Motorola udsender opdatering til Edge og Edge+

KORT NYT: Cirka en måned efter salgsstarten har Motorola Edge+ og Motorola Edge modtage en opdatering med fejlrettelser.

Edge-plus-update
Softwareopdatering af Motorola Edge+ fra juni 2020. Opdateringen er også udsendt til Motorola Edge (Foto: MereMobil.dk)

I midten af maj landede Motorola Edge-serien i butikkerne her i Danmark. Nu er den første softwareopdatering klar til Edge+ og Edge.

Der er tale om en lille opdatering med fejlrettelser til blandt andet skærmen. Motorola definerer ikke yderligere detaljer omkring opdateringen, men jeg har selv konstateret, at fingeraftrykslæseren på Motorola Edge+ er blevet betydeligt bedre.

Opdateringen kan hentes netop nu til begge modeller.

Selvom topmodellen Motorola Edge+ har høstet gode anmeldelser, så er telefonen ikke fejlfri. Jeg har selv været rigtig glad for Edge+, men jeg må også erkende, at den er designet uhensigtsmæssigt, så den vipper i irriterende grad, når den ligger på bordet. Selve hardwaren rammer Motorola ret godt.

I salgspakken ligger et silikonecover, som udligner kamerabumpet, der får telefonen til at vippe.

ANMELDELSE: Motorola Edge+ er en rimelig gennemført topmodel

Det er den lidt mindre udstyrede model, Motorola Edge, der for alvor blomstrer. For 4.699 kroner får du en rigtig god smartphone, der næsten kan betegnes som en topmodel. Du kan læse min anmeldelse Motorola Edge her. Se også videoen herunder.

Mere til historien

Selvom Edge-serien er telefoner i en dyrere kategori, end vi hidtil har set fra Motorola, så har Motorola ikke forladt lav- og mellemklassesegmentet. Den seneste prisbillige telefon er Motorola One Fusion.

Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Motorola klar med Moto G62 5G - en lavprismobil

Motorola har præsenteret en ny smartphone til 2.000 kroner. Du kan blive klogere på Moto G62 5G her.

(mere…)
Disse iPhones understøtter iOS 16

Til efteråret er Apple klar med iOS 16 til iPhone. Se hvilke iPhone-modeller der kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
Ny prisvenlig Motorola går uden om Danmark

Motorola Moto G82 kommer alligevel ikke på det danske marked. Telefonen var ellers prismæssigt interessant for mange.

(mere…)
iOS 16 siger farvel til disse telefoner

OVERBLIK: Når Apple til efteråret er klar med den store iOS 16-opdatering, så betyder det et farvel til nogle iPhone-modeller, der ikke kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram