Motorola One Hyper er lækket før lancering

Pressefotos af Motorolas kommende smartphone One Hyper er afsløret før lanceringen, som finder sted i denne uge. Læs detaljerne her.

Motorola One Hyper lækket før lanceringen (Kilde: GSMArena.com)
Motorola One Hyper lækket før lanceringen (Kilde: GSMArena.com)

Flere detaljer om Motorola One Hyper er afsløret og pressefotos er lækket inden lanceringen, der finder sted i denne uge. Ifølge tidligere oplysninger vil lanceringen ske den 3. december, hvilket altså var i går. Men Motorola har ikke meldt noget officielt ud endnu.

Motorola One Hyper afsløres 3. december

Motorola One Hyper bliver umiddelbart den første smartphone fra deres side med et pop-up kamera. Frontkameraet kommer med 32 megapixels opløsning. Frontkameraet er placeret i øverste højre side.

Skærmen er en IPS LCD skærm på 6,39 tommer med Full HD+ opløsning. Det skriver GSMArena.

Kameraet på bagsiden er et dual-kamera med 64 megapixels sensor og en 8 megapixels dybdesensor.

Derudover kommer mobilen med mindst 4 GB RAM og 128 GB intern hukommelse samt en Qualcomm Snapdragon 675 processor og 3.600 mAh batteri.

Det kan være, at der kommer flere forskellige hukommelsesvarianter. Det bliver vi klogere på når Motorola udsender deres officielle pressemeddelelse omkring produktet.

Det forventes at One Hyper vil være en del af Android One programmet, som de øvrige ”One-medlemmer”, dog var Motorola One Zoom ikke en del af Android One, så muligheden er naturligvis også det modsatte.

I stedet for Android One så kom One Zoom med en ”stock Android" uden bloatware. Motorolas kendte ur-widget og app’en Moto Actions fandt vej til One Zoom, men kunne fjernes af brugeren.

VIDEO: Mine første indtryk af Motorola Razr

Pris og tilgængelighed er endnu ukendt, men det forventes Motorola sender One Hyper ud på det danske marked. Dette er dog ikke bekræftet.

MereMobil.dk afventer Motorolas lancering og dermed de officielle informationer og holder jer opdateret.

Mere til historien

Du kan læse anmeldelsen af Motorola One Zoom, hvis du har lyst til at læse den seneste test af en af Motorolas modeller. I 2020 lanceres Motorola Razr, som er deres bud på en foldbar telefon.

Motorola bekræfter: Motorola Razr 2022 er på vej

BEKRÆFTET: Motorola har bekræftet, at der inden længe kommer en ny generation af den foldbare model Motorola Razr.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Moto G-familien har fået et nyt medlem. Motorola har netop annonceret Moto G82 5G. Se pris og specifikationerne her.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Motorola Edge 30 test | Sådan skal det gøres!

TEST: Batteriet holder i to døgn. Telefonen er ikke så stor, men yder godt og tager fine billeder. Min Motorola Edge 30 test konkluderer, at det er en (prisvenlig) mobil til topkarakter.

(mere…)
Stærkt bud fra Motorola - mød Motorola Edge 30

Motorola Edge 30 er lillesøster til Edge 30 Pro, men det er en stærk en af slagsen, hvor kameraet er i fokus og prisen forholdsvis lav.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram