Fik du også denne underlige besked fra Samsung?

En mystisk besked poppede torsdag frem på mange Samsung-telefoner verden over. Nu forklarer Samsung hvad det handler om.

Torsdag eftermiddag poppede der en mystisk besked frem på min Galaxy S10+. Der stod “Find My Mobile 1”. Angiveligt var beskeden fra Samsungs tjeneste Find My Mobile – “Find min mobil”, hedder tjenesten i den danske oversættelse.

Find My Mobile er en tjeneste, som gør det muligt, at spore en Samsung telefon via et Samsung-login på nettet.

Nogle Samsung-ejere blev nervøse mens andre deaktiverede Find My Mobile, da de troede telefonen var blevet hacket.

Nu viser det sig, at der blot var tale om en intern test hos Samsung, som ikke gik helt som planlagt.

- ”Notifikationen ‘Find My Mobile 1’ blev vist på et begrænset antal Galaxy enheder. Beskeden var sendt utilsigtet som en del af en intern test. Den har ikke nogen effekt på din enhed. Vi beklager,” lød det torsdag fra Samsung i en officiel melding på Twitter.

Nu skal der styr på Android bloatware

Det er ikke første gang mobilejere oplever mærkelige beskeder på deres telefoner. Senest har OnePlus ejere fået fyldt notifikationsområdet med underlige tegn. Dette var også en fejl i en intern test, skriver Tek.no.

Samsung Find My Mobile 1
Besked fra Samsung på Twitter om “Find My Mobile 1”-beskeden, der blev sendt ud til 20. februar 2020 (Foto: MereMobil.dk)

Mere til historien

Google har deres eget sporingssystem i Android kaldet “Find din telefon”. Her kan en enheds position også findes. Tjenesten giver mulighed for at fjernlåse og slette enheden eller sætte telefonen til at ringe på fuld lydstyrke.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Er du bange for et angreb mod dine data?

Hvor bekymret er du for at miste data ved et angreb fra IT-kriminelle?

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram