‘Gratis’ skærmskift nu en del af mobilabonnementet

De fleste kan nikke genkendende til en smadret skærm. Nu er det første teleselskab klar med ét årligt næsten ‘gratis’ skærmskift inkluderet i mobilabonnementet.

En ny undersøgelse har vist, at mange danskere lever med en ødelagt skærm på deres smartphone. Grunden til dette er, at de ikke vil undvære mobilen og synes det er for dyrt at få den repareret.

Nu er det første danske teleselskab klar med en løsning så ødelagte skærmen ikke behøver være en ”hovedpine”. I hvert fald ikke den økonomiske del. Telenor er nemlig de første på markedet, som inkluderer ét årligt skærmskift i deres abonnement ved køb af en ny mobil.

Et originalt skærmskift kan være en bekostelig affære, hvis man ikke har en forsikring.

Det opfordres til, at man altid vælger en original skærm. Dette skyldes at garantien ikke dækker, hvis det er en uoriginal skærm som bliver sat på telefonen. Derudover kan man også opleve udfordringer med kvaliteten på uorginale skærme, hvilket giver en dårligere brugeroplevelse.

Næsten gratis skærmskift bortset fra selvrisiko

Skærmskiftet er dog ikke gratis, men indebærer en egenbetaling på mellem 149 og 499 kroner. Prisen afhænger af telefonmodel. Men det er stadigvæk en stor besparelse for kunderne, da det koster mellem 2.000-3.500 kroner at få skiftet skærmen på modeller som iPhone 11, Samsung Galaxy S10 og Huawei P30 Pro, hvis det skal være en original skærm.

-”Vi har hele tiden mobilen med os og benytter den mange gange dagligt. Derfor overrasker det også, hvor mange der lever med en ødelagt skærm, når mobilen har så stor betydning for dem i hverdagen. Med vores nye tilbud om skærmskifte kan vi give kunderne en markant bedre oplevelse og spare dem for mange udgifter til dyre reparationer. Kunderne skal blot indlevere deres telefon i en af vores butikker, så sørger vi for at få den repareret med originale dele, så garantien fortsat dækker og kunden fortsat har den bedste brugeroplevelse med en original skærm,” siger Tor-Arne Fosser, kundedirektør for privatmarkedet i Telenor i en pressemeddelelse.

Der er fremadrettet ét årligt skærmskift inkluderet i alle Telenors privatabonnementer, som købes samtidig med en ny mobil. Faktisk kan man få skærmen skiftet op til tre gange, da ”produktet” Skærmskift gælder tre år fra købsdatoen.

Mere til historien

Telenor oplyser også, at reparationstiden vil holdes på 3-5 dage og der er mulighed for en lånetelefon imens.

Apple udvider tilgængelighed af reparationsværktøj

KORT NYT: Apple giver nu brugere i Europa, mulighed for selv at diagnosticere deres iPhone og Mac.

(mere…)
Dit næste tv: Skal du skifte nu?

PODCAST: Er det tiden til et nyt tv? OLED-skærm eller LCD? Hvad er bedst. Lyt med her før du udskifter din gamle tv-skærm.

(mere…)
Forsker i opråb: Savner præcision i debatten om “skærmtid”

Skærme i skolen bliver ofte omtalt i generelle vendinger af politikere og debattører, mener eksperter.

(mere…)
Skrækindjagende mange danskere er uvidende om e-affald

FN-rapport viser, at mængden af elektronisk affald stiger voldsomt hurtigere, end vi kan nå at genanvende den.

(mere…)
Endelig: Nu har du ret til reparation

Den såkaldte "right to repair act" er stemt igennem i Europa-Parlamentet.

(mere…)
EU stiller vilde krav til nye telefoner

EU har stiller nye krav til producenterne om blandt andet reparationsbarhed, holdbarhed og opgradering af styresystemet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram