Danmark-only abonnementer får dobbelt datamængde

2

Dobbelt op på data – permanent. Det er en god nyhed, hvis du har et dk-only abonnement hos 3.

De såkaldte ”dk-only”-abonnementer hos teleselskabet 3 får nu dobbelt datamængde. Ikke blot i en kort kampagneperiode men permanent.

DK-only er abonnementer, som udelukkede kan anvendes i Danmark. De virker således ikke, hvis du tager dem med til udlandet.

Et abonnement, der eksempelvis tidligere indeholdte 12 GB data for 100 kroner om måneden, ændres til 24 GB – uden prisen ændres.

Du kan udforske 3’s abonnementer her %%%%. Se også abonnementer med små datapakker %%%%

Dobbelt data på de store abonnementer i en kort periode

3 har for kort tid siden fordoblet datamængden i deres store abonnementer – dem med 3LikeHome, fri tale osv. Altså abonnementer der kan bruges i hele verden.

Fordoblingen sker dog kun i en begrænset periode. I 3’s mindste abonnementer, dem der kun kan benyttes i Danmark, fordobles datamængden permanent.

Selvom det lyder som et godt tilbud, så skal du have for øje hvor meget data du reelt bruger og har brug for. Ifølge tal fra Energistyrelsen, så bruger den gennemsnitlige dansker kun 9 GB data om måneden. Derfor kan et abonnement med 24 GB være for stort og for dyrt.

Kunder hos teleselskabet 3 er, ifølge tallene, de mest dataforbrugende telekunder. Her var gennemsnittet 12,4 GB om måneden, da tallene blev opgjort af Energistyrelsen.

Hvis du er storbruger af data så se vores pristjek over, hvor du lige nu får fri data billigst.

Mere til historien

Nogle teleselskaber har for tiden fokus på abonnementer med fri data. Det gælder eksempelvis CBB Mobil, der nu tilbyder et fri data-abonnement.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer