Har du set Facebooks nye smileys?

Covid-19 er skyld i, at vi ikke kan kramme og vise omsorg i den virkelige verden. Nu er det muligt på Facebook. Se de nye smiley-reaktioner her.

Facebook er klar med en ny midlertidig reaktion på Facebook og Messenger. Coronakrisen har gjort, at brugen af sociale medier er steget. Og den nye reaktion er også blevet til på grund af covid-19.

"Reaktioner" er de små grafiske smileys og ikoner, der findes på Facebook og Messenger. Disse kalder Facebook for "reaktioner".

Facebook klar med Tuned – ny ”par-app”

Den nye reaktion er tænkt fra Facebook som en måde at vise støtte til venner og familie, der er berørt af krisen.

Se dem i galleriet herunder.

Reaktionerne er midlertidige og udrulningen startede i sidste uge på Messenger og i denne uge starter den på Facebook. De vil efter planen være tilgængelige for alle på globalt plan i slutningen af april.

På Messenger er den nye reaktion et bankende hjerte. Det kan brugerne aktivere ved at trykke på ”hjerte-reaktionen” og holde denne inde. Den nye reaktion på Facebook er en krammende emoji. Dermed kan man altså kramme lidt på de sociale medier, mens man venter på, at kunne det igen i virkeligheden.

TIP: Messenger uden Facebook profil – hvordan?

Har du fået de nye reaktioner endnu? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Har du ikke fået de nye reaktioner endnu, så findes der også i Messenger diverse gif-filer man kan sende til hinanden. Det kan være kys, kram eller grin.

Læs også:
Facebook har åbnet for backup af fotos og videoer

Fiasko-lancering af “blue mark” på Twitter

Falske konti og misinformation har ramt Elon Musks nye “blue mark”-certificering på Twitter.

(mere…)
Elon Musk har gennemført købet af Twitter

Handlen om Twitter har været anderledes. Musk først var klar til at købe, så var han ikke og så var han igen. Købet skulle nu være gennemført.

(mere…)
Lyver sig ældre på sociale medier

På de sociale medier lyver nærmest hver tredje sig ældre end de er. Derfor er de online ”før tid” og ser de indhold, som ikke er alderssvarende.

(mere…)
Sådan fungerer Family Center i Snapchat

Snapchat har arbejdet på en funktion, som gør det muligt for forældre at ”overvåge”, hvem børnene snakker med.

(mere…)
Facebook ændrer dit nyhedsfeed

Du kan nu selv justere, hvad du ønsker at se mere af i dit Facebook-nyhedsfeed. Meningen er, at du skal se flere opslag, som har din interesse.

(mere…)
Elon Musk kan få udleveret dokumenter om falske Twitter-konti

Sagen mellem det sociale medie Twitter og verdens formentlig rigeste mand, Tesla-stifteren Elon Musk, udvikler sig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram