Er Samsung på vej med Galaxy S20 Lite?

Det kunne tyde på, at der er en efterfølger på vej til Galaxy S10 Lite. Rygterne svirrer godt og grundigt om, at Samsung kommer med en Galaxy S20 Lite.

Samsung startede 2020 med en lancering af Galaxy S10 Lite og Note10 Lite. Det var en billigere variant og dermed også med mindre specifikationer end deres flagskibsmodeller. Nu ser det imidlertidig ud til, at der er nye varianter på vej i Lite-kategorien. Nærmere præcist en Samsung Galaxy S20 Lite.

Mød Samsung Galaxy S10 Lite og Note10 Lite

Galaxy S20 Lite skulle være under udvikling og have fået modelnummeret SM-G780 og SM-G781. Disse skulle dække over en global og en US version.

Ifølge SamMobile vil den første version være tilgængelig med og uden 5G-understøttelse, mens US versionen kun bliver tilgængelig med 5G-understøttelse.

Indtil videre er det dog begrænset med oplysninger om den måske kommende Galaxy S20 Lite. Det forlyder dog, at den vil komme med mindst 128 GB intern hukommelse og Android 10 samt One UI 2.5 ovenpå.

Det er uvist, hvornår Samsung eventuelt vil annoncerer denne Lite-model.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S10 Lite – god mobil du ikke skal købe

På nuværende tidspunkt har der ikke floreret nogle rygter om Galaxy Note20 Lite. Men lanceres Galaxy S20 i en Lite-variant, så vil Note20 formentlig også blive det.

Samsung har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget ud, men vi følger udviklingen her på MereMobil.dk.

Mere til historien

Samsung har netop præsenteret nye laptops, der betyder de for alvor er klar til at prøve at indtage markedet for bærbare PC’er i Danmark.

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram