Fik du også denne underlige besked fra Samsung?

3

En mystisk besked poppede torsdag frem på mange Samsung-telefoner verden over. Nu forklarer Samsung hvad det handler om.

Torsdag eftermiddag poppede der en mystisk besked frem på min Galaxy S10+. Der stod “Find My Mobile 1”. Angiveligt var beskeden fra Samsungs tjeneste Find My Mobile – “Find min mobil”, hedder tjenesten i den danske oversættelse.

Find My Mobile er en tjeneste, som gør det muligt, at spore en Samsung telefon via et Samsung-login på nettet.

Nogle Samsung-ejere blev nervøse mens andre deaktiverede Find My Mobile, da de troede telefonen var blevet hacket.

Nu viser det sig, at der blot var tale om en intern test hos Samsung, som ikke gik helt som planlagt.

– ”Notifikationen ‘Find My Mobile 1’ blev vist på et begrænset antal Galaxy enheder. Beskeden var sendt utilsigtet som en del af en intern test. Den har ikke nogen effekt på din enhed. Vi beklager,” lød det torsdag fra Samsung i en officiel melding på Twitter.

Nu skal der styr på Android bloatware

Det er ikke første gang mobilejere oplever mærkelige beskeder på deres telefoner. Senest har OnePlus ejere fået fyldt notifikationsområdet med underlige tegn. Dette var også en fejl i en intern test, skriver Tek.no.

Samsung Find My Mobile 1
Besked fra Samsung på Twitter om “Find My Mobile 1”-beskeden, der blev sendt ud til 20. februar 2020 (Foto: MereMobil.dk)

Mere til historien

Google har deres eget sporingssystem i Android kaldet “Find din telefon”. Her kan en enheds position også findes. Tjenesten giver mulighed for at fjernlåse og slette enheden eller sætte telefonen til at ringe på fuld lydstyrke.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer