I 2021 har din iPhone ikke et opladestik

RYGTE: Du skal forberede dig på en iPhone helt uden stik i 2021, lyder spådommen fra en fremtrædende analytiker. Lightning-stikket forsvinder.

Når kalenderen skriver 2021, så kommer der iPhone, der er komplet trådløs. Det vil sige, at iPhone-2021 ikke har et Lightning stik eller et USB-C stik i bunden.

Ifølge den altid præcise Apple-analytiker Ming-Chi Kuo skifter Apple ikke til USB-C. I stedet bliver iPhone helt trådløs. Det skriver Macrumors. Konkret vil det betyde, at der ikke kan sættes et opladestik i iPhone.

Du skal derfor, sandsynligvis, sætte din tillid til trådløs opladning.

Eftersom Apple, ifølge analytikeren, først planlægger at fjerne kablerne i 2021, må vi også formode, at der er sket lidt mere udvikling inden for trådløs opladning. Til den tid er trådløs opladning sandsynligvis blevet betydeligt hurtigere end tilfældet er i dag.

I forvejen satser Apple en del på trådløs opladeteknologi, der har været tilgængelig i alle iPhones siden den første X-model.

Sådan fjerner du de irriterede Memojis fra tastaturet på iPhone

Samtidigt har Apple udgivet AirPods i to generationer samt lanceret AirPods Pro, så headsets med ledning er ikke længere nødvendigt. I hvert fald ikke hvis du kan leve med de trådløse headsets fra enten Apple eller andre producenter.

Dertil kommer et generelt træk i retning af trådløse teknologier hos alle producenter.

Personligt benytter jeg stort set ikke kablet opladning på mine smartphones – eller headsets med ledning. Det er naturligvis et kæmpe sats at fjerne noget så almindeligt som stikket til opladning, men det vil også have nogle fordele.

Brugerne skal ikke slås med kabler der går i stykker, og der kommer ikke skidt og snavs i stikket på telefonen.

Den største ulempe er nok, at der ikke kan oplades, hvis man besøger nogen, der ikke har en trådløs oplader.

Hvad tænker du om en telefon uden stikforbindelser? Kommentarfeltet herunder er åbent.

KAMERATEST: iPhone 11 Pro Max mod Samsung Galaxy Note10+


BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.Mere til historien

Mange rystede på hovedet, da Apple fjernede 3.5 mm. jackstikket ved lanceringen af iPhone 7 i 2016. Siden er det blevet mere reglen end undtagelsen, at nye telefoner ikke har jackstik.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
79 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram