I 2021 har din iPhone ikke et opladestik

61

RYGTE: Du skal forberede dig på en iPhone helt uden stik i 2021, lyder spådommen fra en fremtrædende analytiker. Lightning-stikket forsvinder.

Når kalenderen skriver 2021, så kommer der iPhone, der er komplet trådløs. Det vil sige, at iPhone-2021 ikke har et Lightning stik eller et USB-C stik i bunden.

Ifølge den altid præcise Apple-analytiker Ming-Chi Kuo skifter Apple ikke til USB-C. I stedet bliver iPhone helt trådløs. Det skriver Macrumors. Konkret vil det betyde, at der ikke kan sættes et opladestik i iPhone.

Du skal derfor, sandsynligvis, sætte din tillid til trådløs opladning.

Eftersom Apple, ifølge analytikeren, først planlægger at fjerne kablerne i 2021, må vi også formode, at der er sket lidt mere udvikling inden for trådløs opladning. Til den tid er trådløs opladning sandsynligvis blevet betydeligt hurtigere end tilfældet er i dag.

I forvejen satser Apple en del på trådløs opladeteknologi, der har været tilgængelig i alle iPhones siden den første X-model.

Sådan fjerner du de irriterede Memojis fra tastaturet på iPhone

Samtidigt har Apple udgivet AirPods i to generationer samt lanceret AirPods Pro, så headsets med ledning er ikke længere nødvendigt. I hvert fald ikke hvis du kan leve med de trådløse headsets fra enten Apple eller andre producenter.

Dertil kommer et generelt træk i retning af trådløse teknologier hos alle producenter.

Personligt benytter jeg stort set ikke kablet opladning på mine smartphones – eller headsets med ledning. Det er naturligvis et kæmpe sats at fjerne noget så almindeligt som stikket til opladning, men det vil også have nogle fordele.

Brugerne skal ikke slås med kabler der går i stykker, og der kommer ikke skidt og snavs i stikket på telefonen.

Den største ulempe er nok, at der ikke kan oplades, hvis man besøger nogen, der ikke har en trådløs oplader.

Hvad tænker du om en telefon uden stikforbindelser? Kommentarfeltet herunder er åbent.

KAMERATEST: iPhone 11 Pro Max mod Samsung Galaxy Note10+


BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Mange rystede på hovedet, da Apple fjernede 3.5 mm. jackstikket ved lanceringen af iPhone 7 i 2016. Siden er det blevet mere reglen end undtagelsen, at nye telefoner ikke har jackstik.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
61 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer