Rygte: Galaxy Fold 2 lanceres ikke den 5. august

Det har længe været forventet, at Samsung vil lancere efterfølgeren til Galaxy Fold i næste måned. Nu ser det dog ud til, at enheden ikke bliver klar.

Samsung Galaxy Fold
Efterfølgeren til Samsung Galaxy Fold, som du kan se på billedet, ser nu ud til at blive en anelse forsinket. (Foto: Ekstra Bladet)

Når Samsung holder Galaxy Unpacked i starten af næste måned, har det længe været forventet, at producenten præsenterer to nye foldbare telefoner. Ifølge et nyt rygte er den ene enhed dog ikke i nærheden af at være klar til lancering, skriver MSpoweruser.com.

Det er ingen anden end Max Weinbach fra XDA Developers, der via Twitter fortæller, at softwaren i den kommende Samsung Galaxy Fold 2 slet ikke er klar til markedet endnu. Max Weinbach skriver blandt andet, at softwaren ikke kommer i nærheden af en septemberlancering. Derudover skriver han, at der er meget lidt information om hardwaren.

Tidligere har der trods alt været små tegn på, at Samsung Galaxy Fold 2 nærmer sig en lancering. Enheden er blandt andet spottet i IMEI-databasen. Netop telefonens software plejer at være en god indikator for hvor tæt på, eller langt fra, en lancering vi er.

Når en enhed rammer et specifikt softwarebuild, vil den være cirka 45 dage fra lancering, skriver Max Weinbach på sin Twitter. Der er Galaxy Fold 2 endnu ikke, hvorfor Weinbach ikke forventer at se telefonen på markedet før midt til slut september.

Forventede specifikationer på Samsung Galaxy Fold 2

ProcessorQualcomm Snapdragon 865
RAM12 GB
Lagerplads256 GB eller 512 GB
Skærm7,7 tommer indvendigt Infinity-O display med Ultra-Thin Glass
6,23 tommer udvendigt display
Batteri4365 mAh (2090 mAh+2275 mAh), 25 watt hurtigopladning
Netværk5G
Kamera64 MP telefoto, 16 MP ultravidvinkel, 12 MP frontkamera

Ikke den eneste foldbare enhed

Galaxy Fold 2 er ikke den eneste foldbare enhed fra Samsung, som vi forventer at se inden længe.

En efterfølger til Samsung Galaxy Z Flip forventes også lanceret den 5. august. Den nye Z Flip kommer med 5G, men derudover skulle telefonen være identisk med den nuværende.

Derfor kan du med fordel se John G’s test af Samsung Galaxy Z Flip i denne video.

Mere til historien

Den første Samsung Galaxy Fold-enhed havde startvanskeligheder og børnesygdomme. Derfor er det meget muligt, at Samsung vil være helt sikre på, at produktet lever op til standarden inden en lancering.

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram