Samsung Galaxy Tab S6 Lite klar i butikkerne

Den nyeste tablet fra Samsung er nu klar i handlen. Dermed har Android-brugere mulighed for at få en tablet til arbejde og underholdning til en fin pris.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Tab S6 Lite (Foto: Samsung)

Samsung har sendt deres nyeste tablet, Galaxy Tab S6 Lite, ud i de danske butikker.

Tab S6 Lite kommer med en skærm på 10,4 tommer, hvilket gør den brugbar til både arbejde og underholdning for hele familien. Skærmformatet er 16:10 hvilket gør den interessant, som en multimedieenhed med det brede format.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite – tablet med masser af underholdning

Der medfølger desuden en ny version af S Pen, samt god lyd i højttalerne fra AKG, skriver Samsung. Den nye S Pen har en forbedret forsinkelsestid end forgængeren og en vægt på 7 gram. Den forbedrede forsinkelsestid gør den endnu bedre, når der skrives på skærmen. Når S Pen ikke er i brug, kan den sættes fast på siden af Galaxy Tab S6 Lite via en magnet.

Samsung har et samarbejde med YouTube, som gør det muligt for nye brugere at teste Galaxy Tab S6 Lite med et YouTube Premium abonnement i fire måneder – helt gratis.

Galaxy Tab S6 Lite er en tablet for hele familien og det er muligt, at lave op til ni forskellige brugerkonti. Her kan de enkelte brugere tilpasse Galaxy Tab S6 Lite til deres behov i deres egen profil.

Samsung Kids er en funktion, som giver muligheden for at begrænse mængden af tid foran skærmen, samt begrænse adgang til bestemte apps.

Samsung klar med håndvask-app til smartwatches

Galaxy Tab S6 Lite kan fås i butikkerne nu. Den er tilgængelig i farverne Oxford Grey og Angora Blue til en vejledende pris på 2.999 kroner for WiFi-varianten, mens 4G-varianten koster 3.499 kroner. Du kan finde de dagsaktuelle priser Sponseret link her.

Mere til historien

Der er også både kreative- og farverige lærings- og spilapps til børn på Galaxy Tab S6 Lite.

OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram