Motorolas første topmodel kan lægges i kurven nu

0

Nu kan Motorola Edge+ og Motorola Edge forudbestilles i Damark. Begge modeller er prismæssigt to spændende nye Android-smartphones.

Motorola Edge+
Motorola Edge+ har en skærm der buer ned over siderne. Det er en 5G-klar Android telefon til små 8.000 kroner (Foto: Motorola)

Motorola Edge+ og Motorola Edge kan købes fra den 15. maj 2020 her i Danmark, men fra i dag (4. maj 2020) kan begge modeller forudbestilles hos danske forhandlere.

Edge+ er Motorolas første brede topmodel i flere år. Modellen uden ”plus” er en nedskaleret og billigere version.

YouSee, Telmore, Telia, Call Me, 3, Elgiganten og Proshop forhandler begge modeller. Teleselskabet 3 har indtil videre kun taget Motorola Edge ind i sortimentet mens Telenor ikke forhandler nogle af dem.

Motorola går med Edge+ tydeligvis direkte efter nok særligt kunderne til OnePlus 8 Pro, der ligger i det præcis samme prisleje. Begge telefoner er interessante, hvis du overvejer om du skal købe en Samsung Galaxy S20 eller Galaxy S20+.

Over de senere år har Motorola udelukkende satset på billige telefoner i mellem- og lowendklasserne. Dog blev lanceringen af klaptelefonen Motorola Razr til lige under 13.000 kroner en afstikker.

Den nye topmodel kommer med 12 GB RAM og 256 GB lagerplads bundet sammen af en Qualcomm Snapdragon 865-processor samt et kamera på 108 megapixels og 5.000 mAh batteri. Prisen for Motorola Edge+ er 7.999 kroner.

Læs mere om Motorola Edge+ her

Hvis du kun har 4.699 kroner til en ny smartphone, så skal du se nærmere på Motorola Edge.

På MereMobil.dk kommer vi inden salgsstarten den 15. maj 2020 med en anmeldelse af Motorola Edge+. Men du venter kan du læse min test af OnePlus 8 Pro.

Mere til historien

En ting jeg kommer til at interessere mig for i testen af Edge+ er skærmkanterne. Skærmen buer ned om siderne i 90 grader. Det bliver interessant hvordan Motorola har taget højde for fejltryk, når man holder telefonen i hånden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer