Danmark-only abonnementer får dobbelt datamængde

Dobbelt op på data – permanent. Det er en god nyhed, hvis du har et dk-only abonnement hos 3.

De såkaldte ”dk-only”-abonnementer hos teleselskabet 3 får nu dobbelt datamængde. Ikke blot i en kort kampagneperiode men permanent.

DK-only er abonnementer, som udelukkede kan anvendes i Danmark. De virker således ikke, hvis du tager dem med til udlandet.

Et abonnement, der eksempelvis tidligere indeholdte 12 GB data for 100 kroner om måneden, ændres til 24 GB – uden prisen ændres.

Du kan udforske 3’s abonnementer her Sponseret link. Se også abonnementer med små datapakker Sponseret link

Dobbelt data på de store abonnementer i en kort periode

3 har for kort tid siden fordoblet datamængden i deres store abonnementer – dem med 3LikeHome, fri tale osv. Altså abonnementer der kan bruges i hele verden.

Fordoblingen sker dog kun i en begrænset periode. I 3’s mindste abonnementer, dem der kun kan benyttes i Danmark, fordobles datamængden permanent.

Selvom det lyder som et godt tilbud, så skal du have for øje hvor meget data du reelt bruger og har brug for. Ifølge tal fra Energistyrelsen, så bruger den gennemsnitlige dansker kun 9 GB data om måneden. Derfor kan et abonnement med 24 GB være for stort og for dyrt.

Kunder hos teleselskabet 3 er, ifølge tallene, de mest dataforbrugende telekunder. Her var gennemsnittet 12,4 GB om måneden, da tallene blev opgjort af Energistyrelsen.

Hvis du er storbruger af data så se vores pristjek over, hvor du lige nu får fri data billigst.

Mere til historien

Nogle teleselskaber har for tiden fokus på abonnementer med fri data. Det gælder eksempelvis CBB Mobil, der nu tilbyder et fri data-abonnement.

Så meget er iPhone 14 faldet i pris

PRISTJEK: iPhone 14, iPhone 14 Plus og iPhone 13 er faldet i pris efter Apple har lanceret iPhone 15-serien. Se de nye priser her.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Det koster iPhone 15-telefonerne - få overblikket her

PRISER: Det er billigere at købe en af iPhone 15-modellerne, sammenlignet med iPhone 14-serien. Det er dog stadig dyre telefoner.

(mere…)
Apple sænker prisen på Apple Watch

Apple har lanceret nye Apple Watch-modeller. Denne gang er priserne sænket i forhold til sidste år. Se priserne her.

(mere…)
Prøv Apple One gratis i tre måneder

Se fede film og serier, hør musik, spil masser af spil og gem dine billeder på iCloud. Læs mere om, hvordan du prøver Apple One, gratis.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram