MereMobil.dk får nyt design

MereMobil.dk som du kender det er slut. Siden får en ”designoverhaling” – men bare rolig! Vi er fortsat de samme. Læs baggrunden for ændringen her.

Sådan kender du forsiden fra MereMobil.dk (Foto: MereMobil.dk)
Sådan kender du forsiden fra MereMobil.dk i dag (Foto: MereMobil.dk)

Der er mange hjemmesider, som skifter designet ofte. Det kan der være mange grunde til. Vi, på MereMobil.dk, har ikke gjort meget i designændringer, da vi egentlig synes det fungerede godt det design vi havde. Vi har fulgt princippet -”If it ain’t broke, don’t fix it’!

OPDATERING: Det nye design er online nu. Læs mere designændringen på MereMobil.dk her.

Faktisk har MereMobil.dk ikke skiftet design siden vi satte stikket i tilbage i 2013. Det er egentlig heller ikke fordi, at vi synes vi ”trænger” til et nyt design. Men det er faktisk en tvungen nødvendighed.

-”Vi skifter ikke design på mobil- og desktopplatformene bare for at skifte. Faktisk er vi temmelig tilfredse med layoutet – selvom det trods alt stammer fra 2013. Designændringen handler om, at vi skal sikre en sammenhæng mellem den underliggende tekniske platform med designet og funktionerne på toppen. Over det seneste cirka halvandet år har vi skulle lave mange manuelle justeringer, hver gang vores WordPress-platform blev opdateret,” forklarer John G. Pedersen, chefen for de hele og grundlægger af MereMobil.dk, om designændringen.

Sådan kender du forsiden fra MereMobil.dk (Foto: MereMobil.dk)
Sådan kender du forsiden fra MereMobil.dk i dag (Foto: MereMobil.dk)

Sikkerhed frem for alt

Det er derfor sikkerhed og funktionalitet som er hovedårsagen til designændringen.

-”Der er også et sikkerhedsmæssigt aspekt i skiftet. Hvis ikke vi har et knivskarpt teknisk setup, er vi i højere risiko for hackerangreb. En stor gennemgang af hele vores tekniske backend sikrer os forhåbentligt mod ubudne gæster”

Siden 2013 er der sket meget og derfor kan det måske også gøre godt med en designændring. Men MereMobil.dk forbliver ”sig selv”.

-”Vi har forsøgt at tage udgangspunkt i en designskabelon, som minder mest muligt om vores gamle. Jeg håber, at du tager godt imod det nye,” siger John G.

Designændringen finder sted mandag den 27. april 2020). Derfor kan du altså opleve lidt nedetid, når du besøger MereMobil.dk mens vi skifter.

-”Vi håber dog, at det forløber så smertefrit som muligt og nedetiden vil være begrænset. Vi ønsker at skabe så få forstyrrelser som muligt for vores læsere,” slutter John G.

Så snart siden er online igen sidder vores superteknikker bagved og redder de ting som vælter. Forhåbentlig bliver det ikke så vildt.

Mere til historien

Husk du altid kan skrive dig op til, at modtage vores nyhedsbrev, hvis du ikke allerede gør.

8 år forsvandt lynhurtigt

BLOG: Det er ikke til at forstå, at der på "så kort tid" gik hele 8 år. Her er min status og tanker.

(mere…)
7 år med MereMobil.dk – tak til dig!

Det er nu 7 år siden, at stikket blev sat i til MereMobil.dk. Jeg og teamet glædes over, at vi fortsat kan levere indhold til dig. Læs lidt om historien bag.

(mere…)
Velkommen til et ”nyt” MereMobil.dk

MereMobil.dk har fået nyt design, men vi er stadigvæk de samme ”bag” skærmen. Læs mere om det nye design her. Inputs er meget velkomne.

(mere…)
MereMobil.dk fylder 6 år i dag – tak til DIG!

MereMobil.dk kan i dag fejre 6-års fødselsdag. :-) Det betyder, at vi har klaret os gennem – forhåbentlig de fleste "børnesygdomme". Læs hvordan det går.

(mere…)
Hip hip hurra! MereMobil.dk fylder 5 år i dag

MereMobil.dk kan i dag fejre 5 års fødselsdag. Vi er glade og stolte over denne halvrunde dag. Læs hvordan det er gået fra dag ét til nu.

(mere…)
YES! Spotify har åbnet for MereMobil.dk tech-podcast

Du kan nu lytte til podcasten fra MereMobil.dk på Spotify. Tech-podcasten er på dansk. (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram