Få hjælp til kuren med Sense – nu også på Android

0

APP-TIP: Overvejer du en livsstilsændring efter jul? Så kan det nu blive nemmere at leve efter Sense-livsstilen med denne app, som nu også er klar til Android.

Sense-appen (Kilde: Sense)
Sense-appen (Kilde: Sense)

Et helt år er gået – faktisk på dato siden teamet bag ”livsstilen” Sense sendte deres app på gaden til iOS-platformen. Og på 1 års dagen er den nu også klar til Android.

Lev nemmere og tab dig med Sense appen på iOS

Måske det var klogest at vente med, at udsende en applikation om livsstilsændring til januar frem for få dage før jul, men Suzy Wengel, som har udviklet Sense-kuren, vil det altså anderledes. Det kan også være, at der findes fejl i app’en, der så kan nå at udbedres inden mange i januar hopper på ”kur”.

Sense-appen (Kilde: Sense)
Sense-appen (Kilde: Sense)

Men efter et år på iOS-platformen, så kan Android-brugere altså nu også få glæde af Sense-appen.

Sense-livsstilen går i al sin enkelthed ud på, at kosten sammensættes på en måde, som sikrer mæthed og stabilt blodsukker hele dagen. Alt måles i ”håndfulde”.

I applikationen finder du en masse hjælp til at holde styr på ”dine spisekasser”, fødevarer og håndfulde, samt vægtudvikling. Der er mere end 200 opskrifter, samt mulighed for selv at dele dine opskrifter. Laver du selv en opskrift regner appen selv ud, hvilke og hvor mange håndfulde, din opskrift tæller for.

Kvinder tæller kalorier og mænd måler puls

Du kan downloade Sense-appen gratis i Google Play Store.

Men for at få gavn af appen kræver det et abonnement. Du kan vælge mellem tre forskellige længder på abonnementet. Du kan vælge 1 måned, 3 måneder eller 1 års abonnement. En måned koster 79 kroner, 3 måneder koster 149 kroner og 1 år koster kun 349 kroner. Så jo længere tid du vælger, desto billigere bliver det om måneden.

Der er syv dages gratis prøvetid for alle.

Læs mere om Sense her.

Mere til historien

Allerede tilbage i 2014 spåede en ny rapport, at Sundhed og helse ville blive et kæmpe hit på mobilen og få en værdi på omkring 40 milliarder inden for de næste 5 år. Det er altså den periode der er slut nu, det kunne derfor være sjovt præcist at vide, hvor meget værdi det har haft. Der er ingen tvivl om, at det fortsat har stort fokus. Går du op i sundhed og helse på din mobil?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer