Motorola udsender opdatering til Edge og Edge+

0

KORT NYT: Cirka en måned efter salgsstarten har Motorola Edge+ og Motorola Edge modtage en opdatering med fejlrettelser.

Edge-plus-update
Softwareopdatering af Motorola Edge+ fra juni 2020. Opdateringen er også udsendt til Motorola Edge (Foto: MereMobil.dk)

I midten af maj landede Motorola Edge-serien i butikkerne her i Danmark. Nu er den første softwareopdatering klar til Edge+ og Edge.

Der er tale om en lille opdatering med fejlrettelser til blandt andet skærmen. Motorola definerer ikke yderligere detaljer omkring opdateringen, men jeg har selv konstateret, at fingeraftrykslæseren på Motorola Edge+ er blevet betydeligt bedre.

Opdateringen kan hentes netop nu til begge modeller.

Selvom topmodellen Motorola Edge+ har høstet gode anmeldelser, så er telefonen ikke fejlfri. Jeg har selv været rigtig glad for Edge+, men jeg må også erkende, at den er designet uhensigtsmæssigt, så den vipper i irriterende grad, når den ligger på bordet. Selve hardwaren rammer Motorola ret godt.

I salgspakken ligger et silikonecover, som udligner kamerabumpet, der får telefonen til at vippe.

ANMELDELSE: Motorola Edge+ er en rimelig gennemført topmodel

Det er den lidt mindre udstyrede model, Motorola Edge, der for alvor blomstrer. For 4.699 kroner får du en rigtig god smartphone, der næsten kan betegnes som en topmodel. Du kan læse min anmeldelse Motorola Edge her. Se også videoen herunder.

Mere til historien

Selvom Edge-serien er telefoner i en dyrere kategori, end vi hidtil har set fra Motorola, så har Motorola ikke forladt lav- og mellemklassesegmentet. Den seneste prisbillige telefon er Motorola One Fusion.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer