2020 har Epic Games været bandlyst fra App Store, men nu er de snart tilbage.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram