Motorola One Hyper afsløres 3. december

1

Motorola teaser netop nu for en ny telefon, der vil blive lanceret den 3. december. Navnet ventes at være Motorola One Hyper.

Motorola teaser for event i Brasilien den 3. december (Kilde: GSMArena.com)
Motorola teaser for event i Brasilien den 3. december (Kilde: GSMArena.com)

Motorola lancerer en ny smartphone ved en event den 3. december 2019 i Brasilien. Teaseren for eventen viser, at der er tale om en telefon med popup-kamera. Og på rygtebørsen er det altså kun Motorola One Hyper, som matcher dette.

Motorola har lanceret 4 nye smartphones

Nøglespecifikationerne blev afsløret sidste måned. Og popup-kameraet kommer angiveligt med en 32 megapixels sensor.

Mens kameraet på bagsiden har 64 megapixels, samt en 8 megapixels dybdesensor.

Skærmen er en 6,39 tommer IPS LCD med en 1080p+ opløsning, processoren er en Qualcomm Snapdragon 675 og derudover har den 4 GB RAM, samt 128 GB intern hukommelse.

Pris og tilgængelighed er endnu ikke, hverken afsløret eller lækket. Ligesom det også er uvist om det er et produkt, som bliver tilgængeligt herhjemme.

GSMArena.com forventer, at prisen vil være et sted mellem Motorola One Vision og One Zoom. Holder dette stik, så betyder det altså en pris mellem 2.299 og 2.999 kroner uden abonnement.

TEST: Motorola One Vision – the only one you need

Motorola har netop offentliggjort klaptelefonen Razr, der kommer i handlen herhjemme i januar 2020. Med Razr bliver Motorola lige knap så “skarp” på prisen, som de har været med en række af deres produkter. Den er dog billigere end Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X.

VIDEO: Første indtryk af Motorola Razr

Mere til historien

Motorola har for alvor gjort “comeback” på smartphone markedet efter, at have været dømt hele ude på det danske marked, men også været meget lidt synlig på andre markeder. Hvordan tror du, at Motorola vil klare sig i 2020? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer