Motorolas første topmodel kan lægges i kurven nu

Nu kan Motorola Edge+ og Motorola Edge forudbestilles i Damark. Begge modeller er prismæssigt to spændende nye Android-smartphones.

Motorola Edge+
Motorola Edge+ har en skærm der buer ned over siderne. Det er en 5G-klar Android telefon til små 8.000 kroner (Foto: Motorola)

Motorola Edge+ og Motorola Edge kan købes fra den 15. maj 2020 her i Danmark, men fra i dag (4. maj 2020) kan begge modeller forudbestilles hos danske forhandlere.

Edge+ er Motorolas første brede topmodel i flere år. Modellen uden ”plus” er en nedskaleret og billigere version.

YouSee, Telmore, Telia, Call Me, 3, Elgiganten og Proshop forhandler begge modeller. Teleselskabet 3 har indtil videre kun taget Motorola Edge ind i sortimentet mens Telenor ikke forhandler nogle af dem.

Motorola går med Edge+ tydeligvis direkte efter nok særligt kunderne til OnePlus 8 Pro, der ligger i det præcis samme prisleje. Begge telefoner er interessante, hvis du overvejer om du skal købe en Samsung Galaxy S20 eller Galaxy S20+.

Over de senere år har Motorola udelukkende satset på billige telefoner i mellem- og lowendklasserne. Dog blev lanceringen af klaptelefonen Motorola Razr til lige under 13.000 kroner en afstikker.

Den nye topmodel kommer med 12 GB RAM og 256 GB lagerplads bundet sammen af en Qualcomm Snapdragon 865-processor samt et kamera på 108 megapixels og 5.000 mAh batteri. Prisen for Motorola Edge+ er 7.999 kroner.

Læs mere om Motorola Edge+ her

Hvis du kun har 4.699 kroner til en ny smartphone, så skal du se nærmere på Motorola Edge.

På MereMobil.dk kommer vi inden salgsstarten den 15. maj 2020 med en anmeldelse af Motorola Edge+. Men du venter kan du læse min test af OnePlus 8 Pro.

Mere til historien

En ting jeg kommer til at interessere mig for i testen af Edge+ er skærmkanterne. Skærmen buer ned om siderne i 90 grader. Det bliver interessant hvordan Motorola har taget højde for fejltryk, når man holder telefonen i hånden.

Motorola Razr 40 Ultra reklame er nu på billboards i Europa

Motorola afslører først deres nye foldbare smartphones i morgen, men topmodellen ses allerede nu på billboardreklamer i Europa.

(mere…)
Se lækket promotionvideo med Motorola Razr Ultra

Den kommende foldbare smartphone fra Motorola er nu lækket helt i en ny promotionvideo. Se den her.

(mere…)
Motorola lancerer nye Razr-modeller i juni

Der har længe været rygter om, at Motorola var på vej med nye foldbare smartphones. Nu bekræftes juni som måneden for præsentationen.

(mere…)
Stil og power i én enhed: Oplev Motorola Edge 40 Pro - anmeldelse

VIDEO: Pålidelig telefon med lynhurtig opladning. Med Motorola Edge 40 Pro siger du farvel til bekymringerne om batterilevetid.

(mere…)
Motorola Razr 40 lækket på nye billeder

GALLERI: En ny række billeder er netop afsløret af den kommende Motorola Razr 40. Du kan se billederne her, der viser skærme og farver.

(mere…)
Motorola Moto G73 test | Lavpris mobil gjort rigtigt

TEST: Motorola mestrer at lave telefoner til lave priser, men rammer de rigtigt med Motorola Moto G73? Jeg har undersøgt det nærmere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram