Røntgensynet slukkes i OnePlus 8 Pro

Bekymringer omkring privatliv får OnePlus til at slukke ’røntgensynet’ i OnePlus 8 Pro. I Kina fjernes fotokrom-filteret helt.

OnePlus 8 Pro x-ray
Her ser OnePlus 8 Pro gennem overfladen på induktionskogeplader (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus vil i en kommende softwareopdatering fjerne muligheden for, at kameraet i OnePlus 8 Pro kan se gennem ting. Funktionen har fået meget omtale de seneste dage og er blevet kaldt for et ”røntgensyn” eller “x-ray-vision”. Det har fået bekymrede brugere til at tage sølvpapirshatten på.

Funktionen fjernes, som følge af bekymringer fra nogle brugere omkring privatlivet.

– ”Vi beklager, at have skabt bekymringer omkring privatliv og for at skabe problemer for brugere af OnePlus’ telefoner. Vi forstår de bekymringer, der har været,” har OnePlus ifølge The Verge udtalt.

Funktionen, der kan se gennem tyndt plastik på nogle ting, ligger i Fotokrom-filteret. Det skal siges, at det er meget få ting der kan gennemlyses med telefonens kamera. Trods det har røntgensynet i OnePlus 8 Pro fået rigtigt meget opmærksomhed.

I en kommende opdatering til OnePlus 8 Pro bliver x-ray-muligheden fjernet fra Fotokrom filteret.

I den kinesiske version af OnePlus-softwaren fjernes kamerafilteret helt. Årsagen er, at der ifølge OnePlus cirkulerer ”falsk og misledende information på sociale medier i Kina”.

Der er ingen planer om at lade Fotokrom udgå i den globale version af softwaren.

Det er kun OnePlus 8 Pro som har Fotokrom-funktionen. Den findes ikke i OnePlus 8. Her giver vi dig 8 grunde til at købe OnePlus 8.

VIDEO: Se dette før du køber OnePlus 8 Pro

Demonstration af x-ray-vision i OnePlus 8 Pro

Mere til historien

Selvom promodellen uden tvivl er den fedeste af de nye OnePlus-telefoner, så er der mere value-for-money i OnePlus 8. Læs mere om OnePlus 8 her.

OnePlus Nord 4 – mine første indtryk

TESTEN ER I GANG: OnePlus Nord 4 kommer snart i butikkerne. Jeg har nu telefonen i hænderne, så her er mine første indtryk.

(mere…)
Smugkig: Flere OnePlus-produkter vises frem

OnePlus er ude med et smugkig på deres kommende produkter.

(mere…)
OnePlus teaser for lancering af OnePlus Nord 4

Sommeren byder på en række lanceringer af telefoner. Nu teaser OnePlus for, at de om mindre end 14 dage er klar med OnePlus Nord 4.

(mere…)
OnePlus Nord 4 lancering er på vej

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at OnePlus senere denne måned vil præsentere den nye OnePlus Nord 4. OnePlus har selv teaset for sommer-event.

(mere…)
OnePlus har annonceret OnePlus Ace 3 Pro

OnePlus lancerede i går nye produkter. Vi er spændte på om Ace 3 Pro kommer til Danmark.

(mere…)
Politiet på vej med ansigtsgenkendelse i realtid

NSK har allerede nu adgang til system, som skanner ansigter og sammenholder dem med stillbilleder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram