Har du set Facebooks nye smileys?

0

Covid-19 er skyld i, at vi ikke kan kramme og vise omsorg i den virkelige verden. Nu er det muligt på Facebook. Se de nye smiley-reaktioner her.

Facebook er klar med en ny midlertidig reaktion på Facebook og Messenger. Coronakrisen har gjort, at brugen af sociale medier er steget. Og den nye reaktion er også blevet til på grund af covid-19.

“Reaktioner” er de små grafiske smileys og ikoner, der findes på Facebook og Messenger. Disse kalder Facebook for “reaktioner”.

Facebook klar med Tuned – ny ”par-app”

Den nye reaktion er tænkt fra Facebook som en måde at vise støtte til venner og familie, der er berørt af krisen.

Se dem i galleriet herunder.

Reaktionerne er midlertidige og udrulningen startede i sidste uge på Messenger og i denne uge starter den på Facebook. De vil efter planen være tilgængelige for alle på globalt plan i slutningen af april.

På Messenger er den nye reaktion et bankende hjerte. Det kan brugerne aktivere ved at trykke på ”hjerte-reaktionen” og holde denne inde. Den nye reaktion på Facebook er en krammende emoji. Dermed kan man altså kramme lidt på de sociale medier, mens man venter på, at kunne det igen i virkeligheden.

TIP: Messenger uden Facebook profil – hvordan?

Har du fået de nye reaktioner endnu? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Har du ikke fået de nye reaktioner endnu, så findes der også i Messenger diverse gif-filer man kan sende til hinanden. Det kan være kys, kram eller grin.

Læs også:
Facebook har åbnet for backup af fotos og videoer

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer