Er Samsung på vej med Galaxy S20 Lite?

Det kunne tyde på, at der er en efterfølger på vej til Galaxy S10 Lite. Rygterne svirrer godt og grundigt om, at Samsung kommer med en Galaxy S20 Lite.

Samsung startede 2020 med en lancering af Galaxy S10 Lite og Note10 Lite. Det var en billigere variant og dermed også med mindre specifikationer end deres flagskibsmodeller. Nu ser det imidlertidig ud til, at der er nye varianter på vej i Lite-kategorien. Nærmere præcist en Samsung Galaxy S20 Lite.

Mød Samsung Galaxy S10 Lite og Note10 Lite

Galaxy S20 Lite skulle være under udvikling og have fået modelnummeret SM-G780 og SM-G781. Disse skulle dække over en global og en US version.

Ifølge SamMobile vil den første version være tilgængelig med og uden 5G-understøttelse, mens US versionen kun bliver tilgængelig med 5G-understøttelse.

Indtil videre er det dog begrænset med oplysninger om den måske kommende Galaxy S20 Lite. Det forlyder dog, at den vil komme med mindst 128 GB intern hukommelse og Android 10 samt One UI 2.5 ovenpå.

Det er uvist, hvornår Samsung eventuelt vil annoncerer denne Lite-model.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S10 Lite – god mobil du ikke skal købe

På nuværende tidspunkt har der ikke floreret nogle rygter om Galaxy Note20 Lite. Men lanceres Galaxy S20 i en Lite-variant, så vil Note20 formentlig også blive det.

Samsung har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget ud, men vi følger udviklingen her på MereMobil.dk.

Mere til historien

Samsung har netop præsenteret nye laptops, der betyder de for alvor er klar til at prøve at indtage markedet for bærbare PC'er i Danmark.

Samsung-chef bekræfter: Galaxy S23 Unpacked event i februar

En Samsung-chef har udtalt, at de vil afholde Unpacked event i februar, hvor det ventes, at Galaxy S23-serien bliver afsløret.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram