Fik du også denne underlige besked fra Samsung?

En mystisk besked poppede torsdag frem på mange Samsung-telefoner verden over. Nu forklarer Samsung hvad det handler om.

Torsdag eftermiddag poppede der en mystisk besked frem på min Galaxy S10+. Der stod “Find My Mobile 1”. Angiveligt var beskeden fra Samsungs tjeneste Find My Mobile – “Find min mobil”, hedder tjenesten i den danske oversættelse.

Find My Mobile er en tjeneste, som gør det muligt, at spore en Samsung telefon via et Samsung-login på nettet.

Nogle Samsung-ejere blev nervøse mens andre deaktiverede Find My Mobile, da de troede telefonen var blevet hacket.

Nu viser det sig, at der blot var tale om en intern test hos Samsung, som ikke gik helt som planlagt.

– ”Notifikationen ‘Find My Mobile 1’ blev vist på et begrænset antal Galaxy enheder. Beskeden var sendt utilsigtet som en del af en intern test. Den har ikke nogen effekt på din enhed. Vi beklager,” lød det torsdag fra Samsung i en officiel melding på Twitter.

Nu skal der styr på Android bloatware

Det er ikke første gang mobilejere oplever mærkelige beskeder på deres telefoner. Senest har OnePlus ejere fået fyldt notifikationsområdet med underlige tegn. Dette var også en fejl i en intern test, skriver Tek.no.

Samsung Find My Mobile 1
Besked fra Samsung på Twitter om “Find My Mobile 1”-beskeden, der blev sendt ud til 20. februar 2020 (Foto: MereMobil.dk)

Mere til historien

Google har deres eget sporingssystem i Android kaldet “Find din telefon”. Her kan en enheds position også findes. Tjenesten giver mulighed for at fjernlåse og slette enheden eller sætte telefonen til at ringe på fuld lydstyrke.

Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
AI-forvandling: Fra telefoner til hele hjemmet

REPORTAGE: Jeg har været i Frankfurt til World of Samsung-eventen. Jeg så Samsungs 2024 lineup af tv, AV, mobil, smarthome og hårde hvidevarer.

(mere…)
Pas på svindel fra “Skat”

Skal du have penge tilbage eller ej? Årsopgørelsen er på vej som viser dette, men pas på det fører oftest fup og svindelnumre med sig.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram