Skjul pinlige opdateringer på Facebook

Er du flov over nogle af dine tidligere opslag på Facebook? Ny funktion lader dig nu skjule pinlige opdateringer - uden nødvendigvis at slette dem.

Fortryder du nogle af dine tidligere opslag på Facebook? Der er håb forude! Facebook er nemlig klar med en ny funktion, som hedder ”Administrer aktivitet”. Det skriver Facebook i en pressemeddelelse.

Den nye funktion gør det muligt at skjule tidligere opslag eller helt slette dem. Så synes du ikke, at nogle opslag fra du var yngre passer nu, hvor du skal ud og have et seriøst arbejde, så kan de altså enten skjules (arkiveres) eller helt slettes.

Facebook har åbnet for backup af fotos og videoer

Det betyder også, at du ikke længere behøver trækkes med opslag om ekskæresten, hvis du ikke har lyst til det.

Facebook er klar med den nye funktion, da de vil hjælpe brugerne med at give et billede af dig, som du er i dag – og ikke hvem du var.

Ved at arkivere med den nye funktion kan du altså stadigvæk beholde indholdet. Det betyder også, at minderne fortsat består – for dig, men ikke alle andre.

Instagram får funktion fra Facebook Messenger

I dag er det allerede muligt at skjule/slette Facebook opslag. Der hvor den nye funktion adskiller sig er, at den lader dig slette flere posts på en gang. Derudover giver den også mulighed for, at det du sletter, bliver i papirkurven i 30 dage – derfor kan du gendanne opslagene inden de helt forsvinder efter 30 dage. Du kan slette posts, hvor specifikke personer indgår eller i en bestemt periode.

Funktionen kommer først til mobilplatformen, derefter desktop og til senere ”i fremtiden” vil den også blive udrullet til Facebook Lite.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Det er ikke altid, at vi på vores markedsområde får alle funktioner eller apps, som Facebook står bag. Tidligere på året blev appen Tuned lanceret. Bag appen står det separate brand NPE Team (New Product Experimentation Team). Tuned er ikke lanceret i Danmark.

Læs også:
Din favoritapp er ikke længere Facebook

Elon Musk kan få udleveret dokumenter om falske Twitter-konti

Sagen mellem det sociale medie Twitter og verdens formentlig rigeste mand, Tesla-stifteren Elon Musk, udvikler sig.

(mere…)
Allerede 1 million abonnenter på Snapchat+

Den nye abonnements feature Snapchat+ har efter kun få uger fået mere end én million abonnenter.

(mere…)
Snapchat+ er nu tilgængelig i Danmark

Nu skal betale, hvis du vil have adgang til Snapchat+, der nu er tilgængelig i Danmark.

(mere…)
Nye funktioner: Brugerne på TikTok kan begrænse indholdet

TikTok forsøger endnu engang at gøre noget ved deres dårlige ry.

(mere…)
Et af WhatsApps største irritationsmomenter rettes snart

WhatsApp har 2 mia. brugere på verdensplan, men der er et kæmpe minus. Nu bliver dette irritationsmoment snart rettet.

(mere…)
Forsikringen dækker: Del bare feriebillederne på Facebook og Instagram

TIP: Forsikringen dækker indbrud, også selvom du har lagt feriebilleder på Facebook og skrevet, at du er bortrejst.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram