Få hjælp til kuren med Sense – nu også på Android

APP-TIP: Overvejer du en livsstilsændring efter jul? Så kan det nu blive nemmere at leve efter Sense-livsstilen med denne app, som nu også er klar til Android.

Sense-appen (Kilde: Sense)
Sense-appen (Kilde: Sense)

Et helt år er gået – faktisk på dato siden teamet bag ”livsstilen” Sense sendte deres app på gaden til iOS-platformen. Og på 1 års dagen er den nu også klar til Android.

Lev nemmere og tab dig med Sense appen på iOS

Måske det var klogest at vente med, at udsende en applikation om livsstilsændring til januar frem for få dage før jul, men Suzy Wengel, som har udviklet Sense-kuren, vil det altså anderledes. Det kan også være, at der findes fejl i app’en, der så kan nå at udbedres inden mange i januar hopper på ”kur”.

Sense-appen (Kilde: Sense)
Sense-appen (Kilde: Sense)

Men efter et år på iOS-platformen, så kan Android-brugere altså nu også få glæde af Sense-appen.

Sense-livsstilen går i al sin enkelthed ud på, at kosten sammensættes på en måde, som sikrer mæthed og stabilt blodsukker hele dagen. Alt måles i ”håndfulde”.

I applikationen finder du en masse hjælp til at holde styr på ”dine spisekasser”, fødevarer og håndfulde, samt vægtudvikling. Der er mere end 200 opskrifter, samt mulighed for selv at dele dine opskrifter. Laver du selv en opskrift regner appen selv ud, hvilke og hvor mange håndfulde, din opskrift tæller for.

Kvinder tæller kalorier og mænd måler puls

Du kan downloade Sense-appen gratis i Google Play Store.

Men for at få gavn af appen kræver det et abonnement. Du kan vælge mellem tre forskellige længder på abonnementet. Du kan vælge 1 måned, 3 måneder eller 1 års abonnement. En måned koster 79 kroner, 3 måneder koster 149 kroner og 1 år koster kun 349 kroner. Så jo længere tid du vælger, desto billigere bliver det om måneden.

Der er syv dages gratis prøvetid for alle.

Læs mere om Sense her.

Mere til historien

Allerede tilbage i 2014 spåede en ny rapport, at Sundhed og helse ville blive et kæmpe hit på mobilen og få en værdi på omkring 40 milliarder inden for de næste 5 år. Det er altså den periode der er slut nu, det kunne derfor være sjovt præcist at vide, hvor meget værdi det har haft. Der er ingen tvivl om, at det fortsat har stort fokus. Går du op i sundhed og helse på din mobil?

Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Svenskere stikker ulovligt parkerede biler med ny app

Svensk firma er klar til, at rulle stikker-app ud til store dele af Sverige.

(mere…)
Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram