Stor mobilreparatør konkurs – 250 mister jobbet 

0

Nu er det helt slut med Mobylife. Et forsøg på salg lykkedes ikke.

Den danske mobilreparatør Mobylife har indgivet en egenbegæring om konkurs, oplyser selskabets primære ejer, kapitalfonden Catacap, ifølge ITWatch.

Konkursen kommer efter nogle år med udfordringer, hvor selskabet ifølge Vilhelm Hahn-Petersen, Catacap, blandt andet har været presset af såkaldte uautoriserede reparationsforretninger.

– “Det har simpelthen reduceret markedet for autoriserede reparationer. Derudover oplever vi også, at de store producenter sender reparationer til Polen, som også har fået en negativ effekt”, siger Vilhelm Hahn-Petersen til ITWatch.

Catacap har forsøgt at sælge Mobylife. Så sent som fredag i sidste uge sprang en køber fra med begrundelsen, at markedet er usikkert.

I alt mister 250 ansatte deres job. Det bliver dog mest uden for Danmark, da Mobylifes aktiviteter for få år siden blev minimeret til et mindre walk in-center på Fisketorvet i København.

Firmaet har tidligere haft seks servicecentre fordelt i Danmark, Sverige, Finland og Norge, men det er i løbet af de senere år blevet reduceret til tre servicecentre. Den danske afdeling lå i Esbjerg.

Hvilket panserglas bruger du?

Mobylife har blandt andet haft aftaler med nogle af teleselskaberne i Danmark.

Mere til historien

I Danmark findes findes flere autoriserede værksteder. Blandt andet Care1, ITservices, Humac og Mentech.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer