Samsung Galaxy Tab S6 Lite klar i butikkerne

0

Den nyeste tablet fra Samsung er nu klar i handlen. Dermed har Android-brugere mulighed for at få en tablet til arbejde og underholdning til en fin pris.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Tab S6 Lite (Foto: Samsung)

Samsung har sendt deres nyeste tablet, Galaxy Tab S6 Lite, ud i de danske butikker.

Tab S6 Lite kommer med en skærm på 10,4 tommer, hvilket gør den brugbar til både arbejde og underholdning for hele familien. Skærmformatet er 16:10 hvilket gør den interessant, som en multimedieenhed med det brede format.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite – tablet med masser af underholdning

Der medfølger desuden en ny version af S Pen, samt god lyd i højttalerne fra AKG, skriver Samsung. Den nye S Pen har en forbedret forsinkelsestid end forgængeren og en vægt på 7 gram. Den forbedrede forsinkelsestid gør den endnu bedre, når der skrives på skærmen. Når S Pen ikke er i brug, kan den sættes fast på siden af Galaxy Tab S6 Lite via en magnet.

Samsung har et samarbejde med YouTube, som gør det muligt for nye brugere at teste Galaxy Tab S6 Lite med et YouTube Premium abonnement i fire måneder – helt gratis.

Galaxy Tab S6 Lite er en tablet for hele familien og det er muligt, at lave op til ni forskellige brugerkonti. Her kan de enkelte brugere tilpasse Galaxy Tab S6 Lite til deres behov i deres egen profil.

Samsung Kids er en funktion, som giver muligheden for at begrænse mængden af tid foran skærmen, samt begrænse adgang til bestemte apps.

Samsung klar med håndvask-app til smartwatches

Galaxy Tab S6 Lite kan fås i butikkerne nu. Den er tilgængelig i farverne Oxford Grey og Angora Blue til en vejledende pris på 2.999 kroner for WiFi-varianten, mens 4G-varianten koster 3.499 kroner. Du kan finde de dagsaktuelle priser %%%% her.

Mere til historien

Der er også både kreative- og farverige lærings- og spilapps til børn på Galaxy Tab S6 Lite.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer