Samsung er klar med ny Chromebook til det danske marked

Med Chromebook 4 lancerer Samsung nu en bærbar med Googles økosystem på det danske marked. Se detaljer og pris her.

Samsung Chromebook 4 (Foto: Samsung)
Samsung Chromebook 4 bliver den første Chromebook fra Samsung på det danske marked (Foto: Samsung)

Fra næste måned er Samsung klar med en ny Chromebook til det danske marked, skriver producenten i en pressemeddelelse.

Chromebook 4, som den hedder, er en bærbar computer, der kombinerer høj ydeevne, lang batteritid og fordelene ved Googles økosystem. Computeren er en del af Samsungs Galaxy Book S-serie, der markerer den koreanske producents genindtræden på det nordiske marked.

Serien består desuden af modellerne Flex-, Ion- og Book S.

Chromebook? Tjek disse 5 ting før du køber

Chromebook 4 vejer kun lidt over et kilo. Ifølge Samsung er den det perfekte valg til dig, der ønsker en pålidelig og prisvenlig bærbar med alle fordelene ved Chrome OS.

- “Vi er glade for at udvide vores sortiment af bærbare computere med Chromebook 4 på det danske marked. I forbindelse med vores comeback fokuserer vi udelukkende på bærbare computere, som brugerne virkelig efterspørger - de skal være tynde, lette, stilrene og have en lang batteritid og høj ydeevne, så de passer til ethvert behov, uanset om man bruger sin computer på arbejdet eller i fritiden. Med Chromebook 4 får man også adgang til alle fordelene ved Googles software og økosystem”, siger Claus Holm, IM Director og Country Manager for Samsung Danmark.

VIDEO: Hvad skal du vælge? Dyr eller billig Chromebook?

Computeren opfylder Military Standard MIL-STD-810G. Det betyder, at den overholder otte standarder, som er sat af det amerikanske militær. Standarderne har blandt andet til formål at måle modstandsevnen mod ekstreme temperaturer, støv og slag. Chromebook 4 burde altså sagtens kunne tåle at blive brugt på farten.

Nøglespecifikationer på Samsung Chromebook 4

  • Vægt: 1,18 kg
  • Skærm: 11,6 tommer
  • Batteritid: Op til 12,5 timer
  • Lagerplads: 32 GB eMMC
  • Hukommelse: 4 GB RAM
  • Processor: Intel Celeron N4000
  • Andet: Gigabit WiFi & USB-C
  • Styresystem: Chrome OS

Samsung Chromebook 4 har salgsstart i Danmark i starten af august. Den anbefalede pris bliver 2.500 kroner, oplyser Samsung.

Hvad er en Chromebook egentlig, og hvilke fordele og ulemper har den? Læs denne guide og forstå Chromebook på 10 minutter.

Mere til historien

Efter at være forsvundet fra det danske PC-marked, har Samsung igen besluttet at lancere en række bærbare PC’er i Danmark. I første omgang betyder det fire nye computere fra Samsung, hvoraf den ene altså er Chromebook 4.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram