Microsoft Teams får en stor opgradering

1

KORT NYT: Mange nye funktioner er netop præsenteret i Microsoft Teams. Her er nogle af dem.

Together Mode i Microsoft Teams
Together Mode i Microsoft Teams kan automatisk fritlægge deltagerne og placere dem i det samme univers (Foto: MereMobil.dk / Microsoft)

Siden nytår har rigtigt mange nye brugere stiftet bekendtskab med Microsoft Teams, der er samarbejds- og mødeplatformen i Microsoft 365. Nu har Microsoft løftet sløret for en række nye funktioner i Teams.

Du kan blandt andet se frem til ”Together Mode”, hvor teknologien skærer deltagerne ud, fjerner baggrunden og placerer alle deltagere på én fælles baggrund. Det skulle, ifølge Microsoft, give følelsen af at man sidder i det samme rum. Together Mode kommer i august.

Teams kan nu også vise op til 49 personer samtidigt i et møde. Dette er blevet muligt med en større gallerivisning. Breakout Rooms er også en mulighed. Her kan mødearrangøren opdele deltagere i mindre grupper – således kan man sende f.eks. 20 mødedeltagere ud i fire diskussionsgrupper med fem deltagere i hver.

Med nye videofiltre kan lysniveauet justeres, ligesom baggrunden også kan sløres eller ændres.

Mødedeltagere kan desuden i den nye version komme med grafiske reaktioner i samtalerne. Dette er i form af små emoji-ikoner. Senere ruller Microsoft også liveoversættelse i undertekster samt transskribering ud til Teams samt post-it på Whiteboard i Teams.

Microsoft gør desuden Teams til en gigaplatform for større konferencer med op til 1.000 aktive deltagere. Hvis grænsen rammes udvides mødet så op til 20.000 deltagere er understøttet.

Du kan læse mere om Microsofts nuværende og kommende muligheder i Teams her.

Together Mode i Teams

Mere til historien

Microsoft Teams er ikke den eneste platform til samarbejder og virtuelle møder. Blandt konkurrenterne er Slack og Zoom.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer