Motorola udsender opdatering til Edge og Edge+

KORT NYT: Cirka en måned efter salgsstarten har Motorola Edge+ og Motorola Edge modtage en opdatering med fejlrettelser.

Edge-plus-update
Softwareopdatering af Motorola Edge+ fra juni 2020. Opdateringen er også udsendt til Motorola Edge (Foto: MereMobil.dk)

I midten af maj landede Motorola Edge-serien i butikkerne her i Danmark. Nu er den første softwareopdatering klar til Edge+ og Edge.

Der er tale om en lille opdatering med fejlrettelser til blandt andet skærmen. Motorola definerer ikke yderligere detaljer omkring opdateringen, men jeg har selv konstateret, at fingeraftrykslæseren på Motorola Edge+ er blevet betydeligt bedre.

Opdateringen kan hentes netop nu til begge modeller.

Selvom topmodellen Motorola Edge+ har høstet gode anmeldelser, så er telefonen ikke fejlfri. Jeg har selv været rigtig glad for Edge+, men jeg må også erkende, at den er designet uhensigtsmæssigt, så den vipper i irriterende grad, når den ligger på bordet. Selve hardwaren rammer Motorola ret godt.

I salgspakken ligger et silikonecover, som udligner kamerabumpet, der får telefonen til at vippe.

ANMELDELSE: Motorola Edge+ er en rimelig gennemført topmodel

Det er den lidt mindre udstyrede model, Motorola Edge, der for alvor blomstrer. For 4.699 kroner får du en rigtig god smartphone, der næsten kan betegnes som en topmodel. Du kan læse min anmeldelse Motorola Edge her. Se også videoen herunder.

Mere til historien

Selvom Edge-serien er telefoner i en dyrere kategori, end vi hidtil har set fra Motorola, så har Motorola ikke forladt lav- og mellemklassesegmentet. Den seneste prisbillige telefon er Motorola One Fusion.

Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Moto Edge 50-serien – dette skal du forvente

Motorola har bekræftet, at de i næste uge vil afsløre den nye Moto Edge 50-serie. Få detaljerne her.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro er snart klar i Europa

En ny topmodel fra Motorola er umiddelbart på vej til lancering i vores markedsområde. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram