AirPods Pro ramt af fejl efter opdatering?

Det forlyder, at en opdatering har forringet den aktive støjreduktion i Apples AirPods Pro er blevet dårligere.

AirPods Pro
AirPods Pro (Foto: MereMobil.dk)

Apples seneste AirPods, AirPods Pro, er måske ramt af en fejl efter en opdatering. Dette er dog ikke bekræftet fra Apple.

AirPods Pro er en stor succes

Flere AirPods Pro-ejere klager over, at den aktive støjreduktionen er blevet dårligere efter den seneste opdatering. Det er den aktive støjreduktion, som for mange er det helt store i forhold til de tidligere AirPods - foruden at designet/formen også er ændret.

AirPods Pro – aktiv støjreduktion er en realitet

Den seneste software hedder 2C54 og er altså angiveligt den, som har gjort den aktive støjreduktion er blevet dårligere. Flere mener dog allerede, at problemerne startede ved foregående opdatering, som hedder 2B588 og blev frigivet i november. Det skriver Tek.no.

Det er ikke sådan, at du kan lade være med at opdatere dine AirPods Pro. Opdateringen udsendes nemlig automatisk og du har ikke mulighed for hverken at godkende eller afvise opdateringerne. Apple udsender heller ikke oplysninger om, hvad der er ændret i de forskellige opdateringer.

ANMELDELSE: AirPods Pro er det bedste headset til din iPhone

Vi har selv den seneste opdatering på vores testeksemplar på redaktionen, men har ikke mærket nogen forskel.

Tek.no har heller ikke mærket nogen forskel skriver de på deres hjemmeside.

Har du AirPods Pro? Hvis ja, har du så opdaget ændringen i den aktive støjreduktion? Hvis ja, skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Jabra vs. AirPods

Mere til historien

Ifølge analysefirmaet Strategy Analytics, så ejer Apple markedet for trådløse headsets af typen True Wireless Headsets. Apple har 54,4 procent af markedet og er dermed klar markedsleder, mens Xiaomi på andenpladsen, har 8,5 procents markedsandel. Det viser tallene fra Strategy Analytics.

Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
iPhone 15 Pro bliver vildere – og dyrere

Apple forventes at lancere iPhone 15-serien til efteråret med endnu større forskelle mellem iPhone 15 og iPhone 15 Pro-modellerne i år.

(mere…)
Facebook dropper Messenger-app til Apple Watch

KORT NYT: Læs og svar Messenger-beskeder direkte på dit Apple Watch, er snart fortid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
39 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram