Brugen af Microsoft Teams er eksploderet

KORT NYT: Hjemmearbejdspladserne er eksploderet. Det samme er brugerne på Microsoft Teams.

Microsoft Teams
Microsoft Teams har fået en stor stigning i antallet af brugere under coronakrisen (Foto: Microsoft)

Samarbejdsplatformen Microsoft Teams, der er en del af Microsoft Office, oplever under coronakrisen er sand eksplosion i antallet af daglige brugere.

I forbindelse det seneste regnskab oplyste Microsoft, at Teams havde 20 millioner aktive brugere om dagen. Microsoft Office 365 har, ifølge Microsofts regnskab, over 200 millioner brugere.

Den 11. marts var brugertallet på Teams steget til 32 millioner og den 18. marts oplyste Microsoft, ifølge The Register, at der nu var 44 millioner daglige brugere af Teams.

Teleselskabet 3 bekræfter en stor stigning i brugen af Teams og Skype. De seneste to uger er dataforbruget fordoblet. Det gælder også for FaceTime-funktionen på iPhone og iPad.

Microsoft Teams er en del af Office 365, men Microsoft tilbyder også en gratis version med færre funktioner. Microsoft Teams free vil dog nok dække behovet for mange mindre virksomheder. En af begrænsningerne er eksempelvis maksimalt 300 brugere per organisation. Du kan se forskellene på denne side hos Microsoft.

Teams kan benyttes til blandt andet chat, videoopkald, fildeling og lagring af filer.

Microsoft begyndte i september 2017 at udfase Skype for Business til fordel for Teams. Skype for Business var tidligere kendt som Microsoft Lync og Office Communicator.

Mere til historien

Der er ikke nogle opdaterede tal for konkurrenten Slack. I oktober 2019 havde Slack 12 millioner daglige brugere. Microsoft har tidligere overvejet at opkøbe Slack, men opkøbet blev ikke til noget.

Microsoft inviterer til event i oktober

Microsoft har sendt invitationerne ud til et nyt event, som finder sted i oktober. Måske nye Surface-produkter er på vej.

(mere…)
Netflix vælger Microsoft som partner til annoncebetalt streaming

Netflix er presset og nu skal Microsoft hjælpe mod faldende kundetal.

(mere…)
Internet Explorer er sendt på pension

Microsoft sender Internet Explorer browseren på pension efter næsten 27 års tro tjeneste.

(mere…)
Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

(mere…)
Reklamer i Windows Stifinder var en fejl 

Pludselig var der reklamer i Windows 11. Det var ikke hensigten, lyder det fra Microsoft.

(mere…)
Outlook på Android lukker ned på gamle versioner

Hver tiende Android-enhed vil ikke kunne opdatere Outlook-appen til nye versioner efter maj måned. Microsoft lukker ned for gamle Android-udgaver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram