Hands-on med den nye ASUS Zenfone 7 Pro

Min test af Zenfone 7 Pro er i gang. ASUS er klar med næste generation af telefoner med flipkamera – allerede nu smiler jeg.

ASUS Zenfone 7 Pro
Test af ASUS Zenfone 7 Pro er i fuld gang på MereMobil.dk. Vi kommer snart med en stor anmeldelse af Zenfone 7 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Jeg har fået den kommende ASUS Zenfone 7 Pro i hænderne. Med gode erfaringer fra forgængeren er jeg spændt på at se, om ASUS Zenfone 7 Pro kan levere varen.

PRISER: Her er de danske priser på Zenfone 7 og Zenfone 7 Pro

Sidste år introducerede ASUS den sjove flip-telefon Zenfone 6. Den havde jeg fornøjelsen af at testkøre ved Heartland festivalen på Fyn.

Min konklusion dengang var: “Jeg er næsten ked af, at skulle sende testtelefonen tilbage til ASUS, for den har været utrolig sjov at teste. Jeg kan ikke lade være med at smile, hver gang kameraet kører op, for det er en elegant løsning, som ASUS har valgt.”

ASUS Zenfone 6 indkasserede da også 5 ud af 6 stjerner.

Du kan se min oplevelse med telefonen herunder:

Jeg tester Zenfone 7 Pro netop nu

Lige nu er jeg i gang med at gennemteste ASUS ZenFone 7 Pro, og med den vanlige hemmelighedskræmmeri op til lanceringerne, kan jeg endnu ikke sige ret meget om, hvad jeg tænker om telefonen. Her må du vente til den 1. september 2020.

Jeg kan til gengæld godt fortælle noget om om de features, som jeg synes stikker ud.

Opgraderet Flipkamera: 100 flips om dagen i fem år

Først og fremmest kan vi ikke sige Zenfone 7 uden at sige selfie-kamera. I min anmeldelse af Zenfone 6 kaldte jeg flipkameraet for en elegant og godt tænkt løsning.

Det er nemlig sådan, at bagsidekameraet flipper om på forsiden. Dermed kan du tage nogle virkelige gode selfie-billeder. Hvorfor ikke bruge det bedste kamera på forsiden, syntes at være det spørgsmål, ASUS har stillet sig selv.

Zenfone 7 og Zenfone 7 Pro er blevet opgraderet med tre kameraer, så der nu også er en telefotolinse. Selve flipmekanismen er også blevet opdateret med en mindre og bedre motor. Ifølge ASUS, kan Zenfone 7 klare 100 flips om dagen i fem år.

Stort batteri med 5.000 mAh

Batterilevetiden imponerede mig også sidste år. Selvom jeg brugte telefonen meget, havde jeg stadig 50 procent strøm tilbage på batteriet efter en travl dag på festivalen.

ASUS Zenfone 7 og Zenfone 7 Pro har ligesom Zenfone 6 et 5.000 mAh stort batteri.

Zenfone 7-serien får også strømstyring, som det kendes fra ROG-telefonerne. Det betyder, at du kan vælge, om den skal lynoplade eller du kan klare dig med en langsommere opladning.

Samtidigt kan du sætte en opladningsgrænse, så telefonen kun lader op til f.eks. 80 procent af maksimum kapaciteten. Dette er med til at forlænge batterilevetiden.

Zenfone 7 telefonerne har fået vokseværk

Zenfone 7 telefonerne er blevet større end forgængeren. Den er nu på 6.67 tommer, hvor Zenfone 6 var på 6,4 tommer.

Uanset hvilken udgave af Zenfone 7 du vælger, får du en AMOLED-skærm. Her havde forgængeren en LCD-skærm. I og med at Zenfone-serien har et flipkamera, så er der heller ikke nogen notch i toppen af skærmen.

Nyeste Snapdragon Processor

Zenfone 7 har den nyeste Snapdragon 865 processor under “hjelmen.” På RAM-siden får du i Pro udgaven 8 GB RAM.

Køber du pro-modellen får du en Qualcomm Snapdragon 865+ processor, der har endnu mere power.

Du kan læse flere detaljer om ASUS Zenfone 7 og Zenfone 7 Pro her

Mere til historien

Dette er cirka hvad jeg må sige om Zenfone-serien netop nu. Lige nu fortsætter jeg anmeldelsen af Zenfone 7 Pro. Er der noget, som du gerne vil vide så skriv meget gerne i kommentarfeltet herunder.

Her er Asus’ topmodel – Zenfone 11 Ultra

Ønsker du en ikke-kinesisk smartphone, så er den nye topmodel Asus Zenfone 11 Ultra måske et bud. På ydelsen slår den alle.

(mere…)
Ny kompakt smartphone måske på vej

Kompakt i størrelsen, i forhold til konkurrenterne, men med Snapdragon 8 Gen 3 inden i.

(mere…)
Asus ROG Phone 8-serien er officiel

Asus har offentliggjort ROG Phone 8-serien. Den kan allerede forudbestilles nu.

(mere…)
ASUS ROG Phone 8 og 8 Pro lækket

Et læk skulle angiveligt vise specifikationerne på den kommende ROG Phone 8 og ROG Phone 8 Pro.

(mere…)
Asus ROG Phone 8 lanceres i januar

KORT NYT: Der har tidligere været oplysninger ude om, at Asus ROG Phone 8 var på vej. Nu er det bekræftet, at den lanceres i januar.

(mere…)
ASUS ROG Phone 8 er snart på vej 

Det tyder på, at Asus snart er på vej med ROG Phone 8. Måske allerede i januar?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram