Samsung Galaxy Tab S6 Lite klar i butikkerne

Den nyeste tablet fra Samsung er nu klar i handlen. Dermed har Android-brugere mulighed for at få en tablet til arbejde og underholdning til en fin pris.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Tab S6 Lite (Foto: Samsung)

Samsung har sendt deres nyeste tablet, Galaxy Tab S6 Lite, ud i de danske butikker.

Tab S6 Lite kommer med en skærm på 10,4 tommer, hvilket gør den brugbar til både arbejde og underholdning for hele familien. Skærmformatet er 16:10 hvilket gør den interessant, som en multimedieenhed med det brede format.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite – tablet med masser af underholdning

Der medfølger desuden en ny version af S Pen, samt god lyd i højttalerne fra AKG, skriver Samsung. Den nye S Pen har en forbedret forsinkelsestid end forgængeren og en vægt på 7 gram. Den forbedrede forsinkelsestid gør den endnu bedre, når der skrives på skærmen. Når S Pen ikke er i brug, kan den sættes fast på siden af Galaxy Tab S6 Lite via en magnet.

Samsung har et samarbejde med YouTube, som gør det muligt for nye brugere at teste Galaxy Tab S6 Lite med et YouTube Premium abonnement i fire måneder – helt gratis.

Galaxy Tab S6 Lite er en tablet for hele familien og det er muligt, at lave op til ni forskellige brugerkonti. Her kan de enkelte brugere tilpasse Galaxy Tab S6 Lite til deres behov i deres egen profil.

Samsung Kids er en funktion, som giver muligheden for at begrænse mængden af tid foran skærmen, samt begrænse adgang til bestemte apps.

Samsung klar med håndvask-app til smartwatches

Galaxy Tab S6 Lite kan fås i butikkerne nu. Den er tilgængelig i farverne Oxford Grey og Angora Blue til en vejledende pris på 2.999 kroner for WiFi-varianten, mens 4G-varianten koster 3.499 kroner. Du kan finde de dagsaktuelle priser Sponseret link her.

Mere til historien

Der er også både kreative- og farverige lærings- og spilapps til børn på Galaxy Tab S6 Lite.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram