Er Samsung på vej med Galaxy S20 Lite?

25

Det kunne tyde på, at der er en efterfølger på vej til Galaxy S10 Lite. Rygterne svirrer godt og grundigt om, at Samsung kommer med en Galaxy S20 Lite.

Samsung startede 2020 med en lancering af Galaxy S10 Lite og Note10 Lite. Det var en billigere variant og dermed også med mindre specifikationer end deres flagskibsmodeller. Nu ser det imidlertidig ud til, at der er nye varianter på vej i Lite-kategorien. Nærmere præcist en Samsung Galaxy S20 Lite.

Mød Samsung Galaxy S10 Lite og Note10 Lite

Galaxy S20 Lite skulle være under udvikling og have fået modelnummeret SM-G780 og SM-G781. Disse skulle dække over en global og en US version.

Ifølge SamMobile vil den første version være tilgængelig med og uden 5G-understøttelse, mens US versionen kun bliver tilgængelig med 5G-understøttelse.

Indtil videre er det dog begrænset med oplysninger om den måske kommende Galaxy S20 Lite. Det forlyder dog, at den vil komme med mindst 128 GB intern hukommelse og Android 10 samt One UI 2.5 ovenpå.

Det er uvist, hvornår Samsung eventuelt vil annoncerer denne Lite-model.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S10 Lite – god mobil du ikke skal købe

På nuværende tidspunkt har der ikke floreret nogle rygter om Galaxy Note20 Lite. Men lanceres Galaxy S20 i en Lite-variant, så vil Note20 formentlig også blive det.

Samsung har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget ud, men vi følger udviklingen her på MereMobil.dk.

Mere til historien

Samsung har netop præsenteret nye laptops, der betyder de for alvor er klar til at prøve at indtage markedet for bærbare PC’er i Danmark.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer