Apple vil samle sine tjenester og give rabat

En ny abonnementsmodel for tjenester som Apple Music, TV+, iCloud og Apple Arcade kan udløse en rabat til kunderne.

Apple iPhone
Flere services skal pakkes sammen i ét abonnement, ifølge rygterne. Det kan betyde, at du kan opnå rabat, hvis du benytter Apples tjenester som Music og TV+. (Foto: Mateusz Dach)

Rabatter er sjældent noget der sættes i forbindelse med Apple, men nyt tiltag kaldet ”Apple One” kan udløbe en rabat på Apples tjenester. Selvom det lyder interessant, så handler det lige så meget om at trække flere penge op af lommen på Apples loyale brugere.

Apple One skulle, ifølge oplysninger som Bloomberg er i besiddelse af, være en abonnementsordning der samler flere af Apples tjenester i ét abonnement.

Ifølge Bloomberg kommer Apple One med følgende pakker:

  • A/ Apple Music og Apple TV+
  • B/ Apple Music, Apple TV+ og Apple Arcade
  • C/ Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News og mere lagerplads på iCloud

Bloomberg har været i kontakt med en talsperson fra Apple, som ikke har ønsket at kommentere på oplysningerne.

Apples initiativ minder lidt om den loyalitetsbundle Amazom.com Inc. tilbyder. Her kombinerer Amazon tjenesten Prime med gratis fragt på varer fra Amazon og flere andre tjenester i ét abonnement, der betales månedligt eller årligt. Bloomberg kalder programmet en ”grundsten til Amazons succes”.

Hvornår Apple officielt vil gå i luften med Apple One – navnet er ikke bekræftet – er der på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om.

Apples tjenester som blandt andet musik, TV- og spiltjenester omsætter for omkring 50 milliarder dollars om året.

Når du køber noget via et abonnement, eksempelvis telefonabonnementet, så skal du løbende overveje om det fortsat kan betale sig at have. Jeg har fundet 3 lette genveje til et billigere mobilabonnement, som jeg håber kan inspirere dig.

Mere til historien

Apple har tidligere i år åbnet for månedlige betalinger for hardwarekøb via Apple Card. Apple tilbyder her afbetalingerne uden renter.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram