Officielle pressefotos afsløret af OnePlus 8

I løbet af de kommende uger, ventes det OnePlus, at afslører deres nye OnePlus 8-serie. Nu er pressefotos af OnePlus 8 lækket. Se dem her.

OnePlus 8 lækket af WinFuture
OnePlus 8 lækket af WinFuture i farven Interstellar Glow

OnePlus 8-serien ventes at blive offentliggjort i midten af april. Allerede nu er mange oplysninger ude omkring de kommende modeller fra den kinesiske producent.

Det rygtes blandt andet, at OnePlus 8 Pro bliver den første smartphone fra OnePlus, som vil understøtte trådløs opladning.

Tidligere har der været lækket billeder af produkterne, men nu er det angiveligt de officielle pressefotos, som er blevet afsløret.

OnePlus 8 kommer i farverne Interstellar Glow, Glacial Green og Onyx Black.

Det er WinFuture.de og Twitter-brugeren @rquandt, der har afsløret det, som mest af alt ligner OnePlus' pressemateriale. Twitter-brugeren Ishan Agarwal, som ofte er ganske troværdig, har ligedes afsløret billederne som du kan se herunder.

Inden weekenden blev alle specifikationerne på de kommende OnePlus-modeller også afsløret. Følg linket herunder for at få flere detaljer.

OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro – alle specifikationer lækket

Holder billeder og specifikationer vand, så kan det altså være, at der ikke er meget tilbage, som kan overraske, når OnePlus offentliggør OnePlus 8-serien officielt.

På nuværende tidspunkt har OnePlus ikke meldt noget ud selv, men MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt.

Anden uge i april ventes at være der, hvor OnePlus offentliggør de nye telefoner. Dog kan coronakrisen komme på tværs.

OnePlus 8-serien vil blive offentliggjort i april

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Robert Downey Jr. er tidligere også blevet spottet med en telefon i hånden, som angiveligt er OnePlus 8 Pro. Robert Downey Jr. er kendt for at være "ambassadør" for OnePlus.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Vind OnePlus Nord 2T – sådan gør du

KONKURRENCE: Kunne du tænke dig at vinde den anmelderroste OnePlus Nord 2T? Så har du muligheden nu. Læs her hvordan.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram