Moto G 5G – se de første billeder

Motorola tilføjer snart et nyt medlem til deres Moto G-serie. Det bliver angiveligt den første, som understøtter 5G. Få det første kig på Moto G 5G her.

Lækket billede af Moto G 5G (Foto: Evan Blass / EvLeaks)
Lækket billede af Moto G 5G (Foto: Evan Blass / EvLeaks)

Twitter-brugeren Evan Blass aka @EvLeaks er klar med de første billeder af det kommende medlem af Motorolas Moto G-serie. Den skulle ligeledes være den første i Moto G-serien, som understøtter 5G-netværket. Navnet er kort og godt Moto G 5G. Det skriver GSMArena.com.

Billedet afslører lidt af det, vi kan forvente telefonen kommer med. Eksempelvis er der et dual-kamera på fronten. Der ses nemlig to punch-holes i skærmen.

TEST: Motorola Edge | skarp og fed til prisen

Derudover ser det ud til, at den kommer med en fingeraftrykslæser på siden af telefonen. På bagsiden findes et quad-kamera, hvor hovedsensoren er på 48 megapixels. Hvis vi skal tro på Evan Blass. Processoren rygtes at være en Snapdragon 765 fra Qualcomm.

Det forventes, at der er tale om en 5G-telefon i den budgetvenlige ende, eftersom det er et medlem af Moto G-familien. Men det er dog uvist, hvad den endelige pris vil være.

Motorola har ikke selv meldt noget ud om telefonen, men de har inviteret til event tirsdag den 7. juli 2020, hvor det ventes de vil afsløre en ny smartphone. Om det bliver Moto G 5G er uvist. Tidligere har det været rygtet, at Motorola ville afsløre Motorola Edge Lite ved denne event.

MereMobil.dk dækker Motorolas event og holder dig opdateret på nyhederne.

Motorola Edge+ og Edge vs. OnePlus 8 Pro og OnePlus 8

Mere til historien

Motorola har fået større succes på det danske marked de seneste år efter at have været helt væk i en årrække. Motorola har høstet en del markedsandele og er større end både Nokia og Sony - målt på solgte smartphones i de første fire måneder af 2020.

Nye budgettelefoner: Hvis mobilen skal være billig

Motorolas nye telefoner er rigtigt interessante til prisen. Du får fede specs til billige penge. Få overblikket her.

(mere…)
Motorola Edge 40 Neo: Ret vilde specs til prisen

En ny Moto Edge 40 har set dagens lys. Du kan læse mere om Moto Edge 40 Neo her.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
Er krigen mellem 5G og fiber udsat?

For et år siden meldte teleselskabet 3 krig mod det kablede internet. Og var ikke i tvivl om, at “fremtidens internet er trådløst".

(mere…)
Se detaljerne om Motorolas nye lavpristelefoner

I løbet af september ventes det, at Motorola lancerer mindst to nye modeller i Moto G-serien. Her er detaljerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram