OnePlus på vej med trådløst headset?

Rygterne svirrer om, at OnePlus i forbindelse med lanceringen af OnePlus Nord også vil lancere et nyt trådløst headset. Læs mere om det her.

OnePlus er angiveligt på vej med deres første trådløse headset nogensinde. Lanceringen af det nye trådløse headset vil ske i forbindelse med afsløringen af OnePlus Nord. Dette vil alt sammen ske ved OnePlus’ event tirsdag den 21. juli 2020.

OnePlus Nord lanceres den 21. juli

Dermed ser det ud til, at OnePlus følger i Apple og Samsungs fodspor og lancerer deres eget headset.

Vi er dog klogere tirsdag den 21. juli, hvor det altså ventes, at OnePlus vil afsløre dette trådløse headset sammen med OnePlus Nord. Headsettet skulle få navnet OnePlus Buds.

OnePlus har selv teaset for, at et headset kunne være det næste fra producenten. Dette har de gjort via nedenstående Twitter-opslag, der viser de tidligere headsets fra OnePlus. Teksten ”What’s next in line?” kunne så hentyde til, at de er på vej med et trådløst headset.

Foruden OnePlus har lavet ovenstående tweet, så blev der også tidligere på måneden fundet lidt information om et trådløst headset i OnePlus 8 Pro Android 11 betaopdateringen. Det skriver Mspoweruser.com.

OnePlus Nord – hvorfor? Her er tankerne bag budgetserien

OnePlus har ikke meldt noget officielt ud omkring OnePlus Buds. Men MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt om sagen. Ligesom vi også dækker lanceringen af OnePlus Nord.

Tror du, at OnePlus er på vej med et headset ligesom konkurrenterne? Og er det noget, som du vil finde interessant eller er der rigeligt af headsets i handlen? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Skal man tro rygterne, vil OnePlus 8T, der endnu ikke er annonceret, komme med 65 watts superopladning. Det specificeres ikke hvor hurtig opladningen vil ske med 65 watts teknologi i OnePlus’ telefon, men uanset hvad er det en spændende udvikling.

Læs også:
OnePlus 8 Pro vinder prestigefyldt pris

OnePlus Buds Pro 2 – pris og tilgængelighed

OnePlus er klar med et nyt headset, der er udviklet i samarbejde med den danske højttalerproducent Dynaudio. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
OnePlus teaser for en foldbar smartphone

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, men de teasede også for, at en foldbar smartphone er på vej fra dem, samt en koncept telefon – hvad det så dækker over?

(mere…)
OnePlus 11 test | formidabel pris - god telefon

TEST: OnePlus 11 har den HELT rigtige pris og kvalitet. Min OnePlus 11 test konkluderer: Den bedste nogensinde.

(mere…)
OnePlus 11 er en realitet – se de danske priser

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, som nu er klar til danskerne. Se de danske priser her.

(mere…)
OnePlus Pad – første tablet fra OnePlus

En ny Android-tablet har set dagens lys. Vi ser her nærmere på OnePlus Pad. Bliv klogere på specifikationerne og den danske pris.

(mere…)
Følg lanceringen af OnePlus 11

Senere i dag afslører OnePlus deres nyeste bud på en topmodel. Du kan følge eventen live.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram