Vild ændring for Apples ansatte

8

Stik imod normal praksis har Apple indført en vild ændring for nogle af de ansatte. Nu må hemmelige produkter tages med hjem.

Meget ændres i disse tider. Selv hos Apple.

Den amerikanske techvirksomhed har altid haft en næsten sygelig passion for at holde fremtidige produkter og planer hemmelige. Særlig udtalt var det under Steve Jobs’ ledelse. Efter Tim Cook er blevet topchef for giganten, slipper mere ud fra de hemmelige kontorer, men Apple er stadig blandt de bedste i branchen til at ”holde på en hemmelighed”.

Rigtigt mange Apple-ansatte sidder nu på en hjemmearbejdsplads, hvilket gør udvikling af fremtidige produkter vanskeligere. Derfor har udvalgte ansatte fået topledelsens grønne lys til at tage ufærdige iPhones eller andre produkter ud fra de hemmelige områder og aflåste lokaler på hovedkontoret.

Trækket har, ifølge Bloomberg, været nødvendigt så produktudviklingen under coronakrisen ikke sakker bagud. Ind til nu er #stayhome-stragegien hos Apple forlænget indtil den 1. maj 2020.

Ligesom med den fysiske hardware så kræver det også godkendelse fra organisationens ledende topmedarbejdere, hvis kommende software som iOS 14 skal tages væk fra lokalerne med tonede ruder og adgangskontrol.

I et notat til de satte præciserer ledelsen vigtigheden af hemmeligholdelsen.

– ”Uanset om du arbejder hjemme eller på kontoret, så er det altid vigtigt at holde konfidentiel information konfidentiel”.

For at bringe lidt bedre humør til de ansatte i denne lidt tunge periode har Apple lavet en konkurrence blandt medarbejderne, som opfordres til at dele billeder af deres hjemmearbejdspladser. Der er dog en vigtig guideline: ”Hvis du arbejder på noget som er konfidentielt, skal du holde dette ude af billedet”.

Det bliver interessant hvor gode Apple er til at holde på hemmelighederne i denne tid, når nu ansatte med hemmelige produkter på hjemmeadresse skal forsøge at holde produkterne væk fra børn, ægtefælder og andre nysgerrige.

TIP: 5 uundværlige ting til hjemmearbejdspladsen

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apple arbejder på en iPhone med understøttelse af 5G. Ifølge rygterne overvejer Apple en udskydelse af en 5G-iPhone på grund af coronakrisen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer