OnePlus på vej med trådløst headset?

Rygterne svirrer om, at OnePlus i forbindelse med lanceringen af OnePlus Nord også vil lancere et nyt trådløst headset. Læs mere om det her.

OnePlus er angiveligt på vej med deres første trådløse headset nogensinde. Lanceringen af det nye trådløse headset vil ske i forbindelse med afsløringen af OnePlus Nord. Dette vil alt sammen ske ved OnePlus’ event tirsdag den 21. juli 2020.

OnePlus Nord lanceres den 21. juli

Dermed ser det ud til, at OnePlus følger i Apple og Samsungs fodspor og lancerer deres eget headset.

Vi er dog klogere tirsdag den 21. juli, hvor det altså ventes, at OnePlus vil afsløre dette trådløse headset sammen med OnePlus Nord. Headsettet skulle få navnet OnePlus Buds.

OnePlus har selv teaset for, at et headset kunne være det næste fra producenten. Dette har de gjort via nedenstående Twitter-opslag, der viser de tidligere headsets fra OnePlus. Teksten ”What’s next in line?” kunne så hentyde til, at de er på vej med et trådløst headset.

Foruden OnePlus har lavet ovenstående tweet, så blev der også tidligere på måneden fundet lidt information om et trådløst headset i OnePlus 8 Pro Android 11 betaopdateringen. Det skriver Mspoweruser.com.

OnePlus Nord – hvorfor? Her er tankerne bag budgetserien

OnePlus har ikke meldt noget officielt ud omkring OnePlus Buds. Men MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt om sagen. Ligesom vi også dækker lanceringen af OnePlus Nord.

Tror du, at OnePlus er på vej med et headset ligesom konkurrenterne? Og er det noget, som du vil finde interessant eller er der rigeligt af headsets i handlen? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Skal man tro rygterne, vil OnePlus 8T, der endnu ikke er annonceret, komme med 65 watts superopladning. Det specificeres ikke hvor hurtig opladningen vil ske med 65 watts teknologi i OnePlus’ telefon, men uanset hvad er det en spændende udvikling.

Læs også:
OnePlus 8 Pro vinder prestigefyldt pris

OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram