Røntgensynet slukkes i OnePlus 8 Pro

4

Bekymringer omkring privatliv får OnePlus til at slukke ’røntgensynet’ i OnePlus 8 Pro. I Kina fjernes fotokrom-filteret helt.

OnePlus 8 Pro x-ray
Her ser OnePlus 8 Pro gennem overfladen på induktionskogeplader (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus vil i en kommende softwareopdatering fjerne muligheden for, at kameraet i OnePlus 8 Pro kan se gennem ting. Funktionen har fået meget omtale de seneste dage og er blevet kaldt for et ”røntgensyn” eller “x-ray-vision”. Det har fået bekymrede brugere til at tage sølvpapirshatten på.

Funktionen fjernes, som følge af bekymringer fra nogle brugere omkring privatlivet.

– ”Vi beklager, at have skabt bekymringer omkring privatliv og for at skabe problemer for brugere af OnePlus’ telefoner. Vi forstår de bekymringer, der har været,” har OnePlus ifølge The Verge udtalt.

Funktionen, der kan se gennem tyndt plastik på nogle ting, ligger i Fotokrom-filteret. Det skal siges, at det er meget få ting der kan gennemlyses med telefonens kamera. Trods det har røntgensynet i OnePlus 8 Pro fået rigtigt meget opmærksomhed.

I en kommende opdatering til OnePlus 8 Pro bliver x-ray-muligheden fjernet fra Fotokrom filteret.

I den kinesiske version af OnePlus-softwaren fjernes kamerafilteret helt. Årsagen er, at der ifølge OnePlus cirkulerer ”falsk og misledende information på sociale medier i Kina”.

Der er ingen planer om at lade Fotokrom udgå i den globale version af softwaren.

Det er kun OnePlus 8 Pro som har Fotokrom-funktionen. Den findes ikke i OnePlus 8. Her giver vi dig 8 grunde til at købe OnePlus 8.

VIDEO: Se dette før du køber OnePlus 8 Pro

Demonstration af x-ray-vision i OnePlus 8 Pro

Mere til historien

Selvom promodellen uden tvivl er den fedeste af de nye OnePlus-telefoner, så er der mere value-for-money i OnePlus 8. Læs mere om OnePlus 8 her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer