Ny læk bekræfter navneskift på Samsung Galaxy Fold

Et nyt billede på Twitter viser angiveligt den kommende Samsung Galaxy Z Fold2 og bekræfter samtidigt enhedens nye navn.

Samsung Galaxy Fold DJ Koh
Der var store forventninger da DJ Koh løftede sløret for Samsung Galaxy Fold. Desværre var enheden ramt af et utal af “børnesygdomme.” Forhåbentlig er Samsung blevet kloge af skade. (Foto: MereMobil.dk)

Med alle de rygter der florerer omkring Samsungs kommende enheder, er det næsten mirakuløst, hvis Samsung formår at overraske os til Galaxy Unpacked. Rygterne har det med at tage til i mængde og styrke i takt med, at vi nærmer os en lancering. Og med Samsungs Galaxy Unpacked-arrangement lige om hjørnet, får vi dagligt nye informationer om de kommende enheder.

Denne gang har et billede af Samsungs kommende foldbare telefon, Galaxy Z Fold2 5G, fundet vej til Twitter, skriver Android Authority.

Billedet er blevet lagt op af en koreansk profil, og har fundet vej til Max Weinbach fra XDA Developers. Hvis det er ægte, bekræfter det først og fremmest, at de foldbare telefoner bliver rebrandet under Galaxy Z-serien.

Derudover kan vi se, at telefonen ikke har nogen notch. Der er derimod fundet plads til et punch-hole-kamera i højre side af den foldbare skærm. Galaxy Z Fold2 5G ser også ud til at have slankere kanter end forgængeren. Ligesom på den første Fold-enhed, er folden på skærmen tydelig i midten.

Her er Samsungs Galaxy Note20 og Galaxy Watch lineup

Det er svært at sige, hvorvidt billedet er ægte eller falsk. Brugeren har dog tidligere postet en del omkring den første Galaxy Fold. Derudover kan vi se en telefon i nederste venstre hjørne, som er en single-SIM-variant af Samsung Galaxy S20+ 5G, der kun er lanceret i Sydkorea.

Der kunne altså være tale om en bruger, der har en eller anden form for tilknytning til Samsung – måske en medarbejder. Men det er selvfølgelig bare spekulationer fra min side.

Om ikke andet bliver vi klogere, når Galaxy Unpacked løber af stablen den 5. august. Husk at du kan følge arrangementet her på MereMobil.dk. Du kan også få de seneste nyheder direkte på mail ved at tilmelde dig vores gratis nyhedsbrev.

Mere til historien

Selvom den første foldbare telefon fra Samsung havde en del børnesygdomme, ser det ud til, at producenten går benhårdt efter at markedsføre en produktlinje, der udelukkende består af foldbare telefoner. Siden lanceringen af Samsung Galaxy Z Flip i starten af året, er en 5G-variant også blevet en realitet. Og nu har Samsung altså valgt at markedsføre efterfølgeren til Galaxy Fold under selv samme Galaxy Z-brand.

Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 ser dagens lys

Samsung har i dag i Paris præsenteret den nye Galaxy Z Fold6. Igen med fokus på Galaxy AI, men også mere hårdførhed i et foldbart design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram