Så er det tid til Apple-rabatter – lokker med gratis AirPods

2

Apple er igen ude med lokkende tilbud til de studerende – fx gratis AirPods. Apple er dog ikke ene om at give gode rabatter til de studerende.

AirPods, 1st gen
AirPods kan fås gratis hvis du køber en Mac eller iPad gennem Apple (Foto: Laura Balbarde)

Som “Apple head” eller “Mac wannabe” vil man kun kunne se misundeligt til, når de studerende frem til 29. oktober 2020 forkæles af Apple.

I en pressemeddelelse skriver Apple nemlig, at der er “gratis AirPods og gode rabatter” at hente fra dags dato og de næste godt tre en halv måned frem.

Helt gratis er AirPods nu ikke. Eller jo, de er gratis ved køb af et kampagnetilbud på en Mac-pc eller en iPad.

Apple strøer også om sig med særlige studierabatter på blandt andet Apple Pencil og keyboards.

Der gives desuden rabat på AppleCare (Apples udvidede garanti og teknisk support på deres enheder, red.), samt Apple Music og Apple TV+.

VIDEO: Airpods vs Jabra – sådan lyder de

Rabatterne er en årlig tilbagevendende ting fra Apple, men studierabatter er nok almindeligt kendt, og gives af mange og mange steder.

Således kan man på blandt andet studenterguiden.dk og studiz.dk hurtigt få en oversigt over, hvor der kan høstes gode rabatter.

En hurtig, simpel søgning på Google viser, at der kan også hentes studierabat hos elektronik-mærker som Lenovo og Dell.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

I Apples uddannelsesbutik koster en 13″ MacBook Air fra 8.459 kroner. En søgning på Pricerunner viser, at den i skrivende stund kan købes andre steder for lige under 8.400 kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer