Apple vil samle sine tjenester og give rabat

4

En ny abonnementsmodel for tjenester som Apple Music, TV+, iCloud og Apple Arcade kan udløse en rabat til kunderne.

Apple iPhone
Flere services skal pakkes sammen i ét abonnement, ifølge rygterne. Det kan betyde, at du kan opnå rabat, hvis du benytter Apples tjenester som Music og TV+. (Foto: Mateusz Dach)

Rabatter er sjældent noget der sættes i forbindelse med Apple, men nyt tiltag kaldet ”Apple One” kan udløbe en rabat på Apples tjenester. Selvom det lyder interessant, så handler det lige så meget om at trække flere penge op af lommen på Apples loyale brugere.

Apple One skulle, ifølge oplysninger som Bloomberg er i besiddelse af, være en abonnementsordning der samler flere af Apples tjenester i ét abonnement.

Ifølge Bloomberg kommer Apple One med følgende pakker:

  • A/ Apple Music og Apple TV+
  • B/ Apple Music, Apple TV+ og Apple Arcade
  • C/ Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News og mere lagerplads på iCloud

Bloomberg har været i kontakt med en talsperson fra Apple, som ikke har ønsket at kommentere på oplysningerne.

Apples initiativ minder lidt om den loyalitetsbundle Amazom.com Inc. tilbyder. Her kombinerer Amazon tjenesten Prime med gratis fragt på varer fra Amazon og flere andre tjenester i ét abonnement, der betales månedligt eller årligt. Bloomberg kalder programmet en ”grundsten til Amazons succes”.

Hvornår Apple officielt vil gå i luften med Apple One – navnet er ikke bekræftet – er der på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om.

Apples tjenester som blandt andet musik, TV- og spiltjenester omsætter for omkring 50 milliarder dollars om året.

Når du køber noget via et abonnement, eksempelvis telefonabonnementet, så skal du løbende overveje om det fortsat kan betale sig at have. Jeg har fundet 3 lette genveje til et billigere mobilabonnement, som jeg håber kan inspirere dig.

Mere til historien

Apple har tidligere i år åbnet for månedlige betalinger for hardwarekøb via Apple Card. Apple tilbyder her afbetalingerne uden renter.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer