AirPods Pro ramt af fejl efter opdatering?

39

Det forlyder, at en opdatering har forringet den aktive støjreduktion i Apples AirPods Pro er blevet dårligere.

AirPods Pro
AirPods Pro (Foto: MereMobil.dk)

Apples seneste AirPods, AirPods Pro, er måske ramt af en fejl efter en opdatering. Dette er dog ikke bekræftet fra Apple.

AirPods Pro er en stor succes

Flere AirPods Pro-ejere klager over, at den aktive støjreduktionen er blevet dårligere efter den seneste opdatering. Det er den aktive støjreduktion, som for mange er det helt store i forhold til de tidligere AirPods – foruden at designet/formen også er ændret.

AirPods Pro – aktiv støjreduktion er en realitet

Den seneste software hedder 2C54 og er altså angiveligt den, som har gjort den aktive støjreduktion er blevet dårligere. Flere mener dog allerede, at problemerne startede ved foregående opdatering, som hedder 2B588 og blev frigivet i november. Det skriver Tek.no.

Det er ikke sådan, at du kan lade være med at opdatere dine AirPods Pro. Opdateringen udsendes nemlig automatisk og du har ikke mulighed for hverken at godkende eller afvise opdateringerne. Apple udsender heller ikke oplysninger om, hvad der er ændret i de forskellige opdateringer.

ANMELDELSE: AirPods Pro er det bedste headset til din iPhone

Vi har selv den seneste opdatering på vores testeksemplar på redaktionen, men har ikke mærket nogen forskel.

Tek.no har heller ikke mærket nogen forskel skriver de på deres hjemmeside.

Har du AirPods Pro? Hvis ja, har du så opdaget ændringen i den aktive støjreduktion? Hvis ja, skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Jabra vs. AirPods

Mere til historien

Ifølge analysefirmaet Strategy Analytics, så ejer Apple markedet for trådløse headsets af typen True Wireless Headsets. Apple har 54,4 procent af markedet og er dermed klar markedsleder, mens Xiaomi på andenpladsen, har 8,5 procents markedsandel. Det viser tallene fra Strategy Analytics.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
39 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer