Samsung udskyder Android 10 – men ikke i Danmark

KORT NYT: Android 10-opdateringen til Galaxy S9 og Galaxy S9+ udskydes af Samsung. Men i Danmark skulle den følge planen. Læs med her.

Galaxy S9 Plus titanium grey b
Samsung Galaxy S9+ i Titanium Grey (Foto: Samsung)

Samsung har tidligere lovet, at de ville udsende Android 10 til de ældre enheder Galaxy S9 og Galaxy S9+ i januar.

Endelig! Samsung på vej med Android 10

Nu forlyder det, at opdateringen udskydes. Det ses i Samsung Members app, hvor der nu står “marts 2020”. Det skriver Mspoweruser.com.

I Danmark skulle det dog ikke få betydning.

-”Nej, som det ser ud nu er vores ‘on track’ og burde indenfor 8-14 dage ramme S9 og S9+,” lyder det fra Samsung Danmark til MereMobil.dk på spørgsmålet om opdateringen også er forsinket på det danske marked.

Hvorfor Samsung i Members app har opdateringen udskudt til marts er uvist, men grunden til forsinkelsen er formentlig at der er nogle uløste problemer med softwaren, der altså skal løses først.

Mere til historien

Samsung annoncerer dette års flagskibsmodeller tirsdag den 11. februar 2020. Du kan se, hvilke specifikationer den ventes at få her.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram