Samsung Galaxy Note 9 modtager nu Android 10

KORT NYT: Samsung har udsendt opdateringen til Android 10 til Galaxy Note9-telefonerne.

Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 9 (Foto: MereMobil.dk)

I starten af december meldte Samsung ud, at Android 10 var klar til Galaxy S10-serien. Og lige inden jul bekræftede Samsung Danmark, at opdateringen nu også var ved at blive udrullet til Galaxy Note10-serien.

Samsung Galaxay S10 er nu opdateret til Android 10

Ifølge GSMArena.com, så har opdateringen versionsnummer N960FXXU4DSLB og er spottet på enheder i Tyskland.

Hvis den ikke allerede er kommet til danske enheder, så er det formentlig kun et spørgsmål om kort tid før den er klar på vores marked.

Har du modtaget opdateringen til din Galaxy Note9 enhed, så skriv gerne i kommentarfeltet herunder. Du kan altid prøve at søge manuelt efter opdateringen på din enhed. Dette gør du i ”Indstillinger”-> ”Softwareopdatering”.

Foruden Android 10 opdateringen, så indeholder opdateringen forventeligt også den nye Samsung One UI 2 brugerflade.

Mere til historien

De seneste rygter om Samsungs næste topmodel går på, at den ikke vil få navnet Galaxy S11, men i stedet vil blive kaldt for Galaxy S20.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram