Brugen af Microsoft Teams er eksploderet

KORT NYT: Hjemmearbejdspladserne er eksploderet. Det samme er brugerne på Microsoft Teams.

Microsoft Teams
Microsoft Teams har fået en stor stigning i antallet af brugere under coronakrisen (Foto: Microsoft)

Samarbejdsplatformen Microsoft Teams, der er en del af Microsoft Office, oplever under coronakrisen er sand eksplosion i antallet af daglige brugere.

I forbindelse det seneste regnskab oplyste Microsoft, at Teams havde 20 millioner aktive brugere om dagen. Microsoft Office 365 har, ifølge Microsofts regnskab, over 200 millioner brugere.

Den 11. marts var brugertallet på Teams steget til 32 millioner og den 18. marts oplyste Microsoft, ifølge The Register, at der nu var 44 millioner daglige brugere af Teams.

Teleselskabet 3 bekræfter en stor stigning i brugen af Teams og Skype. De seneste to uger er dataforbruget fordoblet. Det gælder også for FaceTime-funktionen på iPhone og iPad.

Microsoft Teams er en del af Office 365, men Microsoft tilbyder også en gratis version med færre funktioner. Microsoft Teams free vil dog nok dække behovet for mange mindre virksomheder. En af begrænsningerne er eksempelvis maksimalt 300 brugere per organisation. Du kan se forskellene på denne side hos Microsoft.

Teams kan benyttes til blandt andet chat, videoopkald, fildeling og lagring af filer.

Microsoft begyndte i september 2017 at udfase Skype for Business til fordel for Teams. Skype for Business var tidligere kendt som Microsoft Lync og Office Communicator.

Mere til historien

Der er ikke nogle opdaterede tal for konkurrenten Slack. I oktober 2019 havde Slack 12 millioner daglige brugere. Microsoft har tidligere overvejet at opkøbe Slack, men opkøbet blev ikke til noget.

Nu fjernes det simple skriveprogram fra Windows

WordPad bliver ikke længere opdateret og udfases, fortæller Microsoft.

(mere…)
Microsoft udfaser Xbox Live Gold

Xbox har annonceret, at de udfaser Xbox Live Gold tjenesten og erstatter den med en ny tjeneste under Game Pass navnet.

(mere…)
Call of Duty vil fortsat blive udgivet til PlayStation

Bliver handlen mellem Microsoft og Activision Blizzard godkendt, så vil Call of Duty fortsat udkomme til PlayStation.

(mere…)
Xbox Series X – nu stiger prisen

Overvejer du at købe en Xbox Series X, så skal du slå til nu længe. En prisstigning på X Box og Gamepass er nemlig på vej.

(mere…)
Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram