Motorolas første topmodel kan lægges i kurven nu

Nu kan Motorola Edge+ og Motorola Edge forudbestilles i Damark. Begge modeller er prismæssigt to spændende nye Android-smartphones.

Motorola Edge+
Motorola Edge+ har en skærm der buer ned over siderne. Det er en 5G-klar Android telefon til små 8.000 kroner (Foto: Motorola)

Motorola Edge+ og Motorola Edge kan købes fra den 15. maj 2020 her i Danmark, men fra i dag (4. maj 2020) kan begge modeller forudbestilles hos danske forhandlere.

Edge+ er Motorolas første brede topmodel i flere år. Modellen uden ”plus” er en nedskaleret og billigere version.

YouSee, Telmore, Telia, Call Me, 3, Elgiganten og Proshop forhandler begge modeller. Teleselskabet 3 har indtil videre kun taget Motorola Edge ind i sortimentet mens Telenor ikke forhandler nogle af dem.

Motorola går med Edge+ tydeligvis direkte efter nok særligt kunderne til OnePlus 8 Pro, der ligger i det præcis samme prisleje. Begge telefoner er interessante, hvis du overvejer om du skal købe en Samsung Galaxy S20 eller Galaxy S20+.

Over de senere år har Motorola udelukkende satset på billige telefoner i mellem- og lowendklasserne. Dog blev lanceringen af klaptelefonen Motorola Razr til lige under 13.000 kroner en afstikker.

Den nye topmodel kommer med 12 GB RAM og 256 GB lagerplads bundet sammen af en Qualcomm Snapdragon 865-processor samt et kamera på 108 megapixels og 5.000 mAh batteri. Prisen for Motorola Edge+ er 7.999 kroner.

Læs mere om Motorola Edge+ her

Hvis du kun har 4.699 kroner til en ny smartphone, så skal du se nærmere på Motorola Edge.

På MereMobil.dk kommer vi inden salgsstarten den 15. maj 2020 med en anmeldelse af Motorola Edge+. Men du venter kan du læse min test af OnePlus 8 Pro.

Mere til historien

En ting jeg kommer til at interessere mig for i testen af Edge+ er skærmkanterne. Skærmen buer ned om siderne i 90 grader. Det bliver interessant hvordan Motorola har taget højde for fejltryk, når man holder telefonen i hånden.

Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Motorola klar med Moto G62 5G - en lavprismobil

Motorola har præsenteret en ny smartphone til 2.000 kroner. Du kan blive klogere på Moto G62 5G her.

(mere…)
Ny prisvenlig Motorola går uden om Danmark

Motorola Moto G82 kommer alligevel ikke på det danske marked. Telefonen var ellers prismæssigt interessant for mange.

(mere…)
Motorola bekræfter: Motorola Razr 2022 er på vej

BEKRÆFTET: Motorola har bekræftet, at der inden længe kommer en ny generation af den foldbare model Motorola Razr.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Moto G-familien har fået et nyt medlem. Motorola har netop annonceret Moto G82 5G. Se pris og specifikationerne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram