Sony Xperia 3 spottet i Geekbench

2

Sonys kommende flagskib, Xperia 3, er nu spottet i Geekbench. Det ser ganske spændende ud. 12 GB RAM er en af nyhederne. Læs mere om Xperia 3 her.

Der har floreret rygter om Sony Xperia 3 over længere tid, og at den bliver flagskibet for første del af 2020 fra Sony. Nu er telefonen spottet i benchmarkprogrammet Geekbench. Det skriver GSMArena.

Sony Xperia 3 er spottet med en Snapdragon 865 processor og 12 GB RAM. Holder disse oplysninger stik, så er det altså dobbelt så mange RAM, som Xperia 1 har. En telefon vi på MereMobil.dk i øvrigt var rigtig glade for.

ANMELDELSE: Sony Xperia 1 kommer tæt på Huawei P30 Pro

Xperia 3 har Android 10 installeret, hvilket dog også var forventet.

Ifølge oplysningerne så ser det ud til, at der er fire versioner af telefonen, hvoraf topmodellen kommer med 5G-understøttelse. Det er derfor også uvist, hvor mange af disse varianter af Xperia 3, som vil komme med 12 GB RAM.

  • Sony Xperia 3 spottet i Geekbench (Kilde: GSMArena.com)
  • Sony Xperia 3 spottet i Geekbench (Kilde: GSMArena.com)

Nu opdaterer Sony topmodeller til Android 10

Der har tidligere været et lækket billede, som afslørede et kamera med hele seks sensorer. Dette er på nuværende tidspunkt, ligesom de øvrige oplysninger, blot rygter og spekulationer. Sony har på i skrivende stund ikke meldt noget ud om Xperia 3 eller andre kommende modeller.

Det er derfor også uvist, hvornår vi skal forvente telefonen vil blive annonceret.

Generelt har Sony ikke benyttet CES-messen i januar til lanceringer, mens de til gengæld ofte har været tilstede på Mobile World Congress og præsenteret deres forårsmodeller ved verdens største mobilkonference.

Lækket billede der måske viser Sony Xperia 3 kommer med 6 kamerasensorer (Kilde: GSMArena.com)
Lækket billede der måske viser Sony Xperia 3 kommer med 6 kamerasensorer (Kilde: GSMArena.com)

MereMobil.dk følger spændt med på sidelinjen og holder selvfølgelig jer læsere opdateret når der er nyt.

Sådan er 21:9-videooptageren i Xperia 1

Mere til historien

Skulle Xperia 3 blive tilgængelig som en 5G-telefon, så vil det være den første smartphone fra Sony, som understøtter 5G.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer