Moto G 5G – se de første billeder

Motorola tilføjer snart et nyt medlem til deres Moto G-serie. Det bliver angiveligt den første, som understøtter 5G. Få det første kig på Moto G 5G her.

Lækket billede af Moto G 5G (Foto: Evan Blass / EvLeaks)
Lækket billede af Moto G 5G (Foto: Evan Blass / EvLeaks)

Twitter-brugeren Evan Blass aka @EvLeaks er klar med de første billeder af det kommende medlem af Motorolas Moto G-serie. Den skulle ligeledes være den første i Moto G-serien, som understøtter 5G-netværket. Navnet er kort og godt Moto G 5G. Det skriver GSMArena.com.

Billedet afslører lidt af det, vi kan forvente telefonen kommer med. Eksempelvis er der et dual-kamera på fronten. Der ses nemlig to punch-holes i skærmen.

TEST: Motorola Edge | skarp og fed til prisen

Derudover ser det ud til, at den kommer med en fingeraftrykslæser på siden af telefonen. På bagsiden findes et quad-kamera, hvor hovedsensoren er på 48 megapixels. Hvis vi skal tro på Evan Blass. Processoren rygtes at være en Snapdragon 765 fra Qualcomm.

Det forventes, at der er tale om en 5G-telefon i den budgetvenlige ende, eftersom det er et medlem af Moto G-familien. Men det er dog uvist, hvad den endelige pris vil være.

Motorola har ikke selv meldt noget ud om telefonen, men de har inviteret til event tirsdag den 7. juli 2020, hvor det ventes de vil afsløre en ny smartphone. Om det bliver Moto G 5G er uvist. Tidligere har det været rygtet, at Motorola ville afsløre Motorola Edge Lite ved denne event.

MereMobil.dk dækker Motorolas event og holder dig opdateret på nyhederne.

Motorola Edge+ og Edge vs. OnePlus 8 Pro og OnePlus 8

Mere til historien

Motorola har fået større succes på det danske marked de seneste år efter at have været helt væk i en årrække. Motorola har høstet en del markedsandele og er større end både Nokia og Sony - målt på solgte smartphones i de første fire måneder af 2020.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram