Skjul pinlige opdateringer på Facebook

Er du flov over nogle af dine tidligere opslag på Facebook? Ny funktion lader dig nu skjule pinlige opdateringer – uden nødvendigvis at slette dem.

Fortryder du nogle af dine tidligere opslag på Facebook? Der er håb forude! Facebook er nemlig klar med en ny funktion, som hedder ”Administrer aktivitet”. Det skriver Facebook i en pressemeddelelse.

Den nye funktion gør det muligt at skjule tidligere opslag eller helt slette dem. Så synes du ikke, at nogle opslag fra du var yngre passer nu, hvor du skal ud og have et seriøst arbejde, så kan de altså enten skjules (arkiveres) eller helt slettes.

Facebook har åbnet for backup af fotos og videoer

Det betyder også, at du ikke længere behøver trækkes med opslag om ekskæresten, hvis du ikke har lyst til det.

Facebook er klar med den nye funktion, da de vil hjælpe brugerne med at give et billede af dig, som du er i dag – og ikke hvem du var.

Ved at arkivere med den nye funktion kan du altså stadigvæk beholde indholdet. Det betyder også, at minderne fortsat består – for dig, men ikke alle andre.

Instagram får funktion fra Facebook Messenger

I dag er det allerede muligt at skjule/slette Facebook opslag. Der hvor den nye funktion adskiller sig er, at den lader dig slette flere posts på en gang. Derudover giver den også mulighed for, at det du sletter, bliver i papirkurven i 30 dage – derfor kan du gendanne opslagene inden de helt forsvinder efter 30 dage. Du kan slette posts, hvor specifikke personer indgår eller i en bestemt periode.

Funktionen kommer først til mobilplatformen, derefter desktop og til senere ”i fremtiden” vil den også blive udrullet til Facebook Lite.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Det er ikke altid, at vi på vores markedsområde får alle funktioner eller apps, som Facebook står bag. Tidligere på året blev appen Tuned lanceret. Bag appen står det separate brand NPE Team (New Product Experimentation Team). Tuned er ikke lanceret i Danmark.

Læs også:
Din favoritapp er ikke længere Facebook

TikTok er på vej med Instagram-konkurrent

Det ventes, at TikTok snart er på vej med deres bud på en billeddelings-app. Navnet er afsløret.

(mere…)
Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Der skal kontrol med aldersgrænsen på sociale medier

Regeringen og Medierådet for Børn og Unge mener, at der skal kontrol med børns alder og aldersgrænserne på de sociale medier.

(mere…)
Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Universal Music vil fjerne sange fra TikTok

Musik er vigtig for videoerne på TikTok, men det kan snart blive uden artister fra pladeselskabet Universal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram