I 2021 har din iPhone ikke et opladestik

RYGTE: Du skal forberede dig på en iPhone helt uden stik i 2021, lyder spådommen fra en fremtrædende analytiker. Lightning-stikket forsvinder.

Når kalenderen skriver 2021, så kommer der iPhone, der er komplet trådløs. Det vil sige, at iPhone-2021 ikke har et Lightning stik eller et USB-C stik i bunden.

Ifølge den altid præcise Apple-analytiker Ming-Chi Kuo skifter Apple ikke til USB-C. I stedet bliver iPhone helt trådløs. Det skriver Macrumors. Konkret vil det betyde, at der ikke kan sættes et opladestik i iPhone.

Du skal derfor, sandsynligvis, sætte din tillid til trådløs opladning.

Eftersom Apple, ifølge analytikeren, først planlægger at fjerne kablerne i 2021, må vi også formode, at der er sket lidt mere udvikling inden for trådløs opladning. Til den tid er trådløs opladning sandsynligvis blevet betydeligt hurtigere end tilfældet er i dag.

I forvejen satser Apple en del på trådløs opladeteknologi, der har været tilgængelig i alle iPhones siden den første X-model.

Sådan fjerner du de irriterede Memojis fra tastaturet på iPhone

Samtidigt har Apple udgivet AirPods i to generationer samt lanceret AirPods Pro, så headsets med ledning er ikke længere nødvendigt. I hvert fald ikke hvis du kan leve med de trådløse headsets fra enten Apple eller andre producenter.

Dertil kommer et generelt træk i retning af trådløse teknologier hos alle producenter.

Personligt benytter jeg stort set ikke kablet opladning på mine smartphones - eller headsets med ledning. Det er naturligvis et kæmpe sats at fjerne noget så almindeligt som stikket til opladning, men det vil også have nogle fordele.

Brugerne skal ikke slås med kabler der går i stykker, og der kommer ikke skidt og snavs i stikket på telefonen.

Den største ulempe er nok, at der ikke kan oplades, hvis man besøger nogen, der ikke har en trådløs oplader.

Hvad tænker du om en telefon uden stikforbindelser? Kommentarfeltet herunder er åbent.

KAMERATEST: iPhone 11 Pro Max mod Samsung Galaxy Note10+


BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Mange rystede på hovedet, da Apple fjernede 3.5 mm. jackstikket ved lanceringen af iPhone 7 i 2016. Siden er det blevet mere reglen end undtagelsen, at nye telefoner ikke har jackstik.

Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
79 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram