Facebook-fejl lukker populære apps ned på iOS

TikTok, Spotify, Tinder, YouSee Musik og mange andre apps oplever problemer. Det skyldes et problem med Facebook-integrationen.

En række populære apps og tjenester som TikTok, Spotify, Pinterest og Tinder oplever netop nu store problemer på iOS-platformen. Brugere, der forsøger at benytte en app oplever, at denne crasher og ikke starter. Det virker til, at Facebook er skyld i problemet.

Spotify oplyser på deres Twitter-profil, at de er nede netop nu, men arbejder på problemet. Det er dog umiddelbart også kun iPhone- og iPad-brugere, som er ramt da det fortsat ser ud til, at Android-brugere og PC-brugere kan benytte tjenesten. Det skulle også være muligt, at høre de sange på Spotify, som er downloadet. Det kræver dog, at du slår internetadgangen på telefonen fra og åbner appen igen.

YouSee skriver på deres Facebookside, at de er oplever problemer. Det går ud over både YouSee Musik og TV & Film appen. YouSee skriver, at det nogen gange kan give held, hvis man åbner appen et par gange.

YouSee Facebook fejl opslag
YouSee fejlmeddelelse 10 juli 2020 (Foto: MereMobil.dk)

Denne fejl er global og ramt stort set hele verden. Og den har stået på i flere timer.

Foruden Spotify, YouSee er apps som Tinder, Pinterest og TikTok også ramt af problemerne. Dermed kan du formentlig også forvente en lang række andre apps, som mobilspil, Storytel m.m. ikke virker på iOS-platformen netop nu.

Vi har personligt ingen problemer med, at være logget ind i Facebook eller Instagram, men det ser altså ud til, at fejlen måske er gemt i noget “Facebook-login”.

Fejlen er endnu ikke bekræftet, men det ventes at være Facebooks SDK, som er skyld i dette. Dette skriver Facebook også på deres “Facebook for developers” side. Det er uvist, hvornår fejlen vil være rettet.

Ifølge 9to5Mac.com, så er det altså samme fejl, som også skete i maj måned.

Fejlen er angiveligt løst fredag den 10. juli 2020 kl. 14.50.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Har du lavet opslag på Facebook som du er flov over nu. Så lader en ny funktion dig skjule pinlige opdateringer – uden nødvendigvis at slette dem.

Skal Meta bruge DINE data til træning?

Hvis du ikke ønsker, at Meta skal bruge dine data til træning af kunstig intelligens, så er denne artikel værd at læse.

(mere…)
Falske annoncer med tv-værter overdrages til EU

Dansk tilsyn vurderer, at EU-reglerne overtrædes af Meta på Facebook og Instagram.

(mere…)
Opråb til Meta: Stop svindlen

Meta mener det er vanskeligt, at stoppe svindleres annoncer. Kunstig intelligens er sat på opgaven, men fejler.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Sådan gør du din Facebook-konto mere sikker

GUIDE: Læs her hvordan du aktiverer totrinsbekræftelse på Facebook, så din Facebook-konto bliver mere sikker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram