Har du set Facebooks nye smileys?

Covid-19 er skyld i, at vi ikke kan kramme og vise omsorg i den virkelige verden. Nu er det muligt på Facebook. Se de nye smiley-reaktioner her.

Facebook er klar med en ny midlertidig reaktion på Facebook og Messenger. Coronakrisen har gjort, at brugen af sociale medier er steget. Og den nye reaktion er også blevet til på grund af covid-19.

“Reaktioner” er de små grafiske smileys og ikoner, der findes på Facebook og Messenger. Disse kalder Facebook for “reaktioner”.

Facebook klar med Tuned – ny ”par-app”

Den nye reaktion er tænkt fra Facebook som en måde at vise støtte til venner og familie, der er berørt af krisen.

Se dem i galleriet herunder.

Reaktionerne er midlertidige og udrulningen startede i sidste uge på Messenger og i denne uge starter den på Facebook. De vil efter planen være tilgængelige for alle på globalt plan i slutningen af april.

På Messenger er den nye reaktion et bankende hjerte. Det kan brugerne aktivere ved at trykke på ”hjerte-reaktionen” og holde denne inde. Den nye reaktion på Facebook er en krammende emoji. Dermed kan man altså kramme lidt på de sociale medier, mens man venter på, at kunne det igen i virkeligheden.

TIP: Messenger uden Facebook profil – hvordan?

Har du fået de nye reaktioner endnu? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Har du ikke fået de nye reaktioner endnu, så findes der også i Messenger diverse gif-filer man kan sende til hinanden. Det kan være kys, kram eller grin.

Læs også:
Facebook har åbnet for backup af fotos og videoer

Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Universal Music vil fjerne sange fra TikTok

Musik er vigtig for videoerne på TikTok, men det kan snart blive uden artister fra pladeselskabet Universal.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Instagram strammer reglerne

Instagram strammer reglerne for beskeder, men er det godt nok? Nej! Det mener jeg ikke.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Threads er åbnet i Danmark

Twitter, nu kendt som X har fået en konkurrent i Europa. Threads kan også tilgås i Danmark.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram