Brugen af Microsoft Teams er eksploderet

2

KORT NYT: Hjemmearbejdspladserne er eksploderet. Det samme er brugerne på Microsoft Teams.

Microsoft Teams
Microsoft Teams har fået en stor stigning i antallet af brugere under coronakrisen (Foto: Microsoft)

Samarbejdsplatformen Microsoft Teams, der er en del af Microsoft Office, oplever under coronakrisen er sand eksplosion i antallet af daglige brugere.

I forbindelse det seneste regnskab oplyste Microsoft, at Teams havde 20 millioner aktive brugere om dagen. Microsoft Office 365 har, ifølge Microsofts regnskab, over 200 millioner brugere.

Den 11. marts var brugertallet på Teams steget til 32 millioner og den 18. marts oplyste Microsoft, ifølge The Register, at der nu var 44 millioner daglige brugere af Teams.

Teleselskabet 3 bekræfter en stor stigning i brugen af Teams og Skype. De seneste to uger er dataforbruget fordoblet. Det gælder også for FaceTime-funktionen på iPhone og iPad.

Microsoft Teams er en del af Office 365, men Microsoft tilbyder også en gratis version med færre funktioner. Microsoft Teams free vil dog nok dække behovet for mange mindre virksomheder. En af begrænsningerne er eksempelvis maksimalt 300 brugere per organisation. Du kan se forskellene på denne side hos Microsoft.

Teams kan benyttes til blandt andet chat, videoopkald, fildeling og lagring af filer.

Microsoft begyndte i september 2017 at udfase Skype for Business til fordel for Teams. Skype for Business var tidligere kendt som Microsoft Lync og Office Communicator.

Mere til historien

Der er ikke nogle opdaterede tal for konkurrenten Slack. I oktober 2019 havde Slack 12 millioner daglige brugere. Microsoft har tidligere overvejet at opkøbe Slack, men opkøbet blev ikke til noget.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer