Læk: Apple Watch 6 får bedre batteri

Lækkede billeder tyder på, at det kommende Apple Watch 6 får bedre batterilevetid.

Apple Watch Series 5 (Foto: Apple)
Apple Watch Series 5 (Foto: Apple)

Hvis du har ønsket dig bedre batterilevetid på dit Apple Watch, så er der muligvis gode nyheder forude. Et nyligt læk tyder nemlig på, at det kommende Apple Watch Series 6 får et større batteri. Det nuværende Apple Watch Series 5 har en batterilevetid på omkring 18 timer.

Dog gror træerne ikke ind i himlen. Pocketnow skriver, at et læk fra Twitter-brugeren @yabhishekhd viser, at Apple har fået certificeret et nyt batteri hos Korean Testing og Research Institute. Batteriet er på 1.17 Wh og har en kapacitet på 303.8 mAh. Den nuværende batteri i Apple Watch Series 5 har en kapacitet på 296 mAH.

Er dette batteriet i det kommende Apple Watch Series 6? Foto: Abhishek Yadav

I og med at der er tale om et læk, er det altså ikke sikkert, at der rent faktisk er tale om batteriet til det kommende Apple Watch. Dog er der flere ting, som kunne tyde på det. Serienummeret på batteriet i lækket er A2327 og på det nuværende Apple Watch 5 batteri er serienummeret A2181. Samtidigt ligner batteriet det nuværende i størrelse og form.

En anden mulighed er, at batteriet slet ikke er til Apple Watch 6 men i stedet er til opladningsæsken til de kommende Apple AirPods.

GUIDE: Sådan vælger du det rigtige Apple Watch

Det er dog sandsynligt, at Apple arbejder på at forbedre batterilevetiden på Apple Watch, da en af de nyeste funktioner i den kommende watchOS-software er søvnregistrering. Dermed kan Apple Watch ikke oplades om natten længere, hvilket gør behovet for et større batteri mere udtalt.

Mere til historien

Som altid skal disse læk tages med et gran salt. Ifølge rygterne vil det kommende Apple Watch Series 6 have registrering af søvn, mulighed for at måle iltmætningen af blodet, bedre beskyttelse mod vand og forbedret trådløs forbindelse.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram