Microsoft Teams får en stor opgradering

KORT NYT: Mange nye funktioner er netop præsenteret i Microsoft Teams. Her er nogle af dem.

Together Mode i Microsoft Teams
Together Mode i Microsoft Teams kan automatisk fritlægge deltagerne og placere dem i det samme univers (Foto: MereMobil.dk / Microsoft)

Siden nytår har rigtigt mange nye brugere stiftet bekendtskab med Microsoft Teams, der er samarbejds- og mødeplatformen i Microsoft 365. Nu har Microsoft løftet sløret for en række nye funktioner i Teams.

Du kan blandt andet se frem til ”Together Mode”, hvor teknologien skærer deltagerne ud, fjerner baggrunden og placerer alle deltagere på én fælles baggrund. Det skulle, ifølge Microsoft, give følelsen af at man sidder i det samme rum. Together Mode kommer i august.

Teams kan nu også vise op til 49 personer samtidigt i et møde. Dette er blevet muligt med en større gallerivisning. Breakout Rooms er også en mulighed. Her kan mødearrangøren opdele deltagere i mindre grupper – således kan man sende f.eks. 20 mødedeltagere ud i fire diskussionsgrupper med fem deltagere i hver.

Med nye videofiltre kan lysniveauet justeres, ligesom baggrunden også kan sløres eller ændres.

Mødedeltagere kan desuden i den nye version komme med grafiske reaktioner i samtalerne. Dette er i form af små emoji-ikoner. Senere ruller Microsoft også liveoversættelse i undertekster samt transskribering ud til Teams samt post-it på Whiteboard i Teams.

Microsoft gør desuden Teams til en gigaplatform for større konferencer med op til 1.000 aktive deltagere. Hvis grænsen rammes udvides mødet så op til 20.000 deltagere er understøttet.

Du kan læse mere om Microsofts nuværende og kommende muligheder i Teams her.

Together Mode i Teams

Mere til historien

Microsoft Teams er ikke den eneste platform til samarbejder og virtuelle møder. Blandt konkurrenterne er Slack og Zoom.

Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

(mere…)
UK: Microsofts opkøb af Activision er afvist

De engelske myndigheder har spændt ben for godkendelse af Microsofts ønskede opkøb af Activision Blizzard Entertainment.

(mere…)
Windows 10 lukker om to år

Kører du Windows 10, skal du inden længe overveje at opdatere til Windows 11.

(mere…)
Vil Samsung droppe Google og tilføje Bing?

Samsung overvejer, ifølge rygterne, at droppe Google som søgemaskine i telefonerne. Kan Bing erstatte Google?

(mere…)
Sådan tilføjer du Snapchats linser til dit næste Teams-møde

Snapchat kan nu bruges i Microsoft Teams. Brugerne kan vælge blandt 26 linser f.eks. forvandling til tegneseriefigur.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram