Rygte: Galaxy Fold 2 lanceres ikke den 5. august

Det har længe været forventet, at Samsung vil lancere efterfølgeren til Galaxy Fold i næste måned. Nu ser det dog ud til, at enheden ikke bliver klar.

Samsung Galaxy Fold
Efterfølgeren til Samsung Galaxy Fold, som du kan se på billedet, ser nu ud til at blive en anelse forsinket. (Foto: Ekstra Bladet)

Når Samsung holder Galaxy Unpacked i starten af næste måned, har det længe været forventet, at producenten præsenterer to nye foldbare telefoner. Ifølge et nyt rygte er den ene enhed dog ikke i nærheden af at være klar til lancering, skriver MSpoweruser.com.

Det er ingen anden end Max Weinbach fra XDA Developers, der via Twitter fortæller, at softwaren i den kommende Samsung Galaxy Fold 2 slet ikke er klar til markedet endnu. Max Weinbach skriver blandt andet, at softwaren ikke kommer i nærheden af en septemberlancering. Derudover skriver han, at der er meget lidt information om hardwaren.

Tidligere har der trods alt været små tegn på, at Samsung Galaxy Fold 2 nærmer sig en lancering. Enheden er blandt andet spottet i IMEI-databasen. Netop telefonens software plejer at være en god indikator for hvor tæt på, eller langt fra, en lancering vi er.

Når en enhed rammer et specifikt softwarebuild, vil den være cirka 45 dage fra lancering, skriver Max Weinbach på sin Twitter. Der er Galaxy Fold 2 endnu ikke, hvorfor Weinbach ikke forventer at se telefonen på markedet før midt til slut september.

Forventede specifikationer på Samsung Galaxy Fold 2

ProcessorQualcomm Snapdragon 865
RAM12 GB
Lagerplads256 GB eller 512 GB
Skærm7,7 tommer indvendigt Infinity-O display med Ultra-Thin Glass
6,23 tommer udvendigt display
Batteri4365 mAh (2090 mAh+2275 mAh), 25 watt hurtigopladning
Netværk5G
Kamera64 MP telefoto, 16 MP ultravidvinkel, 12 MP frontkamera

Ikke den eneste foldbare enhed

Galaxy Fold 2 er ikke den eneste foldbare enhed fra Samsung, som vi forventer at se inden længe.

En efterfølger til Samsung Galaxy Z Flip forventes også lanceret den 5. august. Den nye Z Flip kommer med 5G, men derudover skulle telefonen være identisk med den nuværende.

Derfor kan du med fordel se John G’s test af Samsung Galaxy Z Flip i denne video.

Mere til historien

Den første Samsung Galaxy Fold-enhed havde startvanskeligheder og børnesygdomme. Derfor er det meget muligt, at Samsung vil være helt sikre på, at produktet lever op til standarden inden en lancering.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram