Facebook-fejl lukker populære apps ned på iOS

TikTok, Spotify, Tinder, YouSee Musik og mange andre apps oplever problemer. Det skyldes et problem med Facebook-integrationen.

En række populære apps og tjenester som TikTok, Spotify, Pinterest og Tinder oplever netop nu store problemer på iOS-platformen. Brugere, der forsøger at benytte en app oplever, at denne crasher og ikke starter. Det virker til, at Facebook er skyld i problemet.

Spotify oplyser på deres Twitter-profil, at de er nede netop nu, men arbejder på problemet. Det er dog umiddelbart også kun iPhone- og iPad-brugere, som er ramt da det fortsat ser ud til, at Android-brugere og PC-brugere kan benytte tjenesten. Det skulle også være muligt, at høre de sange på Spotify, som er downloadet. Det kræver dog, at du slår internetadgangen på telefonen fra og åbner appen igen.

YouSee skriver på deres Facebookside, at de er oplever problemer. Det går ud over både YouSee Musik og TV & Film appen. YouSee skriver, at det nogen gange kan give held, hvis man åbner appen et par gange.

YouSee Facebook fejl opslag
YouSee fejlmeddelelse 10 juli 2020 (Foto: MereMobil.dk)

Denne fejl er global og ramt stort set hele verden. Og den har stået på i flere timer.

Foruden Spotify, YouSee er apps som Tinder, Pinterest og TikTok også ramt af problemerne. Dermed kan du formentlig også forvente en lang række andre apps, som mobilspil, Storytel m.m. ikke virker på iOS-platformen netop nu.

Vi har personligt ingen problemer med, at være logget ind i Facebook eller Instagram, men det ser altså ud til, at fejlen måske er gemt i noget "Facebook-login".

Fejlen er endnu ikke bekræftet, men det ventes at være Facebooks SDK, som er skyld i dette. Dette skriver Facebook også på deres "Facebook for developers" side. Det er uvist, hvornår fejlen vil være rettet.

Ifølge 9to5Mac.com, så er det altså samme fejl, som også skete i maj måned.

Fejlen er angiveligt løst fredag den 10. juli 2020 kl. 14.50.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Har du lavet opslag på Facebook som du er flov over nu. Så lader en ny funktion dig skjule pinlige opdateringer – uden nødvendigvis at slette dem.

Facebook-ejer får rekordbøde for at sende data til USA

Nej, Meta ! I må IKKE sende vores data til USA.

(mere…)
Useriøst Facebook! Er I virkelig så ligeglade?

Din Facebook-konto er hacket og du har mistet kontakten til dine venner. Hvad gør du? Intet! Facebook-ejeren er ligeglad.

(mere…)
Facebook-Meta vil lave Twitter-konkurrent

Et nyt socialt medie fra Meta skal konkurrere mod Twitter.

(mere…)
Stor ændring på vej til Facebook

Inden længe vender en kærkommen funktion tilbage til Facebook-appen. ...måske for at presse Snapchat.

(mere…)
Facebook ændrer dit nyhedsfeed

Du kan nu selv justere, hvad du ønsker at se mere af i dit Facebook-nyhedsfeed. Meningen er, at du skal se flere opslag, som har din interesse.

(mere…)
Forsikringen dækker: Del bare feriebillederne på Facebook og Instagram

TIP: Forsikringen dækker indbrud, også selvom du har lagt feriebilleder på Facebook og skrevet, at du er bortrejst.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram