I går kostede en times Netflix 300.000 kroner

Streaming i Dubai og Abu Dhabi kostede 100 kroner per megabyte i går. Fra i dag tilføjes De Forenede Arabiske Emirater til 3LikeHome.

John G i Abu Dhabi
Nu kan du, ligesom jeg, tage på kamelryg i Abu Dhabi og uploade til Instagram mens det sker, uden at blive ruineret (Foto: MereMobil.dk)

En times Netflix i HD-kvalitet løb i går op i 300.000 kroner, hvis du streamede under en ferie til De Forenede Arabiske Emirater. Det var konsekvensen af nogle helt vanvittige teletakster, som blandt andet Dubai og Abu Dhabi opererede med.

Teleselskabet 3 har fra i dag (16. januar 2020) inkluderet Emiraterne i 3LikeHome. Dermed kan kunderne hos 3 på turen til den populære feriedestination, frit bruge smartphonen som de plejer i Danmark.

3LikeHome dækker nu 65 lande.

Ifølge en pressemeddelelse fra 3 er ambitionen at gøre hele verden til én zone med én takst; den du kender hjemme fra Danmark.

Som nævnt kostede det 100 per megabyte data, der blev hentet, hvis telefonen befandt sig i et af landene i De Forenede Arabiske Emirater. Et opkald hjem til Danmark kostede 22,5 kroner i minuttet og en SMS var takseret til 4 kroner.

Du skal være opmærksom på, at disse priser stadig gælder hos YouSee, Telia og Telenor i det nævnte område. Det er indtil videre kun 3 som har etableret en roamingaftale med oliesheikerne.

Udover Dubai og Abu Dhabi tæller De Forenede Arabiske Emirater yderligere fem emirater.

Siden 2014 har 3 tiltrukket mange kunder på grund af 3LikeHome konceptet, og generelt har selskabet formået at vækste kundedatabasen mens andre selskaber har mistet kunder.

3’s nærmeste konkurrent er Telia. Ifølge de seneste tal, som dækker tredje kvartal 2019, er der kun 24.000 kunders forskel på 3 og Telia – i Telias favør. Pilen peger i retning af, at 3 overhaler Telia inden for kort tid og bliver landets tredjestørste teleselskab.

Så mange kunder har de danske teleselskaber

Mere til historien

3 har netop åbnet et ny reklameunivers. Snoop Dogg og David Hasselhoff er lagt på hylden. Nu er Boston Terrieren hovedpersonen. Hunden er animeret af FABLEfx, som har speciale i dyreanimationer.

Tusindvis af danskere har manglet 4G i ferien

TDC har siden fredag eftermiddag knoklet for, at få løst et problem, der gjorde, at kunder på TDC NET ikke kunne bruge 4G i udlandet.

(mere…)
Vigtigt! Dette skal du vide om Oister Travel

Oister Travel har et par huller, som er vigtige at kende, før du rejser på ferie.

(mere…)
Oister er ferieklar med billig 3LikeHome lignende løsning

3LikeHome er kommet til Oister i en lille, men vigtig, version med 20 GB udlandsdata.

(mere…)
Teleselskabet 3 oplever markant fremgang

KORT NYT: Første kvartal 2024 har været rigtigt godt, når det kommer til kundevæksten, hos teleselskabet 3.

(mere…)
Nu sælger 3 brugte telefoner

Du kan spare 4.800 kroner på en iPhone, hvis den må være brugt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram