Vild ændring for Apples ansatte

Stik imod normal praksis har Apple indført en vild ændring for nogle af de ansatte. Nu må hemmelige produkter tages med hjem.

Meget ændres i disse tider. Selv hos Apple.

Den amerikanske techvirksomhed har altid haft en næsten sygelig passion for at holde fremtidige produkter og planer hemmelige. Særlig udtalt var det under Steve Jobs' ledelse. Efter Tim Cook er blevet topchef for giganten, slipper mere ud fra de hemmelige kontorer, men Apple er stadig blandt de bedste i branchen til at ”holde på en hemmelighed”.

Rigtigt mange Apple-ansatte sidder nu på en hjemmearbejdsplads, hvilket gør udvikling af fremtidige produkter vanskeligere. Derfor har udvalgte ansatte fået topledelsens grønne lys til at tage ufærdige iPhones eller andre produkter ud fra de hemmelige områder og aflåste lokaler på hovedkontoret.

Trækket har, ifølge Bloomberg, været nødvendigt så produktudviklingen under coronakrisen ikke sakker bagud. Ind til nu er #stayhome-stragegien hos Apple forlænget indtil den 1. maj 2020.

Ligesom med den fysiske hardware så kræver det også godkendelse fra organisationens ledende topmedarbejdere, hvis kommende software som iOS 14 skal tages væk fra lokalerne med tonede ruder og adgangskontrol.

I et notat til de satte præciserer ledelsen vigtigheden af hemmeligholdelsen.

- ”Uanset om du arbejder hjemme eller på kontoret, så er det altid vigtigt at holde konfidentiel information konfidentiel”.

For at bringe lidt bedre humør til de ansatte i denne lidt tunge periode har Apple lavet en konkurrence blandt medarbejderne, som opfordres til at dele billeder af deres hjemmearbejdspladser. Der er dog en vigtig guideline: ”Hvis du arbejder på noget som er konfidentielt, skal du holde dette ude af billedet”.

Det bliver interessant hvor gode Apple er til at holde på hemmelighederne i denne tid, når nu ansatte med hemmelige produkter på hjemmeadresse skal forsøge at holde produkterne væk fra børn, ægtefælder og andre nysgerrige.

TIP: 5 uundværlige ting til hjemmearbejdspladsen

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apple arbejder på en iPhone med understøttelse af 5G. Ifølge rygterne overvejer Apple en udskydelse af en 5G-iPhone på grund af coronakrisen.

Ny MacBook Air (M2) test | En perfekt studiecomputer, men…

TEST: MacBook Air (M2) fungerer fantastisk, men er en svær mellemvejs-computer at bedømme. Læs inden du køber.

(mere…)
Apple gør klar til større efterspørgsel

Leverandører af dele til den kommende iPhone-serie har angiveligt fået besked på at øge produktionen.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Apple tager førertrøjen takket være 5G iPhone SE

Apple har haft en større fest i andet kvartal end forventet, men nu er festen slut, vurderer analytiker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram