Filminstruktør: iPhones er ikke for bad guys

Apple tillader ikke bad guys eller skurke bruger iPhones i film, hvor telefonen optræder synligt på skærmen, det fortæller filminstruktør.

Filminstruktør Rian Johnson har i et TV-interview med Vanity Fair fortalt, at Apple ikke tillader at deres telefoner benyttes på film til roller med skurke eller bad guys.

Rian Johnson har været instruktør på blandt andet Star Wars VII: The Last Jedi og Knives Out.

GUIDE: Sådan søger du efter film på tværs af streamingtjenesterne

Hvis en filminstruktør ønsker at benytte Apples iPhones i en film, hvor de ses tydeligt, så skal der spørges om lov først. Ifølge Rian Johnson, filminstruktør, så vil Apple ikke tillade bad guys ses med en iPhone i hånden.

-”Apple lader dig bruge iPhones i film, men det er meget vigtigt, hvis du ser en mystery-movie, så kan bad guys ikke have en iPhones foran kameraet,” lyder det fra Rian Johnson til Vanity Fair.

Foruden det med iPhones fortæller Rian Johnson også lidt om, hvordan de laver ting foran greenscreen osv. Du kan se indslaget herunder.

Netflix afslører hvilke film og TV-serier der hitter

Rian Johnson spøger også med, at denne afsløring kan ødelægge fremtidige mystery-movies, da det nu lidt er afsløret, hvem den gode og onde er. I en film som Knives Out, hvor alle personerne på skift mistænkes for at have myrdet den velhavende kriminalforfatter Harlan Thrombey, så kan denne oplysning altså ændre tankegangen for de mange seere fremadrettet.

Der har længe været rygter om, at Apple forsøgte at kontrollere hvordan deres produkter vises i TV-serier og film.

Ifølge MacRumors, så er Apple kendt for at have strikse regler for, hvordan deres enheder bruges, samt hvordan de fremstår og filmes. Som en del af guidelines for, hvordan Apple trademarks og copyrights lyder det fra Apple, at deres produkter kun skal vises ”i det bedste lys” og hvor det reflekterer Apples produkter bedst muligt.

Hvad med egne produktioner?

Apple kan dog risikere at må gå på kompromis med disse ting, da deres egne produktioner til Apple TV+ enten betyder skuespillerne må benytte andre produkter end Apples egne eller også kan det være, at en skurk alligevel må have en iPhone i hånden.

Det er dog uvist, om der er regler for dette.

Apple vil investere i egenproduceret film og TV-serier

Mere til historien

Du kan se indslaget i artiklen herover og udtalelsen omkring iPhones kommer cirka tre minutter inde i indslaget.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Snart kan du bruge Nødopkald via satellit på iPhone 14 i Europa

Apple lancerede iPhone 14-serien med muligheden for nødopkald via satellit. Nu er funktionen klar. Til december følger nogle europæiske lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram