Ny læk bekræfter navneskift på Samsung Galaxy Fold

Et nyt billede på Twitter viser angiveligt den kommende Samsung Galaxy Z Fold2 og bekræfter samtidigt enhedens nye navn.

Samsung Galaxy Fold DJ Koh
Der var store forventninger da DJ Koh løftede sløret for Samsung Galaxy Fold. Desværre var enheden ramt af et utal af "børnesygdomme." Forhåbentlig er Samsung blevet kloge af skade. (Foto: MereMobil.dk)

Med alle de rygter der florerer omkring Samsungs kommende enheder, er det næsten mirakuløst, hvis Samsung formår at overraske os til Galaxy Unpacked. Rygterne har det med at tage til i mængde og styrke i takt med, at vi nærmer os en lancering. Og med Samsungs Galaxy Unpacked-arrangement lige om hjørnet, får vi dagligt nye informationer om de kommende enheder.

Denne gang har et billede af Samsungs kommende foldbare telefon, Galaxy Z Fold2 5G, fundet vej til Twitter, skriver Android Authority.

Billedet er blevet lagt op af en koreansk profil, og har fundet vej til Max Weinbach fra XDA Developers. Hvis det er ægte, bekræfter det først og fremmest, at de foldbare telefoner bliver rebrandet under Galaxy Z-serien.

Derudover kan vi se, at telefonen ikke har nogen notch. Der er derimod fundet plads til et punch-hole-kamera i højre side af den foldbare skærm. Galaxy Z Fold2 5G ser også ud til at have slankere kanter end forgængeren. Ligesom på den første Fold-enhed, er folden på skærmen tydelig i midten.

Her er Samsungs Galaxy Note20 og Galaxy Watch lineup

Det er svært at sige, hvorvidt billedet er ægte eller falsk. Brugeren har dog tidligere postet en del omkring den første Galaxy Fold. Derudover kan vi se en telefon i nederste venstre hjørne, som er en single-SIM-variant af Samsung Galaxy S20+ 5G, der kun er lanceret i Sydkorea.

Der kunne altså være tale om en bruger, der har en eller anden form for tilknytning til Samsung – måske en medarbejder. Men det er selvfølgelig bare spekulationer fra min side.

Om ikke andet bliver vi klogere, når Galaxy Unpacked løber af stablen den 5. august. Husk at du kan følge arrangementet her på MereMobil.dk. Du kan også få de seneste nyheder direkte på mail ved at tilmelde dig vores gratis nyhedsbrev.

Mere til historien

Selvom den første foldbare telefon fra Samsung havde en del børnesygdomme, ser det ud til, at producenten går benhårdt efter at markedsføre en produktlinje, der udelukkende består af foldbare telefoner. Siden lanceringen af Samsung Galaxy Z Flip i starten af året, er en 5G-variant også blevet en realitet. Og nu har Samsung altså valgt at markedsføre efterfølgeren til Galaxy Fold under selv samme Galaxy Z-brand.

Motorola Razr 2022 er på vej

Rygterne svirrer om en snarlig lancering af Motorola Razr 2022 i vores markedområde.

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram