Messenger uden Facebook profil – hvordan?

TIP: Facebook Messenger er en af de mest udbredte chatservices. Vil du bruge Messenger uden at være på Facebook så læs med her.

Facebook Messenger uden Facebook profil
Du kan ikke bruge Messenger uden en Facebook profil.
Facebook lukkede for muligheden i slutningen af 2019.

Hvis ikke du gider være på Facebook, men gerne vil skrive, ringe og lave videoopkald med dem du kender, som er på Facebook, så er dine muligheder begrænsede.

Tilbage i 2016 åbnede Facebook mulighed for brug af chatservicen Messenger blot ved at logge ind med et mobilnummer, men funktionen er i stilhed blevet nedlagt.

Derfor kan du IKKE bruge Messenger uden at have en Facebook-profil. Det bekræftede en Facebook-talsperson i slutningen af 2019 overfor Venturebeat.

Alligevel er der et lille håb. Læs videre her.

Brug Messenger uden Facebook

Selvom du ikke kan oprette adgang til Messenger uden en Facebook-konto, så er der alligevel en genvej.

Når du har oprettet Facebook-profilen med de mest nødvendige oplysninger, så kan du efterfølgende deaktivere Facebook-kontoen. Din profil bliver gjort usynlig og dit navn, eventuelle billeder osv. bliver fjernet fra ting du har delt.

Når du vælger at deaktivere selve Facebook-profilen, kan du fortsat anvende Messenger.

Sådan deaktiverer du Facebook - men beholder Messenger

Hvis du vil deaktivere din Facebook-profil og fortsat bruge Messenger, skal du gøre følgende.

  1. Log på Facebook fra en computer.
  2. Vælg Indstillinger
  3. Gå til Dine Facebook-oplysninger
  4. Vælg: Deaktivering og sletning
  5. Vælg: Deaktiver konto
  6. Tryk på Fortsæt til deaktivering af konto
Deaktiver eller slet din Facebook konto
Sådan deaktiverer eller sletter du din Facebook-konto (Foto: MereMobil.dk)

PAS PÅ: Du skal IKKE trykke ”Slet konto permanent” med mindre du ønsker helt at fjerne dig fra Facebook. Ved at vælge dette punkt bliver din adgang til Messenger og dine beskeder også slettet.

Kom på besøg hos Facebook

Mere til historien

Hvis du vil benytte en chatservice, som IKKE kræver en profil på Facebook, så skal du overveje WhatsApp. Her opretter du dig udelukkende med dit mobilnummer. Du kan læse mere om WhatsApp her. På WhatsApp, som Facebook i øvrigt ejer, er kommunikationen, i modsætning til Messenger, krypteret hele vejen igennem.

Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
De bedste ”tech-gaver” til konfirmanden 2022

KØBSGUIDE: Skal konfirmanden have en smartphone i gave eller købe mobil for nogle pengegaverne? Vi kommer med tips til tech-gaven.

(mere…)
Kom i gang med green-screen videoer fra mobilen

VIDEO: Med din telefon og en green-screen kan du skabe tjekkede videoer. Her er mine begyndertips til let og billigt at komme i gang med green-screen.

(mere…)
Sådan får du mere ud af din Nintendo Switch

TIP: Nintendo Switch har 5 år på bagen, men er ikke uden fejl. Vi tager et kig på hvordan du får mest muligt ud af din Nintendo Switch.

(mere…)
Her slutter livet for din iPhone

BAGGRUND: Jeg har besøgt en robot, der kan adskille og sortere iPhones til genanvendelse. Går fremtiden mod mere miljørigtig genanvendelse?

(mere…)
Din iPad er fyldt op! Sådan sparer du plads

GUIDE: Din iPad er fyldt op. Hvad nu? Sådan ser du, hvad der fylder mest på din iPad. Læs hvordan du frigør lagerplads på din iPad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram