I går kostede en times Netflix 300.000 kroner

2

Streaming i Dubai og Abu Dhabi kostede 100 kroner per megabyte i går. Fra i dag tilføjes De Forenede Arabiske Emirater til 3LikeHome.

John G i Abu Dhabi
Nu kan du, ligesom jeg, tage på kamelryg i Abu Dhabi og uploade til Instagram mens det sker, uden at blive ruineret (Foto: MereMobil.dk)

En times Netflix i HD-kvalitet løb i går op i 300.000 kroner, hvis du streamede under en ferie til De Forenede Arabiske Emirater. Det var konsekvensen af nogle helt vanvittige teletakster, som blandt andet Dubai og Abu Dhabi opererede med.

Teleselskabet 3 har fra i dag (16. januar 2020) inkluderet Emiraterne i 3LikeHome. Dermed kan kunderne hos 3 på turen til den populære feriedestination, frit bruge smartphonen som de plejer i Danmark.

3LikeHome dækker nu 65 lande.

Ifølge en pressemeddelelse fra 3 er ambitionen at gøre hele verden til én zone med én takst; den du kender hjemme fra Danmark.

Som nævnt kostede det 100 per megabyte data, der blev hentet, hvis telefonen befandt sig i et af landene i De Forenede Arabiske Emirater. Et opkald hjem til Danmark kostede 22,5 kroner i minuttet og en SMS var takseret til 4 kroner.

Du skal være opmærksom på, at disse priser stadig gælder hos YouSee, Telia og Telenor i det nævnte område. Det er indtil videre kun 3 som har etableret en roamingaftale med oliesheikerne.

Udover Dubai og Abu Dhabi tæller De Forenede Arabiske Emirater yderligere fem emirater.

Siden 2014 har 3 tiltrukket mange kunder på grund af 3LikeHome konceptet, og generelt har selskabet formået at vækste kundedatabasen mens andre selskaber har mistet kunder.

3’s nærmeste konkurrent er Telia. Ifølge de seneste tal, som dækker tredje kvartal 2019, er der kun 24.000 kunders forskel på 3 og Telia – i Telias favør. Pilen peger i retning af, at 3 overhaler Telia inden for kort tid og bliver landets tredjestørste teleselskab.

Så mange kunder har de danske teleselskaber

Mere til historien

3 har netop åbnet et ny reklameunivers. Snoop Dogg og David Hasselhoff er lagt på hylden. Nu er Boston Terrieren hovedpersonen. Hunden er animeret af FABLEfx, som har speciale i dyreanimationer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer