Xbox-lancering i august?

Rygterne svirrer om, at Microsoft måske er på vej med en ny variant af Xbox. Måske et billigere alternativ?

Konceptbillede af ‘Xbox Series S’ (Kilde: jiveduder / Reddit)
Konceptbillede af ‘Xbox Series S’ (Kilde: jiveduder / Reddit)

Det kunne se ud til, at der er en familieforøgelse på vej i Microsofts Xbox-familie. Ifølge Eurogamer er der lækket et Microsoft-dokument, som hentyder til, at en ny variant af Xbox er på vej. Lanceringen vil angiveligt ske i august. Konsollen skulle have kodenavnet ”Lockhart”.

Ifølge oplysningerne skulle konsollen angiveligt have været lanceret her i juni måned, men det forlyder lanceringen nu er rykket til august. Der er ingen oplysninger om, hvorfor den er rykket. Et godt bud kunne være, at coronapandemien har spillet et puds.

Sony har afsløret PlayStation 5 – her er detaljerne

Microsoft har allerede afsløret meget omkring Xbox Series X, som har haft kodenavnet ”Dante”. Nu ser det så ud til, at der måske er et billigere alternativ på vej. Xbox One S er angiveligt et billigere alternativ til Xbox One X.

The Verge mener, at ”lillebroderen” vil komme med samme processorhastighed.

Xbox One S vil være optimeret til at spille på 1080p og 1440p skærme men ikke 4K. Det ventes hardwaren vil være 7,5 GB RAM og 4 teraflops med GPU-ydelse. Til sammenligning vil Series X få 13,5 GB RAM og GPU der yder 12 teraflops.

Microsoft har ikke meldt noget ud omkring den nye konsol. Ligesom der heller ikke er nogle forlydender på rygtebørsen om datoen for lanceringen.

MereMobil.dk holder øje med nyheder omkring dette.

Mere til historien

Microsoft kan have en kæmpe fordel, når det kommer til lanceringen af en billigvariant af Xbox. Konkurrenten Sony har nemlig ikke nogen billig udgave af deres PlayStation.

Læs også:
Bekræftet: PlayStation 5 lanceres til julen 2020

Microsoft investerer milliarder i chatrobot

Microsoft investerer for tredje gang i ChatGPT. Danske universiteter er ikke begejstrede for chatrobotten.

(mere…)
Microsoft er nede – (løst)

Microsoft er gået i sort, sådan virker det næsten. Store problemer globalt lige fra Outlook, Teams, OneDrive og til Xbox Live samt Microsoft Store.

(mere…)
EU kan spænde ben for Microsofts opkøb af Activision Blizzard

Sidste år købte Microsoft spilproducenten Activision Blizzard. Aftalen er endnu ikke endelig godkendt og kan ende med at blive afvist.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Windows 11 kigger langt efter brugerne

Efter mere end 1 år på markedet, så må Microsoft fortsat kigge langt efter brugerne til Windows 11. Det viser nye tal.

(mere…)
Her er Microsofts 3 nye Surface-produkter

OVERBLIK: Microsoft har løftet sløret for deres nye Surface produkter. Det er blevet tid til at hilse på den nye trio.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram